Svatebni kytka - Haviřov a okolí

Milé kolegyně nevěsty, co budete mít či jste měly svatbu v Havířově a okolí. Podělte se se mnou prosím o tipy, kde nechat udělat kytici. Upřímně se přiznám (doufám, že se na mě okamžitě nesnese vlna kritiky :-) ), že kytka je věc za kterou se mi až tak moc utrácet nechce. Neznamená to, že chci něco, co si natrhám na zahradě nebo na louce, ale prostě se mi nechce dávat za kytku pro mě a maminky třeba 2 litry (přiznám se že zatím nemám o cenách přehled a tuhle cifru jsem jen tak střelila). Chtěla bych aby byla pěkná, ale pokud si ji svatebčané nebudou za týden pamatovat tak to přežiju :-D Slyšela jsem, že pěkné a nedrahé můžou být i kytky blíže hranic...máte zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj, mám na to stejný názor jako ty :-))) Ještě jsem to nezařizovala, ale určitě se chci podívat a zeptat v Polsku za hranicí. Většinou, když dostanu pěknou kytici k narozeninám, tak je z Polska. Takže bych to směřovala tam a myslím, že se ozve i nějaká nevěsta, která už to má za sebou :-)
Odpovědět
@kikwita doufám doufám. Navíc už tam jezdím jenom k našim, tak je to se zařizováním komplikovanější :-|
Odpovědět
@alouette Jo aha, to jsem netušila. Tak leda vyslat maminu na obhlídku, pokud se tam do té doby nevyskytneš...:-) Ale učitě se ještě někdo ozve, kdo ti poradí něco konktétnějšího. Nebo ne? Kde jste nevěsty z karvinska? :-)
Odpovědět
@kikwita jojo ja nekoho zaukoluju :-D A predstavu mas?
Odpovědět
@alouette O své květině? Asi milion :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já měla kytku z Květiny Kamélie. Kytka byla nádherná, vč. dekorace na stůl a kytek pro maminky, domluva s floristkami taky super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Květiny Kamélie mají nádherné kytičky, ale ceny jsou o něco vyšší.. přiznávám, že tam budu mít taky svatební kytičku. Ale zkus se zeptat přímo v Permoně (vedle zmrzliny). Je tam květinářství, nechala jsem si tam párkrát nechat vázat květinu a byla moc hezká, cena o hodně levnější než v Kaméliích, nevzpomenu si, jak se květinářství jmenuje, ale mám tam objednané květiny na svatební tabuli a taky na obřadní stůl (kvůli ceny)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak bych Vám doporučil Květinářství Kamélie pod Permonem. Jinak kytice jsou obecně dražší na Slovensku a o něco málo levnější v Polsku. Musíte ale počítat s tím, že do toho Polska budete muset jet v den svatby. Na tomto portálu je ještě diskusní fórum, kde se přímo rozebírají svatební kytice a třeba tam taky najdete nějakou inspiraci http://www.beremese.cz/forum/category.... S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Ahoj, možná je to pro tebe trochu z ruky, ale doporučuji Květinářství Halina, Dolní Marklovice (přímo u přechodu do Polska) - Paní mi sehnala organzu v požadovaném, ne příliš dostupném odstínu i veškeré květiny. Vše nakupuje v polských velkoskladech, kde mají mnohem větší výběr než u nás za přijatelné ceny. Pro představu se můžeš podívat do mého alba.
Odpovědět
@sondy díky. Mrkla jsem a kytku si měla moc pěknou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?