Taky jste s tím měli měsíc před svatbou chuť praštit?

Do svatby je měsíc a ne že bych se netěšila, ale je toho hodně a mám pocit, že ať dělám co dělám, pořád se někomu něco nelíbí, nebo tam něco nevyhnutně ještě "musí být". Občas si říkám, zda to bylo celé za potřeby a nemohli jsme se vzít někde jenom ve dvou a ušetřit peníze i nervy. Měli jste taky takové pocity?
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávat se ještě nebudu, ale vaše pocity chápu a už teď vím že se vdám ve 4 nebo v úzkém kruhu rodiny právě abych ušetřila penízky i nervy své i okolí ;-)
Odpovědět
Ano :-) Ale dali jsme si klapky na uši a vyplatilo se to :-)
Odpovědět
@evaem no,určitě, že měli. Nejhorší je,že si lidi myslí,že jen podle nich to bude nejlepší, pritom by už máte jasno. Měli jsme stavy se na to,vyprdnout a to kolikrat, ale to,by,mě mrzelo. Hodte starosti za hlavu,cizí kecy přejdete a důležitý je to,na čem se domluvite se svým nastavajicim. Ostatní, ať nejezdi. ;-)
Odpovědět
Ano, je to asi normální :-D. Vydrž! Určitě váš den D bude skvělý :-). Nenechte si do toho kecat, udělejte si ho podle sebe :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsme výjimka, ale ne :-) Měli jsme štěstí, že nám do toho nikdo nekecal, ani neměl do čeho - na přípravy se rodiče ani moc konkrétně neptali a my jim nic neříkali do detailů. Když se zeptali, řekli jsme, že to už máme zajištěno, nic víc, nic míň... O spoustě věcí se dozvěděli stejně jako zbytek hostů nebo o den dva dřív... :-D Byly sice dva menší střety, ale bylo po našem. Od začátku jsme se těšili, že to bude párty s kamarády, s výdaji jsme proto počítali - na darech se nám to vrátilo zpátky.
Odpovědět
Profilova fotka
@evaem ahoj, naprosto te chapu, mam to podobne, a navic mi bouchla kadernice a vizazistka -nebyla jsem vubec spokojena, novou jsem sice nasla ale nemame jeste ani po zkousce, majitelka svatebnich satu mi narvala saty pred tydnem, s tim ze mi to zkracovala v den zkousky a pak uz me vypalejstrovala ze ma dalsi nevestu(spechala pac nak pak odjizdela na dovolenou) kdyz jsem si doma saty zkusila zjistila jsem, ze mi zkrarila jen jednu vrstvu z peti a nejdelsi vrstva je mi delsi o 12 cm, tel samozrejme nebere tak jsem je dovezla ke svadlene at to zalozi, tak ted cekam a ve stredu se uvidi..mam vztek, tohle jsem necekala...samo si to musim zaplatit a nemluvim o tom ze sem s nima u svadleny pekne vytrela.. :-( takze ano, momentalne je mi kazdy den do breku :(
Odpovědět
Profilova fotka
Mám svatbu čerstvě za sebou. Můžu říct, že poslední týden jsem se už skoro ani netěšila. Pekli jsme celý měsíc cca 60 kg cukroví, řezy, rolády a podobně. Týden před svatbou jsem onemocněla a měla horečky! Takže ti velmi dobře rozumím. ALE!!! Stojí to za to :-) Všichni byli spokojení a užívali si to s nám i přes vedro :-) Takže neházej flintu do žita :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja to měla úplně stejně a možná i dýl než jen měsíc před svatbou :-D kdykoliv jsme totiž přijeli někam na návštěvu, odpovídali jsme jen na otázky ohledně svatby, jestli už máme to a tamto, jak to bude s tím a tím. Všichni se chovali tak, že jsme měli pocit, že my dva jsme otroci, kteří za každou cenu musí splnit požadavky svatebčanů, na úkor těch vlastních....14 dní před svatbou jsme lítali jak hadr na holi, bydlíme dál než zbytek svtebčanů, protože jsme se přestěhovali, tudíž nám nikdo s přípravou nepomohl, večer před svatbou jsme zběsile dotahovali svatební tabuli, v noci zdobili auta...bylo toho hodně- určitě radím zaúkolovat alespoň svědky nebo nejbližší kamarády, pokud si např. hostinu chystáte sami....No svatbu jsme měli teď v sobotu v neuvěřitelných vedrech, některé fotky snad ani nebudou použitelné, focení na pár místech se muselo zrušit, neboť bychom se upekli, ale i tak jsme to přežili a užilii si i přes pár nepříjemných hostů :) Když jsme pak přijeli na hotel, skoro mi bylo líto, že moje nevěstování skončilo a už nikdy nebudou tou obletovanou princeznou. Tudíž radím- užijte si každou minutu, je to jen jen Váš den, který strašně rychle uteče.... A jestli někdo bude mít řeči, ať má...my byli na milion svatbách jako hosti a nikdy to nebylo úplně perfekt, vždy bylo něco, co se nedomyslelo, podcenilo, přecenilo....ale to přece vůbec nevadí a každý to vždy pochopí 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evaem Evčo, určitě to je normální pocit. Já to měla na střídačku, 3 dny na prd, pak něco vyšlo, tak jsem se i začala těšit. Jak píše @veruleee taky nám se svatbou nikdo nepomáhal. Vše jsme si zařizovali a dělali sami. Poslední 2 dny, jsem chodila spát ve 2 v noci, poslední den před svatbu přijel kamarád pomáhat s vozením do areálu a nákupy. Byl to záhul. Nemohla jsem si vzít ani v práci dovolenou, volno jsem měla až v pátek. Kdyby mi někdo v pátek řekl, že svatba se ruší, vískala bych radostí :-D Dělala jsem si srandu, že bude nevěsta na útěku. Všeobecně i ty dlouhé přípravy (od ledna do června) nám s přítelem extra nevyhovovali, pořád se mluvilo jen o svatbě, i když jsme si udělali nějaký výlet nebo romantiku, stejně to člověku leží v hlavě. Spousta věcí se doladila až měsíc a míň před obřadem, prostě si to zrovna v tu dobu tak nějak celé sedlo. Nakonec jsem ani některé věci, které jsem chtěla chystat, nakonec nestihla, a nikomu to nevadilo. Kdybych se měla vdávat podruhé, tak do měsíce od zásnub. Je pak míň nervů a starostí. Hlavně mysli na to, že není důležité, aby vše bylo tip top, ale abyste se nestrhali a v návalu stresu nezapomněli na věci, které opravdu vy dva chcete. Možná celkově celý svatební den bude hektický, ale vzpomínat pak budete jen na ty krásné okamžiky a těm horším se zasmějete. A opravdu to stojí za to, je to kouzelný den a to že se teď těšíš míň, nic neznamená.
Odpovědět
Holky, velký dík za podporu! Člověku je hned líp, když ví, že je to tak nějak normální. Snad to celé nějak dopadne :) @luccieta držím palce, ať to s těmi šaty dopadne dobře, to musí být strašně stresu. Mně právě dnes dorazily ty moje a jsou taky trochu delší, tak uvažuji, jestli je zkrátit, nebo to nechat být s tím, že si je budu trochu přidržovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@evaem dekuji, zitra se uvidi..ja bych ti doporucila zkratit, predstav si cely den chodit s pridrzenim, nemluve o tanci..myslim ze je to dosti nepohodlne porad pridrzovat saty:o Drzim ti palce :)
Odpovědět
Já teda naprosto... Je toho ještě hodně co zařídit, pochybuju ohledně šatů, místa svatby, seznamu hostů, jídla...v podstatě všeho kromě snoubence :-) Pak se něco povede a je to na chvíli lepší, ale obecně se teda nedá říct, že bych hořela nedočkavostí.
Odpovědět
Článek se načítá
Den před svatbou depka největší, skoro jsem se ani netěšila.. Teď bych si nafackovala. ]-( :-D Mě se tyhle nálady střídaly celou dobu po dobu příprav, nejdřív jsem byla natěšená a nemohla se dočkat a pak už mě zas všechno štvalo a už jsem to chtěla mít za sebou, bohužel to horší stádium jsem měla zrovna cca tejden před svatbou. :-N Takže to bude dobrý, hlavně nepřemýšlet nad kravinama a nad tim co člověk stejně neovlivní. Nám se pár věcí po***** a stejně to byl nejlepší den. I když chápu, že se mi to teď mele. :-D Ale co rozhodně, nenechat si do toho kecat od ostatních. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, my se 9 mesicu pred svatbou rozhodli, ze kaslem na svatbu s rodinou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nikdy se nikomu na 100% nezavděčíš..dycky sa nejde nekdo, kdo bude remcat :) tak hlavu vzhůru a hlavně si nenech nějakýma blbýma kecama zkazit Váš den :) když se někomu neco nelíbí, tak je to čistě jeho problém a ne Tvůj :)
Odpovědět
@lucineni A jak jste to vyřešili?
Odpovědět
Profilova fotka
@evaem budem mit svatbu v Karibiku jen my dva.
Odpovědět
Profilova fotka
@evaem tak saty zkraceny a neumis si predstavit ten pocit blaha ze muzu v satech chodit oproti tomu strasnymu zoufalstvi, byla jsem ted ty dny tak nervni, ale je to super :) uz ses rozhodla co s delkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Měsíc před svatbou. Tchán se rozešel - či spíš vykopl- svoji družku po 15 letech vztahu, máma přišla o částečný inv. důchod a týden o to i o práci na DPČ (a to má 3 roky do star.důchodu), mně v práci hroutí co může a buď mi zkrátí úvazek nebo mě pošlou do míst kam Slunko nesvítí zcela. (Polovlastní) ségra se mi zprčila ohledně svatby v rámci ubytování (2+3 velké holky), které nejsme s to ubytovat v penzionu u nás - chtěli jsme, ať si zjistí dle našich tipů ubytování a zařídí se nebo jim symbolicky přispějeme či vymyslíme u tchána. Odpověď? Nulová. To jsou chvíle, kdy jsem si říkala, jestli neodvléct snoubence z práce a sama se radši nevdát v džínách sami na radnici a hned. Nezavděčíš se nikdy všem. Měla bych řešit dekorace, bublifuky aj. kravinky, ale docházím k tomu, že je to nejspíš zbytečnost a je to můj den, kdy chci být šťastná a spokojená. Brblalové budou furt. Ignoruj je. Těš se na svůj den a zahoď řešení blbostí, zaúkoluj svědky či jiné svatebčany (stojí-li o to a ví o tom). NEJSTE CIRKUS PRO JINÉ. Ani estráda. Je to vaše velké ANO.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
To mi přípomíná dobu kdy jsme začali rodiny připravovat na to že se budeme chtít brát. Nejdřív nám to neustále rozmlouvali, a pak když jsme přišli s tím že už jsme oficiálně zasnoubení a základní představy o tom kdy by se to tak mohlo konat, tak najednou se v naší nepřítomnosti naši rodičové sešli nám za zády a v podstatě to všechno naplánovali za nás. No nedovedete si představit jaká z toho byla hádka po telefonu s mým tatínkem, protože jsem měla všechno krásně naplánované co kdo dostane za úkol, jaké mám představy atp.. měli jsme se sejít o víkendu abychom si o tom všem společně promluvili, ale naši rodičové nás předběhli a udělali to bez nás už ve středu. Já chápu, že nám s tím chtěli pomoct, ale přeci jen mohli počkat až do té podělané soboty až bychom za nimi přijeli a v klidu to probrali, Takhle byl začátek plánování akorát vyhrocený a já se chtěla na vše vy**** už hned na začátku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?