Zhubnuti pred svatbou

Ahojky nevesty, za dva mesice mam mit svatbu a chtela bych shodit jeste nejake to kilco navic. Tak se chci zeptat jestli mate nejake zkusenosti s nejakym doplnkem stravy na podporu hubnuti? Cvicit chodim dvakrat tydne, jidelnicek take dodrzuji, ale vsak vite ze nevesta chce byt ta nejkrasnejsi ze vsech :-D diky moc za nazory
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
říkají, že pomáhá chrom, zahání chuť na sladké... nezkoušela jsem. cvičení a jídelníček by ti ale měl stačit :-) než jsme letos odjeli na dovču, zhubla jsem trošku do plavek jen díky jídelníčku.
Odpovědět
Profilova fotka
@johanka5 ja zhubla kdyz jsem prestala jist pecivo (i celozrne) a prestala veceret
Odpovědět
@1nelinka to potom záleží, jestli chceš zhubnout zdravě a trvale nebo jen na jeden den, to pak asi ty vynechane večeře mají smysl... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem do roka zhubla 18kg z porodu, samozřejmě až když jsem přestala kojit po 2 měsících to se jinak musí jíst pravidelně a vynechat různé potraviny, no a pak jsem začla jíst jen 4x denně, večer jen ovoce nebo jogurt nebo nic, hubla jsem pomalu ale zhubla, hodně se doporučují procházky nebo běh, já jsem dost líná na cvičení, tak jsem chodila jen na procházky s kočárkem a tím že jsem míń jedla jsem neměla žádný jojo efekt, že bych to nabrala zpět a sladké si taky dopřeju, takže doporučuji dlouhé procházky rychlejší krok ;-) a večer jen něco malého nebo nic :-) jo a s tím doplňkem na hubnutí ničemu nevěř, s mamkou jsme si koupily už ani nevím jak se to jmenovalo bylo to z lékárny a vůbec to nepomohlo, jsou to jen návnady aby získali od lidí peníze, takže takovým reklamám nevěř.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca asi uplne presne nevim jak to myslis ale v kazdem pripade ja mam 48kg a jsem spokojena tak jsem chtela jen poradit..ale kazde telo reaguje jinak..take vubec nepiju alkohol a piju hodne vody a caje s cerstvym zazvorem..ale ja se tak nejak udrzuju cely zivot mam v pytli stitnou zlatu tak se musim hlidat abych nebyla silna..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, všechny mé kamarádky zhubly dukanovou dietou....pokud bys už nechtěla přibrat zpátky shozené kilča, tak je to dieta na delší dobu, pokud ale chceš zhubnout do dvou měsíců třeba nějakých 7 kilo tak tu dietu můžeš začít, ty kila půjdou stoprocentně dolů, ale pokud bys to po svatbě tuhle dietu přestala dodržovat, tak se ti vrátí zpět ty kila. Takže záleží co od toho čekáš;)
Odpovědět
Profilova fotka
Rada je jednoduchá: nežrat a cvičit :-D .... už se na to chystám 15m co jsem od porodu. ;-)
Odpovědět
@1nelinka Myslím to tak, že neveceret je z hlediska zdravého hubnutí naprostá kravina. Ale každý svého štěstí a zdraví strůjce.
Odpovědět
@johanka5 ja si teda myslim, ze veceret zdrave je lepsi nez neveceret vubec. Dat si grilovanou zeleninu nebo salat atd. Vyvazena strava je dulezita a jist male porce, 5x denne. Do toho cvicit. Zadne pilule ti nepomuzou bohuzel.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca ok napsala jsem to spatne misto klasicke vecere jako chleba s necim si dam treba jen papriku..ja to posuzuju podle toho cim se tu vecer cpe muj drahy to mi pak trocha zeleniny, suchar nebo jogurt neprijde jak veca..:) ...neexistuje univerzalni recept na to jak byt stihla telo si rekne samo- kdyz mam hlad neco maleho si dam..jsem fit,zdrava,chodim cvicit a s postavou jsem spokojena
Odpovědět
@1nelinka ono taky kus papriky fakt není večeře...
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca neznam vasi vahu a vas zdravotni stav takze vy se na noc nacpete cim chcete.. Ja takovy metabolismus nemam, mam nemocnou stitnou zlazu -me staci paprika..kdyz mam hlad neco si dam kdyz ne tak ne ale nevim jak tyto Vase komentare a napadani ostatnich pomohou zakladatelce dotazu.. Pouze jsem ji napsala jak to delam ja...to je cele..
Odpovědět
Článek se načítá
@johanka5 Chápu, že chce každá nevěsta do svatby zhubnout a být krásná, ale hlavně by se nemělo zapomínat na to, že nevěsta má být svá a hlavně by ji měl ženich poznat. :-) Tudíž všeho s mírou, zdraví je na prvém místě. :-)
Odpovědět
@1nelinka Pokud jsi nemocná, tak vůbec nechápu, jak můžeš zakladatelce radit podle sebe, navíc je to rada, která zdravý metabolismus zpomalí a naopak ho donutí ukládat. Co tohle zakladatelce přinese? Buď rychle a dočasně zhubnutí s jojoefektem (mnohým ženám to naprosto nevadí, což nechápu), případně zastavení hubnutí a navíc zpomaleny metabolismus, který udělá příští hubnutí ještě obtížnější. Takže tvoje řada je opravdu ráda nad zlato. Ty se stravuj jak uznas za vhodné, ale neplet tím prosím hlavu ostatním, zadelas jim na problémy, pokud se toho chytí. Jinak ne, necpu se čímkoli, ale jím zdravě a vyváženě cca 5-6 porci denně, takže k tvému překvapení večeřím někdy i dvakrát. A jím plnohodnotné jídlo s převahou bílkovin, k tomu trochu sacharidů a kopec zeleniny. Pro mladou a zdravou ženu by tohle v upraveném množství měla být i účinná redukční "dieta". Vynechani večeři je mýtus, o kterém jsem měla pocit, že už je překonány, ale jak je vidět, drží se zuby nehty.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca prominte ale do toho co ja radim zakladatelce vam nic neni..kazdy radi podle svych zkusenosti..a zakladatelka si sama vybere pro co se rozhodne..nebo tak jsem si myslela ze to tu funguje a ne ze se tu nevesty zacnou urazet mezi sebou..nemusite s mim stravovanim souhlasit ani to nikomu necpu pouze jsem napsala jak to delam ja a postavu mam skvelou.. ja o vasi radu nezadala!!!
Odpovědět
@1nelinka Já taky neradím tobě, ale zakladatelce. Pokud ji tu někdo napíše skoč z okna, určitě je mým právem napsat, že skok z okna je blbost. A to jsem udělala. A nikde tě neurážím. Můžeš mít postavu sebehezčí, ale myslím, že tu jde zejména o postavu zakladatelky, a nejen o postavu, ale i o její zdraví.
Odpovědět
@1nelinka mam take spatnou funkci stitne zlazy, neni to prca a je fakt, ze ja se musim take hodne drzet, protoze metabolizmus,,diky,, hormonum mam pomaly, zkousela jsem take omezit (vynechat) vecere, ale spis to melo opacny vliv na me, takze ja zakladatelce radim, at ji vsechno s mirou i vecere, knedlo zelo vepro v devet vecer urcite nemyslim, ale treba takovy salat s libovym masem, k tomu knackebrot, tak to neni vubec na skodu dve hodky pred spanim. :-) Jinak kazdy si nade to sve, ja jsem nastesti nasla a je to jen diky vyzivove poradkyni, ktera mi prave vynadala za nevecere a nesvaciny, ze kazde jidlo musi mit jak vlakninu, bilkoviny, sacharidy a vitaminy (ovoce, zelenina).
Odpovědět
asi to chce cvičit vícekrát týdně, dvakrát bude málo, nevím jak vypadá tvůj jídelníček, vyhýbala bych se cukrům, aspoň tak si představuju, jak to budu dělat dva měsíce před svatbou, až mě popadně panika :D budu do sebe cpát hlavně zeleninu, bílkoviny, místo cukru ovoce do kaše, žádné mlsky, tak ale mi se vždycky líp hubne po novém roce, jak příchází jaro, tak šílím a hubnutí jde snáz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji slim belly v kombinaci s vacushapem třikrát týdně, výsledek bude vidět už po měsíci.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca jestli chcete poradit zakladatelce tak ji poradte.. zatim jste jen reagovala na moje prispevky..Kazda mame jine zkusenosti a kazda mame jiny metabolismus u me to,jak se stravuji zabira na 100% stravuji se tak cca 10let a jojo efekt se nikdy nedostavil..rozhodne nemuzete rict nazor a tvrde si stat za tim ze ten jediny je spravny a basta jak male dite... super to vystihla @roozenka ta ve smes nesouhlasi s moji lehkou veceri ale ma dost slusnosti a rozumu na to aby to napsala inteligentne a nesnazi se nekoho za kazdou cenu napadat a snazi se pomoc..
Odpovědět
@1nelinka Vždyť jí radím - pokud chce zhubnout zdravě a trvale, ať se hlavně vyhne tvoji radě. Pokud ti to vyhovuje, je to tvoje věc a tvoje zdraví. Podle mého názoru je to hazard s metabolismem, tak na to upozorňuji. Už jsem ti to psala jednou, ale klidně to ještě zopakuji. Jsem schopna přijmout spoustu směrů stravování, ale nikdy ne podvyzivovani, jednostranně diety a prášky na hubnutí. Nikomu nezakazuji to provozovat, ale upozorňuji na to.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca takze pokud si dam na vecu zeleninu, jogurt nebo nejaky suchary misto toho abych se naprala dvema vecerema tak hazarduji s metabolismem? .. Takze zaklad je narvat se na vecer a pak pujdou kyla dolu tak to teda tleskam mlada pani..
Odpovědět
@1nelinka Vidím, že nemá smysl cokoli ti vysvětlovat, nevěřím, že by se to setkalo s pochopením. Ale na okraj ano, pravidelné menší porce, které obsahují sacharidy, bílkoviny i tuky jsou základem jak udrzovaciho, tak hubnoucicho jídelníčku. Chápu, že pro nekoho, kdo večeři papriku zní dvě večeře jako scifi a chápe to ve smyslu, že se naperu snad k prasknutí, ale jak jsem psala, je to to vhodném složení a množství.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca amen..:)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě pomůže více cvičit, 2x týdně je málo. Nejlepší je pro cvičení doma - Jillian Michaels - 30 day Shred. Najdeš na youtube, je to jen 30 min, stačí 5x týdně a nemusíš utrácet za posilku. Opravdu to funguje. Jinak jídlo, každý má jiný metabolismus, ale určitě aspoň 4x denně jíst. Sama jím 5-6x za den. Nevynechávat snídani ani večeři. Na večer něco odlehčeného, aby to tělo přes noc strávilo. Jestli můžeš vynechej alkohol a zbytečné sladkosti. Ale já si udělám jednou za týden den, kdy si tyhle věci dopřeju a nemám pak zas delší dobu na sladké chuť.
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe doporučuju tazatelce spíše dat na rady kacenky nez nelinky presto, ze nelinka ma 48kg (na jakou vysku? Nehlede na to, ze vaha neni smerodatna)... Johanko, jezte zdrave, pravidelne, hejbejte se a hlavne budte vesela a nestresujte se (i to je důležitý faktor)...vybirejte si hlavně kvalitní potraviny tzn. co nejmin chemie, ecek, polotovaru...hlavne nevynechavejte sacharidy to je opravdu blbost...zkuste si varit i potraviny z vegetarianske kuchyne: tofu, tempeh, robi...hodne lustin... Co se pohybu tyce-najdete si neco co vas bavi...a Kazdyho bavi neco jinyho...kdyz vás pohyb nebude bavit nevydrzite u nej a nema to cenu...ideální je kombinace posilovaciho cviceni a cardia...ale opravdu kazdy pohyb se pocita A taky nezapomente ze jde hlavně o změnu životního stylu - kratkodobe hubnouci procesy nejsou na nic...nehubnete kvuli jedne události i kdyz je to svatba, ale hubnete pro sebe a naporad..a to je pomala záležitost. .. Nezapomente na veselou mysl!!!!! At se dari :)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda mam 167 cm ale jak pisete vaha neni smerodatna.. Hezky jste to napsala a myslim ze i tazatelka oceni vase rady.. Jde videt ze vite o cem pisete a snazite se pomoc..
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka tyjo 167cm a 48kg to je fakt málo, já měřím 158cm a mám 50 kg a už mi každý říká, že jsem hubená, že už nesmím hubnout, to bych vás chtěla vidět jak vypadáte a na fotce máte prsa to nechápu když hodně hubené holky přece prsa nemají, bohužel jako já :-(
Odpovědět
@bonnie86 já měřím 168 cm a vážím 50 kg, jím úplně všechno až 8x denně a dokážu jíst i ve 2 ráno, mám takový metabolismus, váhu mám stejnou od střední školy, od výšky i po dítěti, takže bych z toho takovou vědu nedělala že 1nelinka váží 48 kg.
Odpovědět
Profilova fotka
@bonnie86 ono se to muze zdat malo ale jsem takova akorad a prsa mam prirodni 4ky to bych nemela kdybych byla vychrtlinka...vzdycky rikam ze jsem stala v dobre fronte no aspon na neco..:))) ..Mam problemy se stitnou zlazou tak jsem u doktora kazde 4 mesice a pokazde se musim vazit.. Pan doktor vzdycky rika no jde to ale 50kg by bylo lepsi ale zadne extra vyhrady k me vaze nema..:)) maminka je taky hodne hubena a lehoucka tak to mam asi poni..:))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?