coverphoto
Neaktivní

annazuza

Zuzka  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. čvc 2011
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 11. 11. 2011
4513
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
25 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (19)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +46
Svatební album
Zuzana Nováčková a Jiří Rovný
11. 11. 2011 Jičín | 50 fotek
fotograf
Aleš Matucha
Byli jsme spokojeni. Neradi se fotíme, takže jsem se toho strašně bála, ale nakonec mi to uteklo a dokonce nás focení bavilo. Takže Alešovi moc děkujeme za fotečky a za příjemnou cenu
šperky
Set Diamond
Sadu jsem koupila tady v bazárku od jedné moc milé nevěsty a je nádherná a moc se líbila a krásně se třpytí. Novou lze pořídit na www.studioprincess.cz
květiny
Květinka Rožďalovice - paní Blanka Malá
Kytička byla moc krásná. Bohužel dodavatel přivezl úplně jiné květiny, než jsem měla objednané a tak paní Malá (byla z toho snad víc zklamaná než já) den před svatbou sháněla narychlo nějakou náhradu a kytičky dopadly skvěle, děkuji.
svatební prsteny
ATELIER STEEL, s.r.o
Prstýnky máme z chirurgické oceli a jsme moc spokojení. Jsou krásné, vyrobené dle obrázku a pan Rybníček je moc ochotný. Doporučuji.
účes
Anička Kuncová, Rožďalovice
Aničce patří velké díky už jenom za to, že mě učesala i přesto, že má doma malé miminko. Další díky jí patří za účes jak můj tak všech ostatních, už ani nevím koho všechno česala :) takže ještě jednou moc děkujeme!
popůlnoční šaty
Studio Princess
Krásné šatičky, které si nechám na plesy - moc se líbily. Jen škoda, že jich nemají moc skladem a dodací lhůty u takových šatů jsou fakt dlouhé.
koláče
cukrárna Rožďalovice
Svatební koláčky byly super, ale to jsme věděli už před objednávkou :)
dorty
Blanka Lupoměská - Bříství
Úžasný, úžasný a ještě jednou úžasný. Opravdu takový dort jsem ani nečekala. Krásný vzhledově a výborný chuťově (mramorový korpus s vanilkovým krémem proložený jahodami a potažený marcipánem). Poslala jsem mailem obrázek a výsledek byl nádherný. Opravdu krásná práce, na to ani slova nestačí a hlavně skvělá cena. Moooc děkujeme!!!
annazuza přidala 4 nové fotografie
23. lis 2011

Zuzana Nováčková a Jiří Rovný

(50 fotek)
Svatební album