Tiskařská čerň na botech

Holky, moc prosím o nějakou radu, dneska jsem myslela, že se zblázním...jako svatební botky jsem si pořídila krásné červené botičky Mel, ale co se nestalo..položila jsem si je do krabice na fakturu a bohužel se mi na několika místech otiskla čerň na botu (kdo nezná, boty jsou komplet gumové). Bohužel je to na více místech a je to dost viditelné a nejde to dolů a nejde. Nemáte prosím některá nějakou radu, čím by ta tiskařská barva mohla jít dolů?? Obávám se totiž nejhoršího, že to snad nepůjde ničím a budu muset pořizovat nové..:/ Moc díky za všechny rady a nápady.
Odpovědět
@fronia Flek od rozlité černé barvy z toneru jsem jakžtakž vyčistila Savem, ale nevím , jestli by něco neudělalo s tím plastem, z kterého jsou boty. Třeba ho vyzkoušej někde, kde to nebude vidět, třeba vevnitř boty ?
Odpovědět
Profilova fotka
@fronia Co vyzkoušet odlakovač na nehty, ten většinou na takové čmouhy zabere... jinak mě nic šetrného aby to nepoškodilo barvu bot nenapadá ;-) Tak snad to pomůže :-)
Odpovědět
já Mel boty čistím CIFem a jde to vždy dobře..
Odpovědět
holky díky za tipy..ale všechno vyzkoušeno, bez úspěchu:/ ta tiskařská barva je do té gumy úplně vpitá..:/ kolega se to dokonce snažil sundat nějakou šíleností a jediné co z toho je, že se mu podařilo sundat část té lesklé vrstvy a barva se ani nehla..:(
Odpovědět
Profilova fotka
@fronia Ja sa obavam, ze z tej gumy to nicim dole nedas. :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Hm, to mi v něčem připomíná bývalého :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?