Setkání nevěst při kafe zn. Praha

Zdravím všechny nevěsty, dlouho jsem přemýšlela, zda mám tuto diskuzi založit, ale nakonec to chci zkusit. Ráda bych našla nějakou/ké něvestu, která by měla chut třeba vyrazit na kafe a popovídat si o plánovaných svatbách. Nejlépe z Prahy a okolí. Navzájem si sdělit, co ještě musíme zařídit, co nás štve, třeba i poradit jedna druhé. Já vím, že tohle by měli dělat kamarádky/družičky, ale pravda je, že jedna z mých družiček (má nejlepší kamarádka) nemá moc času a hlavně jakožto krátce po nehezkém rozchodu nemá úplně chuť se hodně zapojovat do příprav stavby. Nijak jí to nevyčítám, znám jí už od raného dětství a naopak se snažím podpořit já jí. No a druhá družička mě v posleních pár týdnech natolik naštvala/zklamala, že ani nevím, zda jí chci na své svatbě. Partner mi ve všem pomáhá a mám to štěstí, že se do všeho zapojuje sám, ale ráda bych takový ten "babský pokec". :) Takže pokud se někdo takový najde, budu ráda, když napíše. :)
Odpovědět
Ahoj :) já se klidně přidám. Máme svatbu 14.6. a kdyby se dalo komunikovat s naší provozní, tak bych možná byla v klidu, takhle jsem v nervech :-D bohužel jsme zvolili nakonec místo, které se nám nejvíce líbilo, ale domluva je opravdu velmi náročná. Na druhou stranu, svatbu jsme začali řešit v lednu, takže jsem ráda, že je to relativně "narychlo" a není moc čas řešit kraviny a že to budu mít brzy za sebou :-) družičky teda nevedu a celkově kamarádky zapojuji jen částečně (jedna peče dort, na svatbě pak budou dávat vývazky, ale jinak je do toho moc nezatahuju). Bydlím na Praze 10 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Už mě podobná myšlenka také napadla, že by bylo hrozně fajtn si s někým pokecat, kdo je na tom podobně. A s družičkami a svědkyněmi jsem na tom dost podobně :D Takže se ráda přidám :)
Odpovědět
Já mám svatbu až 2020 ale kdyby jste o mě i tak stáli, budu ráda :D
Odpovědět
To jsem ráda, že někdo stojí o popovídání. :-) nikča92: jaké problémy dělá paní provozní? Jinak kolik toho máte už naplánovaného? :) barbora2019: bohužel jsem tedy postřehla (na fóru), že se před svatbou často "kamarádky" ukážou v pravém světle docela často... :-| mmockova: jakkákoli nevěsta je vítána :) Jinak já se pohybuji nejčastěji na Praze 6, ale nemám problém kamkoli zajet do nějaké pěkné kavárny (nejlépe někde blízko metra). :-)
Odpovědět
Ona je to vlastně paní majitelka, provozní odešel a ona moc nezvládá...Takže občas čekám i několik týdnů na emailovou odpověď. Jinak mame uz snad skoro vsechno. Zavoj se mi sije, saty mam na vyzehleni, partner ma oblek taky objednany, fotografa máme stejného :-) máme vse na jednou místě, takze vetsina je tam snad uz domluvena, květiny taky, na zkoušce líčení uz jsem byla, prsteny by měly být příští týden... Naštěstí kamarádky mám skvělé, jen jsem k asi neuměla zaukolovat :-D Praha 6 na metru A je v pohodě, s tím nemám problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ani žádné kamarádky nemám 🙈😄 jen kamarády. A ačkoliv je z celého srdce miluju, stejně jako svého nastávajícího manžela, tak o dekoraci stolů a květinové výzdobě si s nima moc nepokecám 😄 hrozně moc by se mi hodila nějaká ženská duše, se kterou bych probrala co a jak a která by mi řekla svůj názor, případně přidala nějaký nápady a postřehy. Zjistila jsem totiž, že jsem v tom nějaká ztracená a svatba se kvapem blíží..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nastesti nejake kamaradky mam a svedkyne je docela dobrou radkyni, ale stejne tusim, ze ji cela vec trochu trapi, protoze je ted sama, chlapa se jo nedari majit, takze mam tendenci se hlidat a nezavalovat. A prijde mi, ze kdo nezazil, tak stejne nevi, a ze nejradai bych to presne resila s nekym, koho se to take tyka, kdo resi stejne veci... jinak ja jsem na P10 taky :) takze i P6 pro me v pohode ze zelivarny :)
Odpovědět
@barbora2019 Já bydlím v Malešicích, to jsme skoro sousedky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikca92 to jo, ja bydlim jeste ve strasnicich, ale je to na hranici malesic :) jednu stanici od zelvy, kde ty? :)
Odpovědět
@barbora2019 u zastávky Plananska :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem pro všema deseti. Jsem na tom podobně moje svědkyně je na tom tak, že sice funguje, ale má toho tolik, že se prakticky nemáme čas vidět a druhá svědkyně má mimo v inkubatoru takže čas taky nula.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem teda mimo Prahu, ale pracuju na Žižkově 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě Praha kde koliv bydlím na 8 a pracuju na Andělu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?