Svatba jen se svědky a obnovení svatebního slibu

S přítelem jsem spolu 7 let,rádi bychom se vzali ale finanční situace to nedovolí a abych si půjčovala to nechci.Tak nás napadlo, že bychom se vzali a měli tam jen svědky a až bychom měli dostatek peněz že bychom si už udělali svatbu podle našich přestav.Máte někdo zkušenosti s tím to ?
Odpovědět
Profilova fotka
S niecim podobnym.... brali sme sa pred 2 mesiacmi.... a v lete by sme chceli pozvat celu rodinu a priatelov... jediny problem je s oddavajucim... moze vas niekto neformalne oddat z matriky ale bude to stat tak isto...
Odpovědět
nevim jak toje s tím obnovením slibu... nicméně můžete se vzít a udělat prostě posvatební párty až budete chtít. i když to už nebude ta klasická svatba, ale to záleží, co přesně chcete. jo a i kdybyste se brali jen na radnici v trochu společenským oblečení, bejt váma pozvu aspoň rodiče. myslim si, že velkou většinu by mrzelo, kdyby u toho nebyli. a to i kdybyste pak svůj slib obnovovali nějak.
Odpovědět
A co je přesně svatba podle vašich představ, že byste si na to museli půjčit?
Odpovědět
Sestra to měla podobně, svatba byla na radnici jen se svědky a rodiči (já byla svědek). Pak za pár měsíců udělali u nás na chalupě oslavu pro širší rodinu a kamarády, kde se vlastně spousta z nich dozvědělo, že se vzali :-D Uvažuju, že to tak udělám stejně - s partnerem se neradi předvádíme, takže obřad bude jen malinký a oslava pak taková neformální :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?