Že by příští rok?

Ahoj chodím už sem dlouho a tak nějak furt doufám, že už budu patřit mezi nevěsty, tenhle víkend jsme byli s přítelem už na několikáte svatbě a všichni furt na nás že už jsme na řadě my!! A přítel furt že máme ještě čas a podobně a když jsem odešla na záchod řekl nevěstě(kamarádce), že prý svatba bude příští rok...... za měsíc mám narozeniny, tak že by přece??? Byl by to nejhezčí dárek.... kdyby mě požádal :-) Ví, že to moc chci..... Co myslíte?
Odpovědět
@andyandyandy no verim, ze sa ti sen splni, ale cim menej ocakavani, tym menej sklamani... priama umera :-)
Odpovědět
@andyandyandy Když se nerozhoupe, tak požádej ty jeho, nebo si s ním o tom na rovinu promluv, jak si to tedy představuje. Na co chodit kolem horké kaše.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme na tom dost podobně. My jsme se tedy o svatbě bavili a tak nějak se dohodli, že by mohla být příští rok. Nějakou úspornější formou...A tak prý přijde s kytkou až na to trochu zapomenu:-))) Nebo možná malilinkatej prstýneček? A já mám v půlce října svátek. Tak snad...
Odpovědět
@radkaja no me prave rika ze mame jeste cas, prestavujeme barak tak rika ze po prestavbe ale ostatnim rika ze pristi rok tak nevim :-)
Odpovědět
@telefka tak se nechame prekvapit :-)
Odpovědět
Buď kecá tobě, aby tě překvapil, nebo je naopak k tobě upřímný a ostatním kecá, aby mu dali pokoj...
Odpovědět
Profilova fotka
Držím palce, ať to vyjde....rozhodně bych tomu napomohla pár poznámkami typu "ta svatba minulý víkend byla tak super, jak já tý holce závidím" apod. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@swarovski má pravdu, čím méně to budeš čekat,o to větší překvapení to bude,abys pak zas nebyla zklamaná,kdyby nebylo,ale držím palce :-)
Odpovědět
@andyandyandy priláňam sa k názorom, že čím menej budeš tlačiť a čakať, tým viac to bude pekné a bude to krásne prekvapenie :-) :-) :-) My sme sa o tom párkrát nezávazne bavili, ale požiadanie o ruku som nečakala a bolo to nádherné :-) Každopádne držím palce, aby ti to vyšlo podľa predstáv ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andyandyandy Tak moja prikláňam sa k názoru, že netlačiť...ja som napríklad s priateľom 6,5 roka s každej strany počúvam stále otázky že kedy už sa vezmeme....viem pritom že ženiť sa chce, ale sám mi povedal, že nemám na neho tlačiť inak to bude horšie...už som si raz aj myslela že ma požiada o ruku a nakoniec bol s toho iba trapas :-( tak ti radím, ked sa máte radi a rozumiete si a všetko funguje, netlač, ono to príde...teda dúfam:-) ja som presne v takej istej situácii, že chcem ale sama s tým nič neurobím... Avšak možno to vyznie blbo ale ja som si dala taký svoj osobný čas dokedy som ešte ochotná čakať a keby to k ničomu nemalo viesť dalších x-rokov tak to asi nemá zmysel....ale to je môj názor...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky tvrdil, že až časééém, až později, až na podzim a šup na konci srpna loni to bylo :-D Ale nečekala jsem to ani náhodou :-))
Odpovědět
@andyandyandy na nic sa nespoliehaj, na narodeniny neocakavaj prsten, ani poziadanie o ruku... aby si nebola sklamana, ak on nic... ak sa ale do narodenin nezobudi, tak sa ho na rovinu spytaj, ci svadbu o rok planuje alebo to len balamuti vsetkych naokolo... bez zbytocnych okolkov, napriamo... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
díky za názory :-) určitě na nic tlačit nebudu, přiznávám, že bych byla moc ráda kdyby ten dárek k narozkám byl prstýnek ale když nebude rozhodně se s ním kvůli tomu nerozejdu :-D počkám a třeba na to i přestanu myslet a ono to pak přijde a o to to bude hezčí ;-) dám pak vědět jak to dopadlo!!! :-) jinak ten napad ze bych se ho pak zeptala s kym teda planuje za rok svatbu je dobrej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přiznám,že jsem svým způsobem byla taky nedočkavá, párkrát jsme o svatbě mluvili předtím,ale nijak jsem na něj netlačila a nakonec to bylo ohromné překvapení :-) a fakt je lepší na to přestat myslet :-)
Odpovědět
přesně tak, já souhlasím s názorem radši nečekat a pak být mile překvapená :-) (ale kdo vydrží na to nemyslet, že :-D ) ale podle Tvého příspěvku, věřím, že to příští rok příjde :-)
Odpovědět
přesně no je hrozně těžký na to vůbec nemyslet :-D
Odpovědět
To dopadne ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
čaute kočky, no ani neviem ako som sa sem dostala ale som bola zaregistrovana na m.koniku tak sem pridam svoj postreh. my sme s drahym spolu este kratko ale ja som mu uz na zaciatku povedala ze sa nebudem hrat na to ze necakam svatbu a ostatne veci prirodzeneho vyvoja vztahu. takze babo sme este odlozili aby sme si uzili jeden druheho a drahy by sa do svatby nehnal ale pre mna je to zo znacnej casti aj prakticka vec takze ak bude chciet byt somnou a ak ma mat jeho babo jeho priezvisko nebude mat inu moznost. ale urcite by som ho do toho nenutila.. je nam spolu super, žijeme spolu skoro od zaciatku vztahu, dokazeme sa dohodnut a ten papier by bola len čeresnicka na torte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...my jsme se už o svatbě párkrát bavili (jsme spolu skoro 5 let), on mi řekl, že si mě rozhodně vzít chce, jen se na to zatím necítí...takže neřeším ale jen čekám kdy a jak to udělá. Rozhodně bych se nechtěla na svatbě domlouvat. Chtěla bych, aby to přišlo z jeho rozhodnutí. A aby to pro mě bylo překvapení :-) O to se nechci ochudit tím, že bych za ním přišla a řekla, tak a pojďme se vzít (i když mi jednou řekl, že pokud bych na tom trvala, tak se můžeme vzít třeba příští měsíc :-D ). Rozhodně nic nečekám a jak ho znám, tak pokud to někdy udělá, tak to bude ve chvíli, kdy to vůbec nebudu čekat. Takže když třeba jedeme někam na výlet a já si říkám: dneska by to šlo ( :-D), tak si okamžitě uvědomuju,že se to nestane (když mě to napadlo). @andyandyandy držím palce, aby se Ti splnilo Tvé přání, ale jak už psaly holky výše...neupínej se k tomu. Třeba to právě udělá ve chvíli, kdy to nebudeš čekat. a věřím, že o to krásnější to bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S manzelem jsme ted o vyroci rozebirali mimo jine i svatbu a zadost o ruku.My jsme se na svatbe dohodli a zadost prisla pak....Kdyz jsem se ptala jestli by s tim prisel sam tak pry ne...pokud by mu to nekdo neopakoval ze by mel apod. Aby se mnou byl neni pro nej svatba dulezita a proste by ho nenapadlo, ze ja chci...Takze zalezi na partnerovi, na tom jake ma hodnoty, co povazuje za dulezite a jestli nepotrebuje popostrcit:-D
Odpovědět
Ahoj holky, nechci vám kazit očekávání, ale opravdu je lepší popřemýšlet, jestli to opravdu myslí vážně, či se jen snaží uklidnit. Většiny lidí se to naštěstí netýká, ale ze skušenosti mohu říci toto: po několika letech mne před 4 lety požádal o ruku s tím, že do 2 let to bude - nejpozději, opravdu mne moc moc chce. Od té doby jen sliby a sliby, a to jsem netlačila, a i to z hlediska rodiny (a my nejsme mladé navždy,že?:-/)...no a před rokem z něj vylezlo, že vlastně nechce nic - ani svatbu (neva, to mě je jedno), ale ani rodinu, společný život...jen si chodit a pak až někdy.... Tak jsem mu moc poděkovala, že se svojí nemocí si teď mohu děti adoptovat a nechala jsem ho ať si užívá s těmi, co si chtějí jen užívat a .... konečně mám klid v duši... Všem přeju, aby jste nikdy nikoho takového nepotkaly a přeji hodně hodně štěstí a krásných zážitků před i po svatbě:-);-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@ennlara úplne súhlasím, ja som to s bývalým mala podobné. o takýchto vážnych veciach treba komunikovať a mať hneď od začiatku jasno. S terajším priateľom sme sa rozprávali na túto tému hneď a som tomu rada, pretože mám vo veci jasno. Viem, že svadbu chce do roka od teraz, takže dúfam, že každú chvíľu mi daruje prstienok :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?