Svatba "napodruhé"

Zdravím všechny. Chci se zeptat.... Chceme.se vzít s mým bývalým manželem podruhé. Jasně,může se zdát, že jsme "blázni", ale prostě k sobě asi patříme. Kdysi jsme se vzali, na honem, po 3 letech rozvod a teď si zahráváme (respektive jsme rozhodnuti), že do toho jdeme. Prakticky po ro6vodu jsme spolu byli dále, máme spolu děti, jsme rodina.... Je tu někdo,kdo má stejnou zkušenost? Popř.jak se k tomu postavit, jak vůbec "vystrojit" svatbu? Jestli vůbec..okolí si totiž klepe na čelo
Odpovědět
Profilova fotka
Okolí bych neřešil, to si občas klepe na čelo i u první svatby :) Mě napadá jestli takovou příležitost nevyužít k nějaké pohodové mikro svatbě, třeba jen ve 4-10 lidech, třeba někde venku, nebo někde kde to máte rádi. Maličká hostina, nebo třeba jen kavárna a nehnat se do velký párty.
Odpovědět
@malinaphoto Samozřejmě,že nebude bůhvíjak veliká :) Ale spíše,jestli máme vůbec posílat oznámení, byť formou - byli oddáni atp. Jestli mám vůbec řešit šaty???? A jaké vůbec???
Odpovědět
Profilova fotka
@gumigloo Udelej si to tak jak to citis. Saty takove, aby ses citila dobre, kasli na predsudky, kostymky jsou pro duchodkyne. Kdo muze rict, ze mel to stesti, ze si svyho osudovyho muze mohl vzit dvakrat a mit dvoje svatebni fotky? Kasli na lidi. Kdyz si klepou na celo, nemuseji chodit. To treba nahrava nejaky plazovy svatbe v zahranici jen vy a vase deti. :)
Odpovědět
@amazonkaaa Svatba v cizině mě taky napadla, jen nevím, jak je to s úřady, vyjelo na mě mraky paragrafů, a ty mě neba :)))) Napadla mě i absolutně utajená svatba,jde přece o nás dva.... Kostýmek nee,probůh, je mi 32 (ještě chvíli :-D), chci být "pincezňa":)))) hrozně moc se mi líbí styl boho, shabby nebo retro. Hodně převládá boho, přijde mi to hodně "volné", neupjaté,snad i hodící se k "situaci" :)) prostě nechci být za "naškrobený bonbón":))) noc ve zlém
Odpovědět
Videla bych to na boho svatbu na plazi u more :) jen par lidi... a oznameni nikomu neposilat
Odpovědět
@simsamsim tak pro nás,se vlastně, nic nezmění,kromě údaje v občance - vdaná, ženatý :))) Jako trošku se musím smát :-D až to budou předčítat :-D Že se bereme znovu
Odpovědět
@gumigloo Babička s dědou se rozvedli a za pár let se vzali znovu, byli od sebe asi rok, v té době měla mamka už před maturitou. Vzali se potom sami dva a nikomu to neřekli. Mamka to zjistila, když si šla do zásuvky pro rodný list a tam našla potvrzení o svatbě :) Takže jestli to tak cítíte, jděte do toho. Protože někdy se lidi musí rozejít, aby zjistili, že bez sebe nemůžou být.
Odpovědět
Já bych udělala malou svatbu ale oznámení bych určitě poslala..něco formou ... zjistili jsme že bez sebe nedokážem žít/ že přece jen patříme k sobě/ že nám dal život druhou šanci..něco takového ale určitě bych oznámení posílala ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@gumigloo Ja to neberu jako nic zlyho. Mrkni na moje fotky ze svatby. Myslim, ze jsme to meli volny az az :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?