Svatba Praha - vychod ???

Profilova fotka
Nevite o nejakem opravdu hezkem miste v Praze-vychod,kde budou ochotny a budou komunikovat? Myslim,ze jsem psala snad vsude,kam Vas napadne, ale temer vsude velke zklamani, neochota komunikovat, vsude se chovaji, jak kdyz je tim clovek obtezuje. Zamek Stirin- strasna komunikace,nejsou ochotny se nicemu prizpusobit ani vyjit vstric. Bechtold- hraji si na neco , co nejsou, posledni dobou caste stiznosti na svatby, flakaji to a ve finale je to vypraskane. Zamek Jemniste- tam asi jediny jsou ochotny. Statek Zapy-plno Certousy- ochotny, ale bohuzel volne uz jen patky Hofmanuv dvur,-jako dobry,ale pri neprizni pocasi ai neumim predstavit obrad. Skvorec-nejhorsi majitelka snad,co jsem zazila! Desna neochota,meli jsme domluvenou schuzku s tim,ze ten den potvrdi,ani se neozvala,neomluvila,nic.Od zacatku zpruzela,ze to tam chceme mit. Sibenicni vrch - ze zacatku super, ted prestali komunikovat , presto,ze jsme rekli,ze bychom to tam i udelali.Od te doby ignorace. Port 62 Praha- moc se nam nelibi prostredi panelaku. Hotel Pavilon-zbytecne drahe za nic Hotel Legret Zvanovice- super komunikace, ale drahy raut,jako chtit 60kc za 100g tzaziku mi prijde smesne. Kostelec Nad Cernymi Lesy- nikdo se nam neozval. Kdo by vedel o cemkoliv v blizkem okoli,krom techto mist,z kterych jsme opravdu velice zklamani, budeme velice vdecny.Jsme uz z toho opravdu nestastny,pritom nemame zadne specialni naroky .Jedine co si preji,aby se mnou nekdo slusne komunikoval :)) Diky za tipy ;)
Odpovědět
Cesky statek v Dolních Pocernicich jsi zkousela? Je to sice jeste Praha, ale smerem na Prahu vychod. Taky Jurecek v Ricanech je fajn, ale nemaji ubytovani. Slysela jsem dobre reference i na vilu Olga v Jevanech.
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Lony - Kozovazy... tam komunikují relativně dobře.. Jinak jsem ze Škvorce a když jsme chtěli navšívit Šk dvůr, tak naprosto stejné :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za napady :)) jsme v z Rican a zrovna ten Jurecek je predrazeny a jeste to neni to prave orechove za ty penize. Jinak Cesky statek jsem psala a nikdo se ani neobtezoval mi odepsat :D Zkusim jeste tu Olgu a Lony . Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste jsem psala i na Konopiste-taky nikdo neodepsal :D to je fakt strasny clivek tam chce nechat spousty penez a je to obtezuje. Jo a Pruhonice,ty nechceme,tam je to jak na bezicim pasu.
Odpovědět
Dobrý den, chystáme svatbu příští rok v červnu a sháníme pronájem (kuchyně, jídelna, zahrada a ubytování pro cca 30 hostů). Catering máme zajištěný. Jsme z Kladna a tak sháníme něco do 20 km. Děkuji.
Odpovědět
mážu se jen zeptat jaký poptáváte termín? Zaujalo mě že už je někde plno na soboty...děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@hitchhiker cerven 2017 a na spousty oblibenych mistech uz je plno
Odpovědět
@niiikoool A jak dlouho neodepisuji? Je sezona svateb, takze ted maji mozna trochu jine starosti. Ja pri poptavani loni tusila stejny problem, tak jsem do mailu uvedla i svuj mobil, z vetsiny mist mi spise zavolali, bylo to rychlejsi, rekli jsme si vse do telefonu, pak jsme ladili po mailu. Jeste me napada mlyn Davidkov, ale s temi jsem mela spatnou zkusenost ja. Ale pry jsou tam jini majitele nebo provozovatele a je to mnohem lepsi. Ale jsou dost drazi, co jsem slysela.
Odpovědět
@niiikoool S obsazenosti sobot jsem loni mela stejny problem, na dvou mistech, co jsem moc chtela, meli davno plno (a to jsem letosni cerven poptavala loni v cervenci). Nastesti se jako zazrakem objevily Hejtmankovice a bylo vse jasne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co Leta Pane v Dol. Pocernicich? V rijnu nas to ceka a zatim super jednani i ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám takovou zkušenost, že všude je lepší volat. I přímo paní majitelka Škvoreckého dvora mi říkala, že to preferuje a na mail chodí maximálně jednou týdně... Ano, neříkám, že je to standardní, pokud nechce "podnikatel" přicházet o zákazníky, tak se v dnešní době internetové komunikaci nevyhne a je to nutnost, ale na druhou stranu mi přijde, že se spousta lidí dnes bojí telefonovat... Přitom člověk zjistí vše hned - jak jsou lidé sympatičtí, ochotní, jak komunikují, zeptá se na všechny požadavky a nemusí jen nečinně čekat na mailovou odpověď. Nehledě na "chronické vyptávače", kteří jsou schopní napsat denně x mailů, když si zrovna na něco vzpomenou. Vůbec tím nemyslím, že je to tvůj případ, jen že znám takové lidi, kteří si chtějí jen dopisovat :-) Přímo k dotazu - o Vile Olga jsem tu také u jedné nevěsty četla, zkus kouknout ještě na Yard Resort Předboj ;-)
Odpovědět
@niiikoool Ahoj my jsme meli svatbu v Kostelci, ale vse v pivovaru. Na zamku jsme meli ubytovane lidi a je pravda, ze jim to s odpovedmi trva. Mela jsem ohledne ubytovani schuzku a byli moc prijemni. Kdybys chtela kontakt na pani, s kterou jsem jednala, tak mi napis. Prislo mi, ze nejvetsi "brzda" je jejich vedouci, kteremu vse trva a jestli jde email primo na nej, tak budes na odpoved cekat. Jinak kdybyste se rozhodli pro pivovar v Kostelci, tak tam jde udelat i obrad. A jeste pani matrikarka v Kostelci je uplne zlata, takze pokud domluvite misto, tak matriku v Kostelci moc doporucuju.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?