Za jak dlouho...

Profilova fotka
Ahoj, zajímal by mě Váš názor (žádné rozhovory) na téma: Za jak dlouho si mě asi vezme, když chodíme spolu 3,5 roku a z toho 3 roky sdílíme společnou domácnost; dále o svatbě mluví jako by se nechumelilo a pak jako když utne - nic; jsme oba katolíci, takže i z tohoto hlediska jsme dávno svoji být měli; děti též chceme oba (ale co se týká mě, raději bych do mých 25 let)... Mám čekat na něco, co se možná nestane? Nebo mám věřit tomu, že si mě vzít chce, jak sám říká, a nechat se překvapit prstýnkem, který mi dá na nějakém neobvyklém místě? Děkuji za Vaše názory.
Odpovědět
@libuse_chroncova No kdyz vas jako par osobne nezname tak tezko poradit.. Asi bych poradila misto toho, aby ses ptala nas, zeptej se jeho, za jak dlouho to vidi na svatbu :). Pokud je to chlap, kteryho si chces v budoucnu vzit, tak by bylo dobry aby to byl nekdo s kym muzes o takovychle vecech komunikovat, takze bych se ho na rovinu zeptala jak to s tebou vidi do budoucna, jestli svatbu a zhruba kdy, a rekla bych mu jak to vidis ty... A pak uvidite, jestli se vase nazory shodnou. A jestli zjistis, ze ty bys rada svatbu za rok a on za 10 let, tak mozna bude nacase zauvazovat o tom, jestli je to ten pravy.
Odpovědět
Ahoj, jestli jste o tom mluvili a pak najednou přestal, tak počkej. Myslím že už vybírá prstýnek, nebo je nějak připravený a čeká na příležitost se tě zeptat a nemluví o tom, aby jsi byla překvapená. Zní to asi divně, ale u nás to tak bylo. Mluvili jsme o tom a najednou nic (možná i podvědomě) a za pár týdnů (nebo měsíců) mě požádal. Radím počkat a neřešit to :)
Odpovědět
Za 328 dní :-D Ne, vážně, když mu do hlavy nevidíš ty, jak to máme vědět my? Jediné, co ti můžu poradit, je se s ním o tom všem pobavit, jak to vidí on. Jestli ti je 22, možná se mu zdá, že je na to ještě čas..
Odpovědět
Myslím, že první a nejdůležitější věci ve vztahu je komunikace. Takže pokud tě tato otázka trápí, prober ji předně s přítelem. Není na tom nic špatného, nemělo by to být tabu. Jinak se na to odpovědět nedá. Já se vdavala ve 24 a podle okolí je to i docela brzo. Spousta lidí vidí svatbu až po 25 letech. Podle pár řádků to fakt nejde odhadnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca @michelle_01 @karlajasmine Když se ho ptám přímo - vymlouvá se stále na jednu věc, takže od té doby se ho raději neptám... Protože vím, že bych slyšela to samé nebo zkazila, jak tu píše @lluucc budoucí zásnuby.
Odpovědět
@libuse_chroncova A na co se vymlouva?
Odpovědět
Teď jsem četla od tebe dotaz na počet lidí...takže nakonec padla ta žádost o ruku? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?