Zmatek v hlavě

Na jaře si po 3,5 letech beru svého přítele, na svatbu jsem se vždycky těšila, jen teď nevím, jestli je to dobrý nápad, jestli nebudu litovat. Můj přítel/snoubenec je fajn chlap, ale posledních pár měsíců už nemám ty růžové brýle, co na začátku vztahu. Přítel je sice o pár let starší než já, ale mám pocit, že je to právě naopak, jeho maminka ho rozmalila, berou ho jako malého kluka. Chtěla bych mít vedle sebe dospělého člověka, který se jednou o nás s dětmi postará, ale bojím se ,že se nezmění. To je jedna věc, ale druhá je pro mě podstatně horší, v rodině mi nadbíhá jeden mužský, který je, ale ženatý,není to sukničkář, ale já mu těžko odolávám, je s ním legrace, je inteligentní... a zrovna tento týden mě poprosil, jestli bych s ním šla vybrat vánoční dárky, to mi problém nedělá, ale bojím se, že to neskončí u toho. V létě jsme se na jedné oslavě přiopili a poté se spolu vyspali, skoro nic si z té noci nepamatuju, já vím, že se nemůžu vymlouvat na opilost, ale pro mě je to trochu polehčující okolnost. Stojím před rozhodnutím vzít si člověka, se kterým vlastním byt,kterého mám ráda, ale někdy mě ta jeho povaha vážně vytáčí? Plus co mám dělat s tím chlapem, pokaždé když si na něj vzpomenu, tak si říkám co očí nevidí to srdce nebolí. Čekám tady odsuzující komentáře, ale tohle se může stát každému.
Odpovědět
@nerozhodka Nebudu tady resit toho druhyho,ale tveho snoubence. Urcite necekej ze se po svatbe zmeni,naopak po svatbe se to horsi. A jestli si nejsi jista ze je dost vyzraly na to,aby se postaral o rodinu,tak si s nim o tom narovinu promluv.
Odpovědět
Pochybuju, že tohle skončí šťastným manželstvím, když už teď to vypadá na levačku... Takže bych do toho ani nešla v tomhle případě. Dřív nebo později budeš do toho chlapa zabouchlá až po uši (pokud už v tom dávno nelítáš). Když k tvému vztahu s přítelem přistupuješ jako "co oči nevidí", nikdy to nemá budoucnost. Dávám vám max. 3 roky a budete řešit rozvod.
Odpovědět
Určitě by sis měla v první řádě ujasnit, jestli tě ten druhý opravdu přitahuje, nebo je to jen předsvatební panika a chceš si ještě za svobodna něco užít. Ze svého okolí už jsem to viděla, po letech vztahu kamarádka najednou začala vidět v každém druhém lepší vlastnosti, než má její nastávající, prostě ji začalo děsit "spolu až do smrti", naštěstí si to stihla uvědomit a dnes po svatbě ví, že ten její vždycky byl a je ten nej. Můžeš to samé říct o svém příteli, nebo ti opravdu nesedí a něco ti říká, že to není ok? V tom případě bys asi měla svatbu zvážit... On se totiž opravdu nezmění a i kdyby, tak jen na chvíli a pak se vše zase vrátí do starých kolejí... Hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych rekla, mas dva dost silny duvody proc tu svatbu odvolat. Tyle dva problemy jdou ruku v ruce. Prave proto, ze nejsi spokojena se svym snoubencem, koukas po jinym. Kdyby jsi byla spokojena a stastne zamilovana jiny chlapi by te nezajimali. Takze ty problemy se prolinaji. To ze jsi se vyspala s jinym neni fer k tvemu priteli si ho brat.. a to ze ty nejsi stastna s pritelem neni fer k tobe. Oba si zaslouzite byt ve vztahu s nekym koho milujete. Jestli mate tyhle vazne problemy uz pred svatbou po svatbe to magicky nezmizi, naopak se ti bude odchazet daleko hur.. A jestli se toho pripletou i deti not ak te buh, to s manzelem "skejsnes" do penze. Takze ted je cas na to odejit. Perfekrni cas.. monohem lepsi nez ta ostuda par mesicu po svatbe.. :-S Hodne stesti!
Odpovědět
Myslim, ze nema smysl vstoupit do manzelstvi s nekym, s kym nejsi stastna a jehoz povaha te vytaci tak, ze se najednou vidis v jinem muzi. Tvuj partner se nezmeni, nemuzes na to cekat. Bud ho milujes a chces s nim byt naveky s takovym, jaky je, nebo nechces. A ty zrejme necces, navic vzhledem k aferce asi neni fer vuci soucasnemu partnerovi, abys to dotahla az do nestastneho manzelstvi.
Odpovědět
Radím Ti to, co Ti radila již většina a co jsem Ti psala v jiné diskuzi: řádně si rozmysli, co chceš a být Tebou, tak v tuto chvíli asi přestanu plánovat svatbu. ;-) Zda si pokládáš takovéto dotazy, nejsi si jistá a bohužel to došlo i k nevěře, nevěští to dobrý konec, určitě ne v tuto chvíli. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?