Svatební komplexy. Jak to cítite vy?

Profilova fotka
Taky máte někdo zkušenost, že čím víc se blíží svatba tím si připadáte ošklivější a tlustější :-(
Odpovědět
1
2
5
Hihi ja si tak nepripadala, ja jsem to asi opravdu prozivala:-D Nikdy jsem s pleti nemela potize, ale to, co se mi vyrasilo mesic pred svatbou, to jsem jeste nezazila. A s tim tloustnitim taky, nebyla jsem schopna cokoliv shodit, jen taktak udrzet. Asi je to tou depkou, kterou mame vsechny uvnitr:)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si tak nepripadam, ja takova jsem :-D ...misto abych zhubla, jsem jeste nabrala. ...proste kdyz mam stres tak tloustnu a nic se na tom nezmeni ...takze proste uz nic neresim, ....nestiham. ....jak to dopadne, tak to dopadne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám spoustu jiných - i nesvatebních - starostí a tak mě takovéhle drobnosti nechávají v klidu. Komplexně péči o tělo, pleť a zdravý způsob bytí, řeším celý život a tak mě jedna svatba rozhodně nevyvede z rovnováhy. Myslím si, že základem všechno je známé klišé "Být v pohodě".
Odpovědět
Profilova fotka
komplexy? Mám depky ani nevím z čeho, jsem hrozná, ze stresu žeru a budu ráda když se vejdu do šatů. A nenávidim se za to. A když se podívám do zrcadla, jsem jeden velkej chodící komplex.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi děsně pomohla paní z půjčovny kde jsme si vybrali oblečení: tak nevěsta nám může zhubnout, ženich v žádném případě. Ženich už má tři kila dole...
Odpovědět
Petronyla - já řekla mamce, že za rok bude svtaba a mamka: "no, tak to abys začla hubnout" :-D To taky potěšilo... Ale má pravdu, jdu an to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Halóó, ja Vám chcem len pripomenúť kočky, že sa VYDÁVATE, máte chlapa, ktorý Vás miluje a určite Vás pokladá za to najlepšie a najkrajšie čo má!!!!
Odpovědět
petronyla, treba najst lepsiu pozicovnu ;-) ja som tiez v dobre vyzivnej kondicii, ale mohlo by to byt aj horsie... :-p a kedze moja super dieta zabrala akosi opacnym smerom, no hold trosicku ma do siat rvali... odchadzala som smutna a deprimovana. a ajhla, hned v dalsej som natrafila na pani, co jej sice huba isla ako na drote, ale tak mi polichotila a davala mi saty na vyber, ze som sa citila hned lepsie :-) ved od toho tam su, nie? aby poziciavali klientom... a plet... ]-( ja som s vyrazkami problemy nemala. doteraz... a uz mam... 8-( takze hlavu hore, nejako to dopadne, ved nasim milackom je to jedno, oni vedia ako vyzerame v civile, urcite budes vo svoj den krasna!
Odpovědět
alen to je pravda ale človek sa chce páčiť sám sebe a hlavne sa dobre cítiť. Ja som není z najchudších a kedysi som mala aj ja komlex (niekedy sa ešte prejavia, ale málinko). Ak by s tým chcela niektorá niečo robiť tak sa zapojte do nášho "chudnúceho krúžku" a verte komlexi prejdu. je to super téma a hlavne sa tam navzájom podporujeme. :-D http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Profilova fotka
Babenka, kdyby přešly, tak by to bylo super. Problém je v tom, že tak před pěti lety jsem zhubla ze 110 na současných cca 70 a dál s tím prostě nemůžu hnout. Teoreticky vím, že je to docela dost a měla bych bejt ráda, ale prakticky mi to v zrcadle přijde pořád tak nastejno. Ale ono to nějak dopadne. Za tři neděle už budu vysmátá.
Odpovědět
petronyla fiha 40 kilo, to je naozaj uspech a ked isli tie, skor ci neskor zlezu aj tie ostatne ;-) nemas mat preco komplex, uz si nieco dokazala a jedna blba pani v pozicovani ta nemoze rozhadzat
Odpovědět
mala poznamka na zaciatok - vsetky saty sa daju presit, presne na to je skuska siat pred svatbou! :-N Baby, co mate snurovacky - absolutne ziaden problem, utiahnete si to ako chcete a hlavne po vecery si to nezabudnite uvolnit ;-) Taktiez sa priklanam k nazoru alen, vydavate sa za svojho chlapa :-) hlavne sa bavte vy dvaja, nie je nic horsie ako znudena :-o , nachmurena nevesta ]-( ...aj ked vychrtla v uzasnych satach!!! :-p hlavu hore, ved sa vydavame :-D
Odpovědět
Článek se načítá
petronyla a ako si ich zhodila tie kila...ved porad:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeden pitnej den v týdnu, první půlrok jsem neviděla nic sladkýho ani z autobusu, nejedla jsme žádný přílohy a makala hodinu denně na rotopedu :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Petronyla, ja som zhodila z 87 na 74 kg a viem, co je to za drina. Pokial mas nejake fotky z toho "tlsteho obdobia", pozri si ich a porovnaj s dnesnymi. Mne osobne to velmi pomaha a motivuje. Tiez som si predstavovala, ze na svadbe budem chuda, ale to uz bohuzial nestihnem. som rada, ze uz nie som aspon vypasena ako pred polrokom. ;-)
Odpovědět
holky, mne drahy zakazal, aby som vobec niekedy schudla (i ked ziadnu dietu som v zivote nedrzala) no ked sa do mna zalubil, mala som z pracovneho stresu par kilov menej a odrazilo sa to na pohlade na kosti...teraz jem pravidelne celu cokoladu kazdy den, som malicko oblejsia ako minuly rok, no vobec mi to nevadi...vraj chceme mat zdrave babatka o par rokov ;-)
Odpovědět
ja by som asi mala zo seba komplexy, keby som nemala môjho Drahého, ktorý na mňa stále vyvľuje svoje očičká a vraví mi, aká som úžasná. A komplexy v svadobný deň - niečo pekné na mne musí byťm keď sa do mňa môj chlap zaľúbil - a to až tak, že si ma ide vziať, nie? ;-) Pre našich chlapov budem najkrajšie nevesty na svete a to je hlavné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som zhodila po jednej super diete a uz sa to na mna neleepi (jupiii). Len ma zaraza, ze pre mojho draheho som najkrajsia, ked sa rano suchtam z postele, 1 oko este zalepene a vlasy na vsettky strany. Kladiem si otazku:vidi ten moj drahy vobec? Dokonca aj moja zadnica, ktoru povazujem este vzdy za nadrozmernu, sa mu paci...Dufam, ze o 20 rookov mi povie to isste
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,to já měla vždy komplexy z velkého pozadí,dneska když kouknu na moji krásnou celulidku na sedací části,tak se jen usměju-jinak mám hrozné nervy z páteční svatby,nespávám a na jídlo se ani nepodívám...hubnu a hubnu ;-)
Odpovědět
Hato, neboj, to bude skvělé! Přeju málo nervů, svatba bude krásná! Pak sem ho´d foto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hati neboj, chlapi vobec nevedia, co je celulitida. Aspon ten moj nie, nie ze by som ju nemala...Raz som kohosi okomentovala, ze aku ma hroznu celulitidu a on sa ma opytal, ze co to je :-D :-D :-D nepovedala som mu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky za podporu,právě mi dorazila spodnice s obručemi,je celá šišatá a v pase guma jak na batole, :-| ,jinak-hrozně se mi líbí,když chlap jde po ulici a komentuje kolem-jdoucí krasavici-že ta má krásné blond vlasy a nebo ta je ale má a pak že nerostou :-) a podobně...tak jsem tak jednou miláčkovi objasnila,že ta :-D krasavice je má,ale umělý a ty vlasy-jo ale příčes a kdyby si všiml těch nehtíků-tak jsou gelové a ten krásně tvarovaný zadeče?no ten jsem taky po liposukci stehen měla-no prostě to zhodnotil,že tyhle krasotinky jen klamou chlapa a že přírodní...je přírodní...tak už žádné depky
Odpovědět
tak tomu mojmu sa tiez tie plastiky nepacia a nema rad vychudnute baby co je pre mna plus,lebo ma rad za co chytit a to ja toho mam :-D I ked sa mi po porode uz podarilo trochu schudnut,ale bez diety,len som zacala pracovat :-D i tak by som este dakych 10 kileciek chcela dat dole,ale tazko si odopiera od ust :-p Som aka som,a stresovat sa preto nebudem,pred mojou prvou svadbou som na to ani nepomyslela a uvidim co bude na druhej,dufam,ze dovtedy nepriberem dakych 20kil-to by ma slak trafil :-o :-D
Odpovědět
Profilova fotka
petronyla vsak Ty si dokazala uplne uzasnu vec, to kazdy nedokaze, 40 kilov a neskocili na teba naspat, klobuk dole. Mam o 8 kilov viac ako vlani, celulitidu na zadku a stehnach, krcove zily, zacali mi ovisat ramena a po 30tke sa mi spravili pupaciky na tvari. No comment. Snazim sa na sebe makat. Moj drahy mi minule povedal - Vy zeny ste zvlastne tvory, porovnavate sa, kremikujete, stale vylepsujete nieco, furt ste nespokojne. Pacim sa mu rano, strapata ale podla neho som krasne vyspinkana a mekkunka (vtedy sa pytam, naco cvicim brusaky a slapem na rotopede?) myslim, ze to robime vsetky len pre seba, pre nas lepsi pocit.
Odpovědět
ja len, ze som prave videla reklamu na dove - miesto modeliek tam ucinkuju normalne baby a cele sa to vola kampan za skutocnu krasu :-) konecne normalny pristup ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fakt cele sa to posledne roky zvrhlo, od nastupu tej Twiggy, ved predtym v starsich filmoch neboli herecky take vykopavky, vid M.Monroe
Odpovědět
Profilova fotka
myslím,že móda začíná být konečně rozumná,když se kouknete kolem sebe,tak co holčina-to velké pozadí a špíčky na břichu a všechny si dají krátké triko a obsoslé kalhoty a hlavu si už nikdo neláme-člověk se musí cítit dobře a pak tak i působí a vychrtlinu jsem už dlouho nepotkala ;-)
Odpovědět
katwind : komplexy? Co to je? :-D Jen jsem doma oznámila, že se budem brát, že jsme zasnoubení, tak bezva reakce - přestaň žrát, nebudou na tebe mít šaty. (mamina a teta) :-( a teta se se mnou půl hodiny hádala, že tak velký šaty prostě nemaj. A víte co? Mají !!! :-) Já nevím jak vy, ale já bych někdy chtěla řvát - vím, že jsem tlustá, ale proč mi to všichni říkáte, si myslíte, že mi to nevadí?! ]-( Návštěvy u našich omezuji - teda skoromanž. mi je zatrhává - obyčejně se vracím uřvaná - z těch hlášek. A zjistila jsem, že nejdřív jsem ještě přibrala, ale teď mám 4kg dole - za 14dní! Chtěla bych ještě 10. Když jsem dokázala těch 25 (který jsem po 3 letech ,,úspěšně") díky stresu nabrala - dostat dolu, tak bych mohla i teď ne? I když přítel je nešťastnej - prej mě má rád takovou, jaká jsem. (má za co chytit) ]-( :-D hahahaha Nevím, ale on mě fakt nejvíc ,,žere", když lezu z postele, na hlavě roští, každý oko kouká jinam, ruku obtištěnou na ksichtíku a někdy..... čokoládu na prsou :-D To teď už tolik ne! Ale zjistila jsem, že když jsem v poho psychicky a dám si i něco ,,navíc", tak nepřiberu! Ale když se nervuju, 3dny nejím, tak skoro o kilo přiberu. Děvčata, chtěla bych vás o něco poprosit - nepřehánějte to s hubnutím - vím, co je to anorexie, vím, co je to bulimie. Moji rodiče to taky ví, ale matka přesto říká to, co říká - a můžu říct, že už mě několikrát přítel ,,chytil", jak zvracím večeři.... :-( Nebo nade mnou 2hod seděl a kontroloval, jestli ten rohlík - 1! fakt sním. Teď už je to dobrý - snad.... Sice mám velikost šatů 48 - strašně se za to stydím, ale jsem zdravá. Další věc - z loňska mám po úraze pořád oteklou ruku a je to vidět - když budu mít krátký rukáv. Zas mám strach, že to bude někdo komentovat. Vím, my dva to vůbec neřešíme, ale ...... :-( Hernajs - nějak jsem se rozepsala - mooocccc se omlouvám, ale když mě to tak někdy trápí :-(
Odpovědět
Hanči: vykašli se na rodinu, jsou podle mně úplně nemožní ]-( musíš se sama cítit dobře a nechat tomu volný průběh, když se ti podaří v klídku sundat pár kil dolů, bude to fajn, ale když ne, tak se přece vůbec nic neděje - přítelovi se určitě líbíš taková jaká jsi, vždyť si tě chce vzít, ne? :-D podle mně je mnohem důležitější, abys byla v den D šťastná a v pohodě, pak to bude z tebe zářit a nikdo si ani nevšimne takových pitomostí jako oteklá ruka ;-) rozhodně mi to přijde lepší než o pár kilo lehčí ale vystresovaná nevěsta! nenech si od mamky kecat do života, každej jsme nějakej a důležitej je jen tvůj drahý, ty a váš krásnej vztah. mám zkušenost, že za takovejma jedovatejma řečima se většinou skrývá nějaký komplex u dotyčného, takže to zkus ignorovat. držím palečky Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Mozno Vam budem pripadat neskromna, ale cim sa viac blizi svadba, tak tym si pripadam krajsia a pritazlivejsia, lebo sa mi podarilo vdaka kockam z fora z temy predsvadobna dieta schudnut a viac sa o seba staram... Takze u mna to ma opacny efekt. Uz davno som sa necitila tak dobre a aj kamatat mi povedal, ze cim je blizsie ku svadbe, tym som krajsia. Take nieco som z jeho ust este nepocula. Strasne sa z toho tesim. :-D Hanci: Rodinu neber vazne, aj ked to je velmi tazke. Hlavny je ten clovek, s ktorym prezijes svoj zivot a tomu sa urcite pacis. ;-) A to je to najhlavnejsie....
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?