coverphoto
Neaktivní

magdabaez

Magda  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 4. úno 2012
Aktivita
17 příspěvků ve fotoblozích
72 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2011
Sledované fotoblogy (117)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
hostina
Vila Primavesi
Nikdo z personálu nevěděl, že přijdeme jako "svatba", měli jsme prostě nachystaný stůl na oběd pro 13 lidí. Nicméně když zjistili, že si tam nakráčela nevěsta, zachovali se naprosto úžasně, improvizovali, aby nám aspoň trošku zajistili nějaké tradice, vůbec se nezlobili, právě naopak... No prostě pomohli vytvořit pohodovou atmosféru. Přišla nám dokonce pogratulovat sama paní majitelka.
svatební šaty
Peek&Cloppenburg Vaňkovka Brno
Šaty jsem si šla narychlo kupovat sama, peněz moc nebylo a nakonec mně vyšly levněji než v kterékoli půjčovně, vzhledem k tomu, že jsem ani neměla čas nějaké obíhat... Paní prodavačka, když viděla, jak jsem bezradná, mi úžasně poradila a utvrdila mě v tom, že jsem vybrala dobře. Takže pokud nechcete do šatů vrážet moc peněz a přesto je chcete mít pěkné, zajděte se tam aspoň mrknout, třeba budete mít štěstí jako já:)
fotograf
náš kamarád Martin Prokeš
Martine, děkujeme za krásné fotky!
civilní obřad
Olomoucká radnice
Paní matrikářka Věra Hrázdilová byla úžasná, měla s námi strááááááášně moc papírování a víceméně jen díky ní jsme se mohli vzít tak narychlo. Byla velmi vstřícná a všecko nám vysvětlila a snažila se všecko vyřídit co nejrychleji.
Žádné příspěvky