Šaty Pronovias ze salonu Sofia

Dobrý den slečny, dámy, ženy. Chtěla jsem se zeptat, zda by nebyl zájem o tyto šaty zn. Pronovias, bohužel jsem je koupila ze salonu s tím, že to jsou 36 velikost a je to 38. A už mi nejdou zkrátit na míru. Lze to i po takové době reklamovat s tím, že mi uvedli lživé informace? Koupila jsem je za 8 000 a teď je prodávám za 5 000, jenže než je prodám xD to bude zřejmě na dlouhé roky. A tak mě napadlo ještě je vyreklamovat, ale už je to měsíc, ne-li dva. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou krásné, divím se,že je za tu cenu nemůžeš prodat...jinak reklamovat bys je mohla, pokud máš kupní smlouvu,kde je uvedena velikost šatů, příp.míry-nemáš k tomu nějaký papír?
Odpovědět
:( No to mi právě neposlali. Mám k tomu jen paragonek (ten maličký s cenou a nic víc). Taky se divím, :/ ale hold to jde pomalu no.
Odpovědět
Profilova fotka
@jvj neposlali-to bylo kupováno přes net? Nemáš tedy třeba nějakou mailovou komunikaci,kde píšeš objednávám tyto šaty s touto velikostí-aby se to dalo použít jako objednávka? Jinak paragon je v pořádku, může být do 10tis., ale taky by tam měl být uveden popis zboží. No zkusila bych je kontaktovat a uvidíš co ti k tomu napíšou, možná bude trošku problém, žes to nereklamovala hned...držím palce :-) Jinak jestli jsi to na fotce ty, tak ti moc sluší, opravdu by nešly nějak upravit?
Odpovědět
Tak to dekuji moc, uvidim co se da delat... na fotce to nejde tak videt ale vrch satu bych zkratila jeste o cislo, byla jsem v salonu poptat se aby mi je uptavily, ale prave ten vrch uz upravit (zkratit) nejde. Jinak bych je brala hned :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?