Tetování na předloktí

Ahojky.Holky v srpnu se vdávám, mám tetování přes celé předloktí.Je to sice z vntiřní strany,ale ráda bych se toho zbavila.Ví někdo o dobré klinice kde by to udělali pokud možno co nejdřív, a co nejmíň bolestně?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nestihneš ani omylem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
skus dlhy rukav ;-)
Odpovědět
http://www.trvala-depilace-praha.cz/o... Je to na dlouhou dobu... ale kámošova přítelkyně má celej rukáv, na svatbě to měla prejety make-upem a lidi nic nepoznali ;-) no stres!
Odpovědět
Vyberte si šaty s krajkovým rukávem. Jestli chcete, mohu vám takové ušít a v místě tetování dám krajkový motiv, aby byl co nejméně viditelný. Odstranění nechte až po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
Proč si někdo nechá něco vytetovat a pak to shazuje?? :-|
Odpovědět
Já nevím,ale když si někdo ničí tělo tetováním,proč to kvůli svatbě shazovat? Ať lidi klidně vidí,že jsi cool a máš tetování.
Odpovědět
Já někde četla že by to mělo jít např. na 4 - 5 krát... ale na jednou to důle určitě nedáte :) Pokud se vdáváte v srpnu tak nevim nevim. Mě odstraňovali na zádech tetování laserem v centru v Praze na Hybernské ulici. S tím že to můžete trochu cítit musíte počítat, nic bezbolestnýho není, bohužel:) možná by ste stím vážně měla počkat až po svatbě. není to levná záležitost a když připočtete svatbu, tak se peněženka prohne :)
Odpovědět
@ivetkah1 a mají stránky? můžete mi poslat odkaz že bych se podívala, nebo alespoň přesnou adresu?
Odpovědět
Proč se necháváte tetovat, když to ted chcete sundat? A ještě kvůli svatbě? Tohle nepochopím. Lidi se nechávají tetovat kravinama,aby byly hustý a měli to co všichni okolo a pak to chtějí zázrakem hned dolů :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
odstraneni tetovani je velmi bolestive. a pokud to mate na celem predlokti tak nevim... navic se to spatne hoji a nevypada to hezky. taky mam tetovani na celem predlokti a dokonce i na rameni. barevne a velmi rozsahle. nestydim se za to, spise naopak :-) ale svatebni saty budu mit s rukavem. navic ke stylu nasi svatby se to bude hezky hodit.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka2256a Já být tebou se do toho teď nepouštím, můžou vzniknout nějaké komplikace a máš zkaženou svatbu, ikdyby ne, tak nevěřím tomu, že by tam pak nebylo nic vidět, nějaké jizvy atd..Jak už tu bylo psáno, vyřeš to make-upem, je to docela běžný a lze to schovat:) Pokud chceš tetování opravdu odstranit, počkej s tím po svatbě, teď bych se do toho nepouštěla!
Odpovědět
Profilova fotka
No já teda jsem taky pěkně potetovaná a chodila jsem se tetovat už od mlada, najde se nějaká blbost co na sobě mám, ale rozhodně mě nenapadlo to kvůli svatbě dát pryč.. Ba naopak. Chtěla jsem další kerku, ale kvůli svatbě jsem s tím jen počkala a udělám si ho až potom. Kerky miluju. Každopádně co vím, tak to odstranění bolí jak blázen prej a jsou tam hnusné jizvy. Já bych do toho nešla. :) toť můj názor.. Pořádně si to rozmysli!!! :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám teda tetovačky "jen" 3, ale tu poslední zato dva dny starou :-) Protože nám před měsícem odešel jeden člen smečky a představa, že bych ho u sebe na svatbě neměla...přes to nejel vlak. Takže teď spíš zvažuju, jestli zvolím svou vizi s krajkovým "tričkem" přes top, jako měla maminka, nebo krajku odložím, aby měl Monty výhled.
Odpovědět
Profilova fotka
A teda taky je asi dobrá otázka co to je za kérku, jestli je to jméno bývalýho, tak bych asi odstranění před svatbou chápala, třeba je to ultimátum :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Celé předloktí počítej kolem 100 000kč, můžu Ti doporučit kliniku Laserplastic v Praze, do srpna nemáš šanci tetování odstranit...s tím se smiř. Pokud máš tučné tetování nepomůže obyčejný make-up chce to něco speciálního, na nic takového jsem bohužel před svojí svatbou nenarazila a to jsem toho objednala dost... Mě bylo krásných sedmnáct a jsem ráda že jediný následek mé puberty bylo tetování. :)
Odpovědět
@pypika Jsou chvíle kdy se to jen prostě nehodí... k bikinám si taky nevezmeš kozačky, nebo jo??? :D Další věc jsou předsudky. Třeba můj šéf se málem zhroutil, když to na mně viděl, že prej jestli vím, že to mají trestanci :D Je hold jiná doba a někdo prostě žije v té staré. Jo a spíš než odstranění bych doporučoval překreslení.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tetování přes lopatku;-)je to takový jemný vzor:-)a sundat auuuuu :-D spíš byl volila bolerko....
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám tetování na předloktí cca 15cm a ani by mě nenapadlo kvůli svatbě to dát pryč nebo to jakkoliv zakrývat, všichni na svatbě stejně ví, že to tetování mám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mark27 no to je argument, že k bikinám si kozačky taky nevezmu.... :-p :-D Jenže ony ty kozačky stojí 500,- dvě zimy budou "IN" a pak poletí bez problémů do koše . ...a proto ano, tetovat se mají nechat jenom rozumní lidé=nemají vytetované pí.čovinky a jsou s ním 100% ztotožněni za všech okolností. ;-)
Odpovědět
holky vy jste měkoty! :D jako joo bolí to když vám odstraňujou tetování, byla jsem na laseru a k relaxačním masážím se to zrovna přirovnat nedá, ale dá se to vydržet :) A komplikace asi být můžou, ale je to i o tom kde si to necháte udělat já žádné komplikace neměla. Je fakt že se to delší dobu hojí, takže bych to před svatbou taky určitě nedoporučovala, ale jinak když se někomu tetování znelíbí tak proč ho nesundat když na to máte peníze
Odpovědět
@nevestamonca : Na kolikrát jste musela jít?? A zůstala vám jizva?
Odpovědět
Profilova fotka
skus si to nechat zakrýt od kosmetičky. Já mám tetování také na noze a na lopatce a spíš naopak to bude na svatbě i pěkné. Na noze na nártu mám napsáno "jdu za štěstím" což bude krásná fotka až bude záběr na svatební lodičky. Na lopatce mám růžového motýlka a na svatbě bude dekorace také plná motýlků a v růžové barvě. myslím že to bude hezké i když je nevěsta potetovaná. Tetování je součást tebe a z nějakého důvodu jsi si tetování nechala udělat tím spíš na tak viditelném místě. Kvůli svatbě bych ho určitě nesundávala
Odpovědět
Byla jsem na čtyřikrát,tetování bylo větší takže na tom bylo potřeba více práce.Ale jizvu nemám :) Jen se to dlouho hojilo ale to je normální,dělali mi to na hybernské v praze,to je vyhlášená klinika takže jinde by to podle mě líp nesvedli
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?