Zlá zkušenost - Dvůr u Lejtnarů

Ahoj holky. Po dnešní komunikaci Vás chci jen upozornit na cenovou nabídku paní Mikulecké z Bednárečku - Dvůr u Lejtnarů. Je to tedy hlavně pro ty, kteří nejsou příbuzní Billa Gatese či majitele EONu... Chtěli jsme svatbu pouze ze soboty na neděli pro 40 lidí a i přesto, že má na stránkách nabídku při plné obsazenosti 15 000Kč, její nabídka přes mail se vyšplhala na 30 000Kč s tím, že je v tom i pátek a ten musíme zaplatit, jinak by to bylo nerentabilní!!!! Plus 7 000Kč za venkovní prostory, 2 000Kč za kuchyňku, 3 500Kč za oddávací pultík a pár židlí a nakonec 2 500 - 3 000Kč za energie. Takže super večer za 45 000Kč a to BEZ cateringu, obsluhy a alkoholu. Rozhodně nepomlouvám penzion - vypadá moc hezky. Ale prostě píši realitu a předávám informace dál. Kdybych toto věděla já, rozhodně tam ani nevolám a už vůbec nejedu. Jinak všem budoucím nevěstám hodně štěstí a nervů při výběru vhodného místa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
15000,- pro 40 lidí, to budou jíst suchej chleba, ne? :-D
Odpovědět
@nikuska_12 A podstata tvého příspěvku je teda stížnost, ze si soukromý vlastník nějakého zařízení dovolil stanovit vlastní cenu za poskytnutí služby?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že se jedná o něco jako klamání spotřebitele, tak na to upozorňuje. :-) Ale nedalo mi to a koukla jsem se na jejich stránky, konkrétně na ceny svateb a menu a pořád mi to teda nevychází na 15 000,- pro 40 lidí, slečna se asi jen přehlídla, to se stane, ale hanit je nemusela veřejně. A vlastně ze sebe ani nemusela dělat trubku veřejně ..
Odpovědět
Profilova fotka
@tarbo Ale ona přeci psala, že v tom jídlo není :-) Pouze pronájem
Odpovědět
@zorro4 Podstata je napsaná v předposledních 2 větách. Jedná se upřesnění informací pro případné návštěvníky,nic zlého jsem nenapsala :) Kdo chce,ať si těch 45 000 za noc klidně zaplatí, každého věc. @tarbo Moc jsem teda Tvůj příspěvek nepochopila :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem slepá :-D http://www.pension-jizni-cechy.cz/sva... ale kde to vzala tyhle cifry , jakože pronájem 7000,- ?? Ten zbytek je tam vypsanej, ale není tam kolik co stojí, jen že to poskytujou. Taky jsem letos prohrabala dost míst na svatbu a vážně jsem se nespoléhala na ceník uveden na stránkách, protože propočet je vždycky odlišnej. Já nevim, ale třeba proto se dělají ty konzultace, ne? Taky tady nehanim jeden hotel, kde slibovali výborný papání, krásný prostředí a nakonec to tam je jak na škole v přírodě v roce 1995 a to i s jídlem.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikuska_12 A teď? :)
Odpovědět
Jj už chápu :-) Jde mi jen o jedno-nikoho nehanim,naopak se nám penzionek líbil. A už vůbec to sem nepíšu,abych ze sebe udělala trapku a ostatní pomlouvala! Pomluva= lež. Todle je bohužel realita. Takže pani z penzionu se nemá za co stydět,když jí to přijde normální. Ty ceny za půjčení a pronájem a vůbec komunikace je má informovanost pro ostatní..To mě zarazilo. Já jsem nekonfliktní člověk,ale vychcanost poznám. Pronájem za venkovní prostory za 7000 mi napsala paní v mailu. Ta energie 2500-3000? To bysme museli ve 40ti lidech mít snad každej přímotop :-D Prostě jen píšu pro ostatní...Ale opakuju se-kdo chce,ať to tam zkusí,ale pak ať není překvapen za cenovou nabídku jako jsme byli my.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja po kouknuti na web teda chapu,ze jejich nabidka obrad a pronajem je cca 15 000, kdezto po kontaktovani se to vysplhalo na 45k.Coz znamena,ze jejich cenik je dost zavadejici. Ale stul na obrad atd uz maji v cene na webu stejne jako pronajem celyho objektu,takze nejak nechapu kde vzali tolik tisic extra?
Odpovědět
Profilova fotka
@tarbo A podle mě byste takový hotel hanit měla... Jsem ráda za hodnocení na netu, negativní i pozitivní, díky nim ušetřím spoustu času.
Odpovědět
Profilova fotka
Ten ceník jsem prošel 2x a i tak jsem ho nepochopil (a to nemluvím o tom, jak ošklivě je naformátovaný), takže se vám nedivím 8-) :-D a ty vykřičníky taky nejsou zrovna přívětivý...
Odpovědět
Děkuji Vám za reakce,konečně jsme dospěli k tomu podstatnému :) Bohužel,někteří chtějí vydělat rychle..Přeju jim to,ale neni to moc fér. @lucineni Ani já to nepochopila...A určitě nás bude víc :-D @petrnoxnovak Naprosto souhlasím :-) @androz Taky si myslim,přeci jen-Heureka na tom i dost vydělává :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Nedá mi to a musím reagovat. Mám totiž opačnou zkušenost. S paní Mikuleckou jsem už asi 2 měsíce v kontaktu a plánujeme tam svatbu na červen 2017. Objednali jsme si tam ubytování pro 42 lidí + 3 miminka na 2 NOCI, v ceně je i bazén, sauny, vířivka a za ubytování dáme 32.000,- ( 761Kč na osobu na 2 noci mi přijde jako naprosto skvělá cena) Komplet vybavená velká kuchyně, svatební nádobí, točení na prase, točení na pivo, základní příprava areálu, připravené stoly a hlavně servis v podobě uklizení celého areálu v neděli ODPOLEDNE bude stát právě zmiňovaných 7.000,- navíc. Což je cena za komfort a myslím si, že to ke svatebnímu dni prostě patří...užít si ho a nekoukat na každou korunu. :-) Energie jsme ještě neřešili, napočítají se až po akci, ale myslím si, že paní Mikulecká je slušný člověk, se kterým se dá na čemkoliv rozumně dohodnout. Berte to pouze jako můj názor a zkušenost...areál je naprosto úžasný a bylo by škoda, kdyby kvůli negativním komentářům tady někdo přišel o možnost si ho pro svůj den rezervovat. Vše je pouze o komunikaci a věřte, že s paní Mikuleckou se dá vykomunikovat i nemožné. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, jak vam to tam nakonec dopadlo? My tam budeme mit svatbu 15.6. Je pravda, ze na predbeznou kalkulaci teprve cekame, ale pani Mikulecka nam pripada jako velice vstricna a ochotna pani, ktera chce nen to nejlepsi. Porad doufam, ze se vejdeme do 35 000,- 🤓
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Update na letošní rok. Paní Mikulecká chce pouze za víkendový pronájem penzionu 86 500,-Kč + 3 500 Kč za obřad u lesa, tedy 90 000,- jen poplatek za prostory. Navíc byla při jednání dost netečná.
Odpovědět
Profilova fotka
@xmady v okolí mám také mnoho míst, kde jen ceny za pronájem jsou 80.000 a výš |-| vše šlo nahoru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?