Únos nevěsty

Ahojte holky, kdy jste oznámily, že nechcete únos nevěsty? Já se s tím na svatbách setkala a opravdu o to nestojím.......Tak přemýšlím, jak to vhodně sdělit.
Odpovědět
Profilova fotka
já to napsala do harmonogramu, který hosté dostali už předem. Prosíme neunášejte něvěstu :) přijde mi to zbytečné přicházet o část oslav..
Odpovědět
Ahoj ;) řekli jsme to všem kamarádům alespoň třikrát a hlavně jsme to kladli na srdce svědkům, aby se nic takového neprovádělo. Zkazí to celou zábavu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja neoznamovala, proste kdyz to tim bude zavanet, reknu ze to nechci :) Kdyz neposlechnou, utecu... to mi jde :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Když za mnou přišli, tak jsem jim řekla, že nikam nejedu, že si chci užít svatbu a bylo. Nikdo tě nikam "neunese" doslova a pokud ty nebudeš chtít, tak mají smůlu :)
Odpovědět
já to řekla přímo na svatbě jedincům, kteří by byli schopni něco takového spáchat :-) a žádný únos se nekonal...nedokazu si predstavit, ze bych prisla jeste treba o hodinu ze sve svatby, uz tak to sletělo hrozně rychle a neměli jsme pomalu čas si ani sednout na terásku s cigárkem a užít si pohodu a hosty :-) asi bych taky utekla, kdyby se k únosu schylovalo :-D
Odpovědět
Já byla na 4 svatbách mojí rodiny a nikde se nevěsta neunášela. Pak jsem byla na svatbě kamarádce a nevěsta se unášela. Mě se to nelíbí, stejně kdyby mě ženich nemohl najít, tak mu někdo určitě řekne, kde jsem, přece ho nenechají celý večer mě hledat a mě sedět někde v hospodě s jinýma :) stejně tak se od něj tedy očekává, že mě půjde hledat. Takže vlastně nic z vlastní iniciativy, vše hrané :) a nechci se připravit o oslavy a hostinu :)
Odpovědět
Neoznamovala jsem to, protože by to nikoho z našich hostů ani nenapadlo. Historek o zkažených svatbách díky únosu zná každý z nich dost a věděli, jak nám na tom společném dni záleží. Pokud bychom na svatbě měli někoho, u koho bych takový nápad čekala, stejně bych mu nic neříkala. Tohle se dá vyřešit rychle na místě slovem NE.
Odpovědět
@gabrielkaada No tak kámošku přiopilí svatebčané naložili do auta, i přes protesty...
Odpovědět
Profilova fotka
Me nikdo nikam jen tak nenalozi, merim 177 cm :)
Odpovědět
@h76 No já mám 161 cm :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 :-D blbyyyyy
Odpovědět
Taky jsme dali do průvodního dopisu k oznámení, že únos nevěsty ne, a máme na to ohlas od rodiny, že je to, jako bychom si ho přímo objednávali, takže uvidíme. =-)
Odpovědět
Článek se načítá
tak to mě unesli a bylo to supeer,byla sem pryč jen půl hodinky a díky tomu nám svědkyně připravila další zábavu a já mezitím pokecala se sestry přítelem,bylo to super :-)
Odpovědět
Ja to vsem rekla tak, jak to bylo - ze o to proste nestojime. A hoste to respektovali. Ale vim, ze nekdy jsou unosy hrozne, ze nevestu unesou i pres protesty. Holt ozralym hovadum zadne NE nestaci a prece jen, nevesta par opilych hovad neprepere. Bohuzel se tu psalo uz i o unosu, kdy nevesta o to snad ani nestala a stejne ji unesli. Pri jizde autem doslo k nehode a nevesta zahynula.
Odpovědět
@kacenkakaca To je strašné. Za prvé to strašně zdržuje, už focení zabere čas a hlavně se může stát cokoli...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli pro hosty pruvodni dopis s informacemi o prubehu dne a tam jsme meli vepsane, ze si zenich nepreje unaseni nevesty, jinak dotycne ceka trest.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme psali hostům takový vtipný dopis, kde jsme jim sdělovali vše podstatné, takže bych to zmínila podobnou formou, u nás tedy únos nehrozil, oslavu jsme měli doma a malou, ale báli jsme se věcných darů a aby to nikdo neprehanel s oblečením, pojali jsme to krapet neformálně...to všecko jsme jim tam napsali :)
Odpovědět
Děkuji holky, udělám harmonogram a připíšu to tam ;-)
Odpovědět
Neoznamovala jsem, vzhledem k místu a organizaci to ani moc nepřipadalo v úvahu (na pěší to bylo daleko, auto tam bylo jen jedno, řidič nebyl ten typ, hosté neznali okoli). Kdyby se o to přeci jen nekdo pokusil, řekla bych ne. Skutečně nemáme mezi přáteli a rodinou taková ho****, aby to udělali i pres můj nesouhlas, jakkoliv opilí. Muž ale tvrdí, ze byl unesen kamarádem (na lodicku 50 metrů od restaurace :-D ) a ze když jsem ho nehledala, tak se vrátil :-D :-D
Odpovědět
Taky si myslím že když se nevěsta nechce nechat unést, tak se prostě nenechá. Já to měla ještě pojištěné tím, že bez ženicha jsem nikam sama nešla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já dopředu také avizovala, že žádný únos nebude. A stejně byl a nakonec to bylo moc fajn. Byla jsem unesena v době, kdy začínal raut, takže zábava nevázla, byla jsem pryč max nějakých 40 min. Navíc jsem byla unesena do hospody, kde měli štamgasti kytary, tak jsme s ženichem museli při odchodu tancovat :-D Navíc jsme si popovídala v klidu s bratrem a bratranci. Ono všechno co vyplyne přirozeně ze situace, nemusí být zas až tak špatné ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?