Slzičky štěstí

Profilova fotka
Ahoj holky, tak zrovna jsem koukala na netu na videa ze svatebních obřadů.. A málem mi ukápla slzička.. Můžete mi poradit jak se "obrnit" proti tomu, abych celý svůj svatební obřad neproplaka? ( samořejmě štěstím a dojetím :-D )
Odpovědět
Ahoj to ti asi neporadim 😌ja se držela co to slo a u gratulaci jsem uz to neudrzela, ani manzel ne :).Myslim ze je to prirozene ze ukapne par slzicek
Odpovědět
Já jsem děsná plačka, ale právě proto jsem věděla, že se prostě rozbrečet nesmím, jinak to nezastavím a doslova to prořvu :-D A kupodivu jsem to opravdu ustála. Všichni píšou, jak vůbec neví, co říkal oddávající...já se naopak strašně snažila to nevnímat, abych se nedojala :-D Na videu je vidět, jak jsme s manželem oba ztuhlí, jak se snažíme udržet... a já mezi každým úkonem (prstýnky, polibky, podpisy...) funím jak mašina, abych to rozdýchala :-D Brečela jsem pak na zahradní party, když jsme si četli přání ;-)
Odpovědět
Taky bych potrebovala poradit jak to udrzet, nikdy me nerozbrecel armagedon nebo titanik, ale od doby co jsem porodila se muzu ubrecet u cehokoliv :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No tak mě posledních pár let dojme kde co :-D Takže jsem taky měla strach, že budu brečet celý obřad a gratulace :-D Ale docela jsem to ustála, byla jsem tak nervozní, že jsem na slzy neměla ani pomyšlení :-D Málem jsem se rozbrečela když jsem přicházela k oltáři ( šla jsem sama a děsilo mě jak všichni koukají jen na mě ) :-D pak mě málem rozplakal manželův dědeček a moje kamarádka....Takže nakonec dobrý :-D :-D :-D Ale je opravdu těžké poradit jak se proti tomu ,,obrnit" :-) Já myslím, že to ustojí jedině opravdu necitlivý člověk...
Odpovědět
Ono by asi pomohlo snažit se myslet na něco jiného, nebo se třeba soustředit na nějaký bezvýznamný detail (kravata oddávajícího :-) ) ...ale to je zase škoda :-| Asi je lepší to probulet, než to neprožít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já můžu říct, že jsem po příchodu před uličku s tatínkem, přičemž jsem byla utajená nevěsta, to na mě všechno tak padlo, že jsem se rozklepala a slzy mi tekly celou cestu uličkou. Ještě, že mě táta držel, jinak by to se mnou snad švihlo :-D a zaplať bůh za spásný nápad nechat si udělat řasy místo řasenky :-D Ale všechny jsem dojala a brečelo snad 60 hostů z celkového počtu 80. Nemysli na to, prostě si to prožij tak, jak potřebuješ a hlavně se tím nestresuj.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla tak nervózní, že jsem byla spíš zkoprnělá a slzy netekly. Ale párkrát se mi chtělo a oko nezůstalo zcela suché :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já na YouTube pořád koukala na svatební videa a řvala u toho...a bála jsem se,ze budu řvát pořád a budoucí taky. Manžel nebrecel vůbec,protoze si dal asi pár Jelzinu a když si pro mě přišel s kytkou,byl vysmatej jak lečo:) Takže ten byl spíš veselej,nez aby brečel. Já trochu slzela u gratulaci...a teď když koukam neustále na videa,tak rvu... Jsem zvedáva pot na to naše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziee90 Asi to máme každá jinak...Ale i přes těhotenské hormony jsem na svatbě neplakala. A to jinak bulím i u reklamy :-D Každopádně bych začala voděodolnou řasenkou :-D
Odpovědět
Já když jsem byla na svatbě kamarádce, tak se mi celý obřad chtělo brečet. Jsem si říkala, že se nemůžu vdávat, že bych to celý probrečela. Docela jsem se bála, že to tak fakt bude. No nakonec to byla úplná pohoda. Nevím, jak je to možné, ale prostě jsem se celý den usmívala, ačkoli normálně bývám taková furt vážná. Rodiče říkali, že mě vůbec nepoznávali :-D Ani při požehnání od rodičů jsem nebrečela, i když se mamka rozbrečela. Jediný, kdo mě trošku dojal, byl poslední gratulant po obřadu, přítel svědkyně. Takže ze své zkušenosti říkám, že naostro ty emoce můžou být úplně jiné, než když vidítě svatbu někoho jiného 8-)
Odpovědět
můj manžel strašně plakal od začátku obřadu po posledního gratulanta..já hrozná plačka, neuronila ani jednu slzu..pouze doma, když začla plakat moje maminka..asi jsem tím upustila trochu páry..jestli můžu radit nebran se tomu a nepřemýšlej nad tím..plakat bude spousty lidí a právě o tom ten svatební den je--o citech..které nemá cenu skrývat!užij si to maximálně!
Odpovědět
Profilova fotka
Mě pomohla rada mojí svědkyně - dívat se jen na manžela, když jsem šla uličkou. Potom jsem se při obřadu podívala lehce za sebe a uvidila moji plačící babičku a už jsem natahovala. Brečela jsem až při gratulacích a myslím, že slzy dojetí a štěstí k tomu patří.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ty vole, já bulím u každé svatby víc a víc, stačí mi vidět přicházet nevěstu a už to jede. Až jednou dojde na tu moji, budu se muset zlít jak doga ještě před obřadem, to jsem pak radostná.
Odpovědět
U nás nebrecel nikdo. Asi k tomu prispelo i to ze svedci nastupovali na hooked on the feeling (Strazci galaxie) a manzel na imperial march (Star wars) :-D :-D. Mama prohlasila ze tim jsme zabili jakykoliv dojeti ze svatby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kaattaa To je fakt, ta ta ta tatata tatata spíš nahání strach, než vhání slzy do očí :D
Odpovědět
Moje "noční" můra nastane příští rok. Já bečím na svatbách cizích a vůbec si nedovedu představit, jak zvládnu tu moji. Ještě budu utajená nevěsta, tak ty emoce budou velké! Jinak své emoce zvládám, ale ty svatby....
Odpovědět
Já teda taky vždycky brečela na každé svatbě, ale na vlastní jsem to nějak ustála :-) Respektive pár chvilek v průběhu dne jsem měla, ale při obřadu jsem se pořád usmívala nebo měla vážný výraz, brečet se mi nechtělo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka :-D plánuju umělé řasy. . ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@atisa no v to taky doufám, že teď budu kvůli tomu stresovat a nakonec to bude v pohodě :-) a jo já si právě myslím a doufám, že svojí svatbu uvidím jinyma očima :-D :-) že z pohledu mě jako nevěsty to bude jenom radostná záležitost :-) bez enormniho množství slzicek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja nevim co se deje. Ja byla uplne vysmata (a svatebcane vetsinou taky, jedinej kdo na nasem obradu chvili brecel bylo kamaradky miminko). Takze rada asi jasna - mejte vesely, zabavny obrad ktery si budou vsichni uzivat a oddavajiciho se spravnym smyslem pro humor :)
Odpovědět
My měli příšerného oddávajícího, takže ty rádoby vážné řeči (plus ty vražda-pohledy, co po nás vrhal) opravdu nebyly dojemné. Ale šlo to na mě několikrát při gratulacích a pak při proslovu mužova svědka :)
Odpovědět
Já jsem se hodně bála, že budu natahovat, ale nakonec vůbec. Menší emoční výlev jsem zvládla už v pátek (že nestíháme a je toho ještě moc), ale v sobotu od rána jsem byla úplně klidná a vyrovnaná. Mamka brečela už od rána (se divím, že ji zvládla vizážistka nalíčit), táta před obřadem úplně dojatý, slzy mu tekly proudem. No a já při obřadu jsem se spíš soustředila, abych sebou nesekla na dlažbě a abychom nezapomněli na polibek a hlavně na průběh celého obřadu, takže u mne byly emoce na nule, nervozita jakékoliv dojetí vyblokovala. =-) Všichni nám pak chválili, jaký jsme měli romantický a dojemný obřad, a já si jenom říkala: Jo? Tak asi jo. ;-)
Odpovědět
při obřadu jsme s ženichem střídavě chytali záchvaty smíchu a pláče, ono je to asi jedno, na svatbách je to normální :) řvala půlka hostů, takže mi to bylo fuk. Jinak trik jak jsem se uklidňovala? Představovala jsem si ty kupy jídla co nás čekají po obřadu, koukala jsem po okolí. :) hlavně si to užijte
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?