Taky už váš partner tzv. nemůže z vašich řečí o přípravě svatby? ;-)

Ahojky, nenašla jsem tady podobné téma, i když tady určitě něco takového už někdo řešil. Nejsem žádná "předsvatební hysterka" - že bych řešila barvu ubrousků, svatební toaleťáky :-N a podobně. Přesto se na svatbu fakt těším- i když to nebude žádná velká akce - apořád se mi o tom chce mluvit. Přítel je hodně tolerantní, a už mu to taky leze krkem :-D Tímto bych chtěla blahořečit tento web, kde můžeme tlachat všechny a neobtěžovat tím své okolí ;-)
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
cas: souhlas, já o tom s nim nemluvim, ale ví že se pohybuju na tomto webu a občas si rejpne, že nic jinýho nedělám - no je fakt, že sem na něm pomalu závislá, místo abych dělala něco smysluplnějšího :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...já s vámi naprosto souhlasím...už jsem slyšela, že prý o tom nechce už slyšet ani slovo, prý mu o tom mám začít říkat tak nejdřív v červnu... ale zase ho to přešlo, ale je pravda, že se trošku "krotím"...i když teď jsem mu napsala jestli by nemohl poslat penízky za závojíček tak uvidím co on na to.. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, no to sem ráda, že v tom nejsem sama... Na 100% s vámi ve všem souhlasím... Ten můj nenávidí tento web, ale díky Bohu za něj... :-D Co bych si jinak počala.. já vím, že malá závislost tu je, ale mě to tak baví.. :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, u nás je to obdobné. Já řeším, který fotograf, kameraman a pod. by byl lepší a on by holt vzal kteréhokoliv, hlavně, aby se tím nemusel zabývat a poslouchat moje řeči kolem. A je pravda, že když zapnu net, tak okamžitě spouštím tento web:-)
Odpovědět
:-D Jo to mi taky řekl: "Je to můj počítač a skoro nevím, jak vypadá." A moje mladší ségra vždycky přijde ze školy když sedím u počítače: "No jo, beremese..." :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já mám naštěstí svůj notebook a on taky svůj, takže aspoň o tohle nebojujem, jinak by asi žádná svatba nebyla... Přítel to samý, přijde a "zase se vdáváš?"...ten z toho nemůže hooodně...
Odpovědět
:-D Tak to je dost dobrý! Na druhou stranu moje sestra pořád ukazuje všem spolužákům moje šaty (je jediná, kdo má jejich fotku), pořád mluví o svatbě. Ale jakmile to udělám já, tak má tisíc řečí... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
před svatbou jsem většinu věcí zařizovala já, ale když jsem potřebovala něco řešit, tak jsem to řešila s přítelem a byl rád, vůbec jsem neměla pocit, že ho obtěžuju... jinak brms je super... před svatbou jsem scháněla inspiraci, po svatbě vkládala a stále obměňuji fotky a taky je tady pár fajn diskusí, kde si člověk může dobře popovídat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
luc: jo přesně, ten můj navíc ještě že počítač je zahlcenej všim typu svatba a že bych třeba uklidila to mě nenapadne :-) vůbec má poslední dobou rejpavou, ale je to spíš tim, že sem bohužel bez práce, kdybych jí měla tak je klid ;-)
Odpovědět
petruskaz: Ono ho to taky hodně bavilo, ale jen asi tak dva měsíce. Třeba ve výběru prstýnků se úplně vyžíval. Ale už ho nebaví řeči o stylu hostiny, šatech, kytkách.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to ten můj toleroval :-) ale je fakt, že jsem vždy přišla s finálním návrhem a on řekl svůj názor, nepalšila jsem s deseti odstíny krémové na prostírání :-) apod... šaty ani kytku a vůbec své věci jsem s ním ani nerozebírala, to bylo překvapení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cascia: asi tak, jak píšeš. Mému se hlavně hodně líbilo, když se mohl pochlubit, že se bude ženit a byl rád, že nosím zásnubní prstýnek.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Prstýnky šel taky vybírat, to nenechal jen na mě, ale zvládli sme jedno zlatnictví a dost, do dalšího bych ho už nedostala, naštěstí sme tam našli to, co oba chceme.. Ještě že dělám i jiný věci, kdybych byla stále doma, tak se od toho taky neodtrhnu, Brum, v tom tě chápu.. :-D Vcelaranka, ten můj je taky rád, že se bude ženit, ale svatební šílenství ho nechytlo, na rozdíl ode mě.. x-)
Odpovědět
No přesně! Já tu sedím jakmile mám volno, po škole, po práci, před prací, o víkendu, večer, ráno - kdybych byla celý den doma, tak si možná ani nedojdu na záchod! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já kolikrát i zapomenu, že mám hlad.. :-D cascia, jak já ti rozumím... :-D x-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Včera nám přišli trička "nevěsta", "ženich"..bylo to překvápko...docela mě překvapilo, že se to obešlo bez řečí...a dokonce jsem byla pochválena...prý si ho vezme na nějakou rozlučku co si prý pak udělá...U nás se všechno rozhoduje společně...ale jediný co ho fakt zajímalo byla restaurace (no jo chlapi a jídlo)...a před chvílí platil ten závojíček a dokonce se zajímal zda bude přehazovací přes obličej, nebo jen dozadu do vlasů...ani bych nevěřila, že takový věci zná :-) Jinak já se přidávám k závislákům na těchto stránkách...kdybyste našly léčbu tak prosím o informaci :-D
Odpovědět
cascia :-D moj priatel je chory z toho, ze zapinam v kuse tuto stranku :-D :-D :-D 8-) yvett, kde si? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucy, tak hospoda to taky zajímá, tu budem taky ještě vybírat společně, ale jinak to nechá na mě, což zas není tak špatný.. :-D Jéé, já sem tak ráda, že nejsem v té závislosti sama... Třeba teď bych se měla jít učit, ale nějak se nemůžu odtrhnout... =-) pomoc...
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se k závislákům:-) v práci neustále přiklikávám sem, jestli náhodou není něco nového, snad abych něco nezmeškala :-D Tak jo, my taky rozhodujeme společně, ale já to prostě víc řeším, chci to nejlepší, co je možné a vymýšlím různé blbůstky a drobnůstky čím spestřit ten den D. Prostě chlapi jsou jiní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucie777:taky se musím učit a místo toho..no vidíš.. :-N :-D Jsem už vdaná ale můj muž čím méně toho o svatbě slyšel tak tím byl spokojenější.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
luci...no já jsem přišla jako na to jak to dělat...dávkovat vše postupně...jako třeba obden...Jééé miláčku co bych moc chtěla...sice to začne obrácenýma očima v sloup...ale pak zazní věta tak jak chceš...hlavně aby se ti to líbilo (což si vysvětluju, hlavně když přestaneš)...no já chtěla dodělat nějakou seminárku do školy a jít uvařit večeři...ale jak už si psala...nemůžu se odtrhnout
Odpovědět
Profilova fotka
chci aj ja sa musim pridat.ja som tiez pomali zavisla z tejto stranky :-D :-D a ked som minule poslala svojmu pratelovi aby kukol nove fotky co som pridala do albumu(konkretne som pridala svadobne kytice) tak mi to vobec neokmentoval,ze je to pekne alebo tak...proste na to nic nepovedal.....co ma trochu dojalo a a asi som sa zato trochu aj odula :-( ale na druhej strane stale on nahadzuje doma temu svadby,ze co a ako..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tak čtu, je tu několik studentek. No já osobně jsem fakt ráda, že jsem letos dokončila školu, protože chodit do práce, starat se o rodinu a dělat školu ještě šlo, ale stíhat ještě brms si nedovedu představit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu ale v pondělí na zkoušku a ještě sem to neviděla, kdo za to asi může..... :-D 8-( :-D Já se ho spíš jen třeba zeptám, co říká na tohle a tohle, zatím nic nekupuju, ale i na tu otázku je alergickej, on teda vůbec nemá rád otázky, ať se týkají čehokoliv.. Já už taky nevařím, není čas... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle web je fakt bomba! Našla jsem tu neskutečně mnoho inspirace a výborných doporučení, který nám to usnadňují.-) Ten můj je zatím v poho. Hnedka jsme si řekli jakou máme představu, že zamluvíme to nejdůležitější (datum,seznam lidí,místo,oddávajícího,fotografku,hudbu a já jsem si nakonec zamluvila i vizážistku s kadeřnicí v jednom.-)) a veškeré schůzky,dohady,zkoušky a to ostaní bude stačit až po novým roce! Pravdou je, že přítel říká pouze ano a ne! .-) Ale neva,vím, že tyhle organizační věci ho nebaví,ale mě joo.-) Důležitý je,že se aspoň podívá a řekne svůj názor to stačí! Každopádně si myslim, že až si se všema budeme dávat schůzky a jezdit, tak to už asi pro něj nebude tak v poho,ale třeba překvapí.-)
Odpovědět
jsou to chlapi no, já zas do nekonečna řeším šaty a to bude svatba za 11 měsíců. A prvně jsem je ukazovala mamce ted už nikomu, je jich totiž nekonečné množství a sama už nevím jaké chci. Máme to o něco jednoduší, vezmeme se jen sami dva u moře tak destinaci jsem vybrali a pak jen prstýnky a zbytek je jen na mě - jako vlasy, šaty, nehty, líčení atd. Ale kdybysme měli mít klasickou svatbu asi by také šílel, co vše řeším za detaily. Chlap no.
Odpovědět
Profilova fotka
Chlapi nás holt v tomhle nepochopí, že musíme mít vše naplánované do posledního puntíku, ale my jim ty jejich radůstky taky nebereme, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já musím pochválit svého přítele, on toleruje moje řeči o svatbě zrovna momentálně od rána do večera ;-) ,protože je nemocný,já mám po škole a hledám práci...takže jsme teď 5 dní spolu doma. Ale ono je to asi tím,že mě to baví, už mě zná a já se věnuju korálkám a to taky poslouchá pořád. Jinak o tom vybírání je tak,že vyberu např. internetové stránky,určitou věc co chceme a řeknu ať mi vypíše co se mu líbí,já to taky vypíšu a pak to porovnáme a koupíme na čem se shodneme nejvíc,ale to jsou takové základní věci - prstýnky, fotograf....jinak výzdobu (což miluju něco zdobit-balit-vymýšlet) tak to mu ukážu co koupím a pokud hooodně nesouhlasí tak se domluvíme na jiné alternativě, za tohle ho obdivuju :-), on je totiž strašnej pohodář a trpělivej....
Odpovědět
Profilova fotka
Miso, tak to je super! Držím palce ať mu to vydrží.-) Přítel mi vše taky odkývne,ale určítě by se s tím nevyhledával jako já a bůh ví jak by to dopadlo kdyby jo.-))) Nechala jsem na něm raděj hledání materiálu na náš domek.-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se sem hlásím... Na beremese musím koukat jen tajně, aby neviděl, nebo pak, když kouká na fotbal, to je v pohodě. Snažím se trochu krotit, se všema nápadama a drobnostma ho nezatěžuju, ale to důležité rozhodujeme společně. Nebo každý půlku: on vybere materiál, ze kterého budou prstýnky a já vyberu jak budou vypadat :-D Jo, jo jsme tým :-D
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?