Stará láska nerezaví

Za tenhle příspěvek mě asi odsoudíte,ale já se potřebuju zeptat. Máte zkušenost s tím, že i když už nejste s bývalým a máte každý svůj život, že vás to k sobě pořád táhne?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ne... Někdy jsem stále přemýšlela o lidech, se kterými jsem třeba kdysi chtěla být ale vůbec jsem je neznala (klasické středoškolské pobláznění), ale nedá se to srovnávat s plnohodnotným vztahem. Jinak můj nastávající je moje první vážná známost.
Odpovědět
tady můžu jednoznačně říci - NE a ani náhodou :-) s bývalým jsem byla 4 roky a nejen že mě k to němu vůbec netáhne, ale málokdy si na něj vůbec vzpomenu. A to musím říct, že po rozchodu to byl takový ten stav "už nikdy nebudu schopná být s nikým jiným" no a teď jsem dva týdny šťastně vdaná za chlapa, u kterého jsem si stoprocentně jistá, že je to ON, mého srdce šampion :-)
Odpovědět
Já bych řekla, že se to stát může - zvlášť u lásek z velmi raného mládí, kde ty emoce byly silné a zároveň zcela nové. Asi bych tomu ale nepřikládala zvláštní důležitost.
Odpovědět
To je docela vtipné téma :-) Se svým ex jsme se nerozešli v dobrém, já udělala vše pro to, aby jsme se rozešli jako dospělí lidé v nějak společensky únosné rovině, ale on o to nestál a naopak dělal vše pro to, aby to bylo ještě horší. Pak jsem poznala mého manžela. Před pár dny jsem seděla doma, naproti mému novomanžílkovi a koukala jsem, že se tu objevil u jisté nevěsty jako svatebčan. Jedním koutkem jsem koukala na svého muže, druhým na toho "zoufalce" v roztrhaných džínách coby svatebčana a říkala si, jak jsem ráda, že mám takového manžela jakého mám. Za sebe ne, moc dobře vím, proč to skončilo, má to tak být a je to víc než dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já těch ex mám víc teda :-D ale s tím, se kterým jsem (kromě manžela) byla nejdýl (3,5roku) mám moc fajn vztah - rozchod sice nebyl uplně v dobrým, ale pak si to nějak sedlo a my se ted sem tam potkáme na pivko (tak 3x,4x do roka víc ne) a pokecat. Letos v červenci se ženil a dokonce mi teď pomáhá s návrhem kuchyně, páč to dělá. Ale nikdy by mě nepadadlo citit to jinak nez jako kamarad...a vim, ze i z jeho strany je to stejne...a jsem fakt rada, ze to takhle dopadlo...nemam rada ty rozchody, kde se ti dva ani nepozdravi kdyz se po letech potkaji a panuje mezi nima nenavist
Odpovědět
jejda! teď se mi vynořila před očima moje první známost a o něj bych si dnes doslova ani to kolo neopřela. Dodnes občas přemýšlím, jak jsem byla mladá a blbá :-) ale je pravda, že dříve jsem to tak mívala, nebo jsem si snila o někom jiném. Co jsem ale s manželem, tak vůbec, protože mě nikdo z ex tak nepřitahoval. V podstatě mi dnes přijde, jako bych se všemi ex jen kamarádila a manžel byl můj první :-)
Odpovědět
@zdenka90 ne, vyjimecne kratce po rozchodu. A odsouzenihodne to je jen poku jsi zadana a myslis na jineho.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi asi jak moc to tahne :-) Ja na prvni lasku vzpominam, ale kdyz se tak jednou za dva roky vidime, tak tam neni vic nez obejmuti a normalni pokec..Proste uz je to nekdo jinej a ja samozrejme taky.. Zbyly jen hezky vzpominky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne... Ani po jednom z mych ex netouzim. U posledniho pritele- se kterym jsem byla 8 let- to bylo kratce po rozchodu jine, ale bylo to tim, ze jsem si nedokazala predstavit, ze budu bez nej, coz ale bylo dane tim, ze jsme spolu byli tak dlouho a byl to silny zvyk. Prvni rok, max 2 roky jsem na nej casto myslela (a to i presto, ze jsem ja opustila jeho- kvuli soucasnemu manzelovi), hlavne na mistech kde jsme byvali spolu (a tech bylo dost), ale postupne to slablo a ted uz si skoro nevzpomenu. A nikdy v tech vzpominkach nebyla touha se vracet. Spis asi nostalgie. A vycitky, ze kvuli mne ten konec nebyl hezky...
Odpovědět
Profilova fotka
Na bývalé moc nevzpomínám. První kluk mě po rozchodu několik let "pronásledoval" (dneska už by se to hodnotilo jako stalking). Tak jsem ztratila ve chlapy důvěru. A s ostatními to byly povětšinou krátké vztahy. Opravdu vážný vztah mám až teď s přítelem a zatím jsem ani nepomyslela na nikoho jiného. Nějak je mi i představa fyzického kontaktu s jiným nepříjemná. Jako jo, kdysi v pubertě, to jsem se pořád "plácala" mezi kluky a myslela jsem třeba na jiného, ale teď už fakt ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, z me strany mě to netáhne, ale ex se mi snaží psát a nevzdává to 7et, dokonce to došlo tak daleko, že mi ho bylo líto a seznamila jsem ho s kamarádkou a nakonec se sice dali dohromady,ale přiznal mi, že s ní chodil jen kvuli tomu, aby mohl vídat mě. Jinak věděl, že s nim ven nepůjdu... ikdyž mu přítel v praci důrazně řekl, aby mi dal pokoj , tak stále se dál snaží.
Odpovědět
Nestyska, pokud nepocitam zhruba rok po rozchodu, kdy jsem na nej myslela temer porad. Ted s odstupem mi ani nevadi, ze se mnou po nejakych pokusech o usmireni uplne prerusil kontakt. A taky jsem opravdu rada, ze jsme se rozesli, melo to duvod. Obecne asi zalezi na vic faktorech - jak dlouho je od rozchodu, kdo se rozesel s kym a hlavne jakeho partnera ted mas (pokud vyhovuje vic nez ex, logicky na byvaleho casem prestanes myslet skoro uplne).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ne, muj prvni byl vul a bylo to jen par mesicu,nic vaznyho,poblazneni v 15, druhej byl jeste vetsi vul, 1,5 roku spolu, rozesli jsme se tak nejak ne zrovna pratelsky, on to jeste tak rok zkousel ale pak to vzdal. :-D Dalsi byl spis romanek nez vztah ale hodne emotivni a na nej jsem obcas vzpomela jeste tak po roce, obcas se mi o nem i zdalo,z cehoz jsem byla trochu rozhozena ale pak to preslo, po 6 letech jsme stale kamosi, obcas si pisem ci volame ale rozhodne na nej nemyslim vic nez v pratelskem duchu :-)
Odpovědět
Jo, kdysi se mi to s jedním mým ex stalo (už je to teda hodně dávno), ale to možná bylo i kvůli partnerovi, s kterým jsem tehdy chodila a s kterým to nebylo zrovna moc ono. Zpětně nechápu, že jsem s ním vydržela 8 let, ale co už, asi to tak mělo být. Co jsem potkala svého manžela, tak mě zajímá jen on a všichni ostatní se můžou jít klouzat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,proto spolu dneska jsme. Naše manželství nevyšla vcelku nezávisle na sobě ( ale možná všechno se vším souvisí a nakonec se to takhle vyvrbilo).
Odpovědět
Profilova fotka
v podstatě je to tento případ co popsala @strelenka . První láska,mezitim jiné životy a po 12 letech jsme zase spolu a moc vděční že to tak je.
Odpovědět
@andelka Tak..já měla ve skutečnosti na mysli spíš opak - a to, že jemné rozechvění při vzpomínce na první lásku (nebo při setkání s ní/ s ním) nemusí nutně znamenat, že je něco špatně ve stávajícím vztahu a že je vůbec třeba něco řešit... Každopádně, jak je vidět na vašem příkladu - osud to někdy hraje docela zajímavě :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás to platí, my spolu začali chodit, když nám bylo 21. Byli jsme spolu 6 let... pak rozchod - on byl prostě nevyzrálý... měli jsme se dokonce brát. Pak já odjela do Prahy, ale pořád jsme byli v kontaktu a pořád tam něco bylo.. no a za 9 dní se bereme - je nám 40 oběma :)
Odpovědět
Profilova fotka
@strelenka a to je pravda taky. Dokud mi manželství vcelku fungovalo,vzpomnela jsem si občas,bylo to milé,ale víc nic. A to mi přijde normální,prvni láska,nic jsme si špatného neudělali,tak proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych neřekla, že táhne, ale vztah s mým prvním manželem byl strašně emotivní, krátký, ale fakt citova smršť...když jsem ho poznala, zahodila jsem kvůli němu celej dosavadní život, opustila přítele...mlátilo to se mnou o podlahu, stejně tak s nim..bylo mi 21, jemu 40...po půl roce jsme se vzali, rodina nade mnou bedovala...za další půl rok se už ode mě stěhoval...je to pět let pryč, jsem čerstve šťastně vdaná, mám nejlepšího chlapa pod sluncem...ale dodnes se mi o exmanzelovi občas zdá, desi mě, že se objevi ve dveřích...ne nechtěla bych ho, ale ty emoce, ať už pozitivní nebo negativní, tam pořád jsou...a to jsme se 4 roky neviděli, naposledy u rozvodu, nemám žádné fotky, nijak to neprizivuju, ale ta chemie, co tam byla, nikdy nevyprchala...a jsem ráda, že od sebe žijeme daleko, kdybychom se potkávali, určitě by tam byla nějaká recidiva, která by mě akorát dělala nestastnou....
Odpovědět
Profilova fotka
Těžko se to vysvětluje,ale jo i ne
Odpovědět
Já s tímhle zkušenost mám :-( S bývalým jsem chodila ve 14, jemu bylo 16. Taková dětská láska.I když on mě miloval hluboce a upřímně. V 15 jsem se s ním dvakrát rozešla,protože se chtěl pořád jen vodit za ručičku, k ničemu víc se neměl. Pak jsme se občas scházeli, ale jen jako kamarádi, i když pusinky tam byly. Po 7 letech co jsme se neviděli jsem mu napsala,jestli by mi neudělal poličky do kuchyně, byl truhlář. Poličky udělal, nic za ně nechtěl, a ještě mě pozval na večeři. Za týden volal, jestli se může stavit na kafe, dlouho do noci jsme si povídali o všem, i o našich partnerech, zaflirtovali jsme, a nakonec tu noc dvakrát skončili v posteli. Pak jsme se půl roku neviděli, až zas napsal, jestli může přijet na kávu.Opět jsme skončili v posteli. Už jsme se neměli vidět, ale druhý den přijel,že se mi chce omluvit. Zas se to ale schylovalo k posteli, tak jsme si řekli že to už dál nejde a odjel. Za 15 minut se ale vrátil se slzami v očích,že jel domů za přítelkyní, ale že kousek u domu musel otočit auto a jet zpátky za mnou. Od dveří jsme putovali rovnou do ložnice. Ve zkratce- scházeli jsme se, někdy každý den, někdy s párměsíční pauzou. a i když jsem mu stokrát říkala že už se vidíme naposled, odcházel se slzami v očích, ale stejně to nevydržel a ozval se zas. I po své svatbě, do které ho ta jeho dokopala, protože chtěla mít podíl na jeho domě. Musela jsem to utnout já, den po tom, co ode mě zas odjel, jsem si vyměnila telefonní číslo, a od té doby jsme se neviděli. Jen jednou jsem šla s manželem po městě, on šel proti nám. A když mě uviděl, zesmutněl, a i oči se mu zalili slzami. Doteď si říkám kdybych to s ním neskončila já,jak by to asi dopadlo... :-( Mamka která to všechno ví říká, že to je jak z romantického filmu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja v 15 jsem se snim rozesla pac se k nicemu nemel :-D Promin, ale do 15 jste stejne nic vic delat nemohli,tak me to pobavilo 8-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja Nemá tady tvůj manžel taky profil?
Odpovědět
@verunkajsemja nejspis by te zacal podvadet s nejakou dalsi, tak jak podvadel on tebe. Pripada mi docela usmevne, jak o jeho pritelkyni mluvis, jakoze "ho dokopala ke svatbe, aby mela podil na jeho dome". Ty tomu opravdu takhle veris? Za me je to takovy typ romantickeho filmu, na ktery se neda divat. Ja se te tim nechci dotknout, ale jak jsi to napsala, tak to proste pusobi strasne naivne.
Odpovědět
Za mě rozhodně NE. Pokud se rozhodnu pro krok s někým se rozejít, tak vím, proč to dělám a je to definitivní.
Odpovědět
Za mě teda taky velké NE!S bývalím přítelem jsem se rozešla po 8letech...byla jsem slepá a hloupá vůči tomu co dělal a nedělal....až můj současný přítel a budoucí manžel mi otevřel oči a ukázal jak má vztah opravdu vypadat!Máme spolu ročního syna, v červnu se budeme brát ..nemohla bych si přát víc :-) jsem spokojená a šťastná :-)
Odpovědět
@verunkajsemja Bez urážky - tohle je spíš komedie, než romatický film :-D zadavatelka určitě nevěděla, že někdo sáhne k ex až do doby dětství/puberty :-D. Každopádně tak jako tak udělal tvůj milenec asi posun - v 15 letech se chtěl jen vodit za ručičku, ale ve 22 už mu nevadilo jezdit za tebou kvůli posteli i každý den přestože měl doma přítelkyni. A tipuju, že kdyby mu to ta "kruta zlatokopská" (brala si ho kvůli domu, to je jasný :-D) nepřekazila, tak by se slzami v očích jezdil dál. Hólky, to je kovbojka :-D Verunko, pokud se tohle stalo, tak tedy nevím nevím... chudák manžel :-(
Odpovědět
@verunkajsemja Není ti líto svého manžela a jeho manželky? Jestli vás to k sobě tak táhlo jak popisuješ, tak jste se měli rozejít se svými protějšky, a vzít se spolu vy dva.
Odpovědět
@svatbajanaahonza Veronika psala že to překazila ona sama,ne manželka jejího ex.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?