Sháním místo 3v1,obřad,hostina a ubytování v jednom okolí Karviná a Havířov

Profilova fotka
Zdravím chtěla bych se informovat jestli někdo nevíte o nějakém pěkném místě v okolí aby tam byl obřad kdyby byl venkovní nebylo by to vůbec špatné :-) , tak i hostina a ubytování asi pro 20 hostu.Když už se mi něco líbilo nebylo tam ubytování,jelikož pocházím z Čech tak to okolí tady moc neznám,tak pokud máte prosím nějaké zkušenosti prosím poradte.Děkuji předem za jákekoliv informace.Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
úžasné jsou Malenovice hotel KAM u Frýdlantu. Obřad je venku, je možný ale i uvnitř. Venku jsou 2 různá místa - dřevěný amfiteátr a kamenný amfiteátr s výhledem na Beskydy. Jídlo je tam moc dobré a ubytování taky pěkné buď v hotelu nebo v nových chatkách (žádné zbořeniny, jak u hotelů občas bývají). A nebo u Karviné je Golf resort Lipiny, tam se taky dělají svatby, ale ubytování tam zatím není. Vyhněte se Šilheřovicím, na ty si hodně holek z Beremka stěžuje. Naopak zámeček Petrovice u Karviné si celkem lidi chválí.
Odpovědět
Za mě mohu doporučit Grunt no. 135 v Těrlicku-Hradišti. Měli jsme obřad venku, byť jako první svatba vůbec, ale šlo to. K ubytování mají tuším 11 pokojů a vaří perfektně. Byli jsme všichni nadmíru spokojení se vším :-) Škoda, že už si to nemůžeme zopakovat... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc kouknu hned na net a pozjišťují,aby vůbec bylo volno na červen 2016.Děkuji za informace ;-)
Odpovědět
@sladinka jo na červen! Tak to nevím, to je hodně vytížený měsíc, to radši začni zřizovat co nejdřív ;-) Jinak ještě super je hotel holub na Čeladné, ale tam bude narváno asi rok dopředu :-( Pak ještě mě napadá Majak na Žermanické přehradě, nebo pak na Těrlické hotel Fridrich, Jaškovská krčma, Petrovický zámek a možná havířovský, ale o těch zámcích jsem žádné info nesháněla, tak moc nevím.... Držím palce, ať najdete, co hledáte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Děkuji moc no zkusím jestli bude někde volno.Na Majáku měli známí svatbu a nebylo to špatné, na to jsem úplně zapomněla. Obvolam kde bude volno,děkuji moc za tipy ;-)
Odpovědět
@sladinka Nemáš zač ;-) Kamarádka měla na majáku svatbu v listopadu, ale ještě jsem s ní nemluvila, tak nevím bohužel..
Odpovědět
ahoj co tak zámeček Petrovice u Karviné ale tam je to drahši
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji děvčata už jsem dnes našla uvolnil se jeden termín v červnu v penzionu Maják v Soběšovicích, tak berem to v neděli to tam jedem domluvit ;-)
Odpovědět
@sladinka Supeer :-) Přeju přijemné přípravy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji vzala jsem to zrychlíku a dnes jsem zarezervovala vše ostatní,ubytování,i obřad obvolala,mám i fotografku a hudbu,vybrala prstýnky a sepisuji oznámení no jelikoš drahouš to nechává na mě tak mi to snad zítra odkýve :-D a zbytek snad už nebude tak náročný na přípravy :-)
Odpovědět
krasné místo 3 v 1 je Horizont rezort www.hresort.cz užasné ceny vynikající jídlo ubytování až pro 150 lidí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?