Zámecký statek Býkov

Profilova fotka
Ahojte holky, mám na dušičce splín a chci se o tom s vámi podělit. Nemusíte psát nic, nemusíte to komentovat, můžete si to jen přečíst, udělat si obrázek sami. I špatná zkušenost je zkušenost. Takže začnu. V říjnu měl můj přítel narozeniny a chtěl si udělat radost a požádal mě o ruku. Bylo to dojemný, dostal mě ;-) no a tím pádem jsme začali přemýšlet, kde bychom měli náš krásný den "D". Nakonec nás napadl Zámecký statek Býkov datum 4.6.2016, vše tam bude na jednom místě i ubytování pro přítelovo rodinu která je ze severu Čech. Tak jsme se začátkem listopadu sebrali a jeli tam osobně. Paní byla velice ochotná a milá. Všechno nám ukázala, vysvětlila, že zařídí vše od obřadu, hostinu řekla že je už v ceně manželský apartmán a že když nás bude jen 30 tak stačí Modrý salonek Nadšeně jsme s přítelem souhlasili. Ještě dodala, že tam ještě bude jedna svatba, cca 70-100 lidí ale ti, že po obřadu odjedou, takže nám pak přišel email od té paní, že to máme zarezervované na ten termín i na matrice a že se máme ozvat koncem března, že domluvíme zbytek, je prý čas... tak jsme zařídili krásný oznámení a na Vánoce se podělili s rodinou, měli velkou radost! Minulý týden (úterý) ale jsem měla nějaké divné tušení, svatba nabírala obrátky a já jsem řekla příteli, pro jistotu se zeptám na Býkově na to ubytování, ať víme co a jak. Napsala jsem email a druhý den mi přišla odpověď, že jim je to líto, ale že už tam je jiná svatba 70 lidí, že se tam všichni nevejdeme. Obratem jsem paní volala a ona byla zmatená a říkala, že to zařizuje jiná kolegyně a že se zeptá a dá do pátku vědět. Nikdo se ale celý den neozval, přítel tam volal kolem 17h a ta samá paní mu řekla, že je tam nějaký zmatek, že tam jsou dva datumy a že se musí domluvit s tou druhou kolegyní, ale že tam bude až toto dnešní úterý, tak že se nám hned ozve. Ale toto mi prý říkala. Takovou informaci jsem ale neměla. Takže jsme zase navážkách čekali až do dnešního dopoledne, kdy mi přišel email v tomto znění: "Prosím ještě jednou o potvrzení vašeho termínu svatby 4.6.2016, bohužel prozatím bez volného ubytování. " Je mi smutno, mrzí mě, že nás o tom nikdo z Býkova neinformoval, nejednali s námi na rovinu, řekli, že je čas, že stačí až v březnu a teď jsme taky týden čekali, než se nám k tomu vyjádří. Nerozumím tomu. Chápu, že 70 lidí a 30 je rozdíl, větší kšeft, ale aspoň mohli poslat informaci, že je tam takovýto problém a ne se vůbec neozvat.... mám před sebou ta krásná oznámení které jsme dali rodině jako dárek k Vánocům a ta euforie a natěšení je pryč. Ano, seženeme si to jinde, termín měnit nebudem, ale... vždyt víte co .... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mazec.... to je tedy něco! ...dala bych jim k náhradě nová oznámení!!! Já jsem teda slyšela, že se tohle může stát, takže mám předsevzetí, že na vše zajistím hned smlouvu. Kde to nakonec máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Smlouvu jsme po nich chtěli, ale paní nás ujistila, že se nemusíme ničeho bát, že stačí až v tom březnu. Nakonec je dobře, že to tak dopadlo, protože I paní na matrice nám řekla, že jsou s Býkovem hrozný problemy a lidi si už dost stěžujou. Nakonec to máme kousek od Rokycan v jedom zámečku a hostinu kousek od mého bydliště. Jsem ráda !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak to si me vyděsila :-( my plánujeme taky Býkov a termín nám zatím potvrdili ale pry se nam ted v březnu někdy ozvou aby sme si vse prohlidli a domluvili si detaily. Tak sem teda zvedava jak to dopadne. Náhodou nevis kolik vychází hostina na jednoho?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám to na ten podzim taky řekli, že se máme ozvat až v březnu a kdybych neměla blbej pocit a neozvala se už v lednu tak to ani nevím, že se tam budem mlátit tři svatby. Což si ani nedokážu představit, nejeden fotograf potvrdil, že to dost vadí hlavně při focení. Jinak pronájem na hostinu nevim kolik stojí ale chtěli 1000Kč za osobu na hostinu. Ani nevíš, jak já jsem ráda, že to máme nakonec jinde. Držim palce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?