Rodiče, jak je dát dohromady?

Profilova fotka
Milé spolunevěsty, jsme pár týdnů zasnoubení a čeká nás první schůzka rodičů. Máte někdo nějaké postřehy, nápady jak prolomit ledy, témata i zkušenosti? Budu moc ráda za cokoliv :) T.
Odpovědět
@titinatiti Ahoj, my jsme na seznámení rodičů vybrali restauraci, kde se budeme brát - takže ledy byly prolomeny celkem rychle - svatba (v té době jsme ještě nebyli zasnoubení a přítel měl ještě se slovem S-V-A-T-B-A psychický problém :-D ). Co se ale osvědčilo hodně - před pár týdny jsme zamluvili chatu v Českém Ráji, oboje rodiče naložili do aut a prožili víkend všichni pohromadě. Bylo to super a chceme z toho udělat každoroční tradici! Rodiče si po třetí sklenice vína potykali, grilovali jsme, udělali výlet, bylo to moc fajn! Mamky si od té doby volaj a řeší spolu detaily svatby. Rozhodně doporučuju a my jsme rádi, že na svatbě na sebe nebudou koukat tak cize :-)
Odpovědět
My jsme je seznámili u nás v bytě a ledy byly prolomeny při degustaci ve sklepě. Víno je skvělý pomocník! :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zvolili pro první setkání příjemnou restauraci s osvědčeným jídlem. Konverzace tak nějak plynula sama, protože obojí rodiče jsou celkem ukecaní. Ale měli jsme v záloze několik univerzálních témat, počínaje historií města, naší prací a konče vtipnými historkami z dětství toho druhého. Ale nejvíc se odvázali u sklenky koňaku... :-) Alkohol dokáže dost pomoct.
Odpovědět
Určitě jak píšou holky nějaká neutrální půda, pohodový prostředí a ono to půjde... Naši rodiče se znali ješte před zasnoubením a asi třetí "schůzku" si už normálně plánovali bez nás! Můj táta naplánoval grilovačku a já při volbě termínu řekla, že jsme s Petrem na dovolené a on na to, že to nevadí, že nás tam přece nepotřebují!
Odpovědět
My je seznámili den pred svatbou :-D
Odpovědět
Uz si ani nepamatuji, kdy jsme rodiče seznamili, ale bylo to driv, nez jsme se zasnoubili, pozvali jsme maminky ke dni matek na obed a tatinka taky
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě něco neutrálního, rozhodně bych to nedělala doma, lepší někam zajít sednout :) my byli v restauraci
Odpovědět
Profilova fotka
Já obě mamky seznámila na hodině zumby, kde jsem je pozvala :-D Otcové se pak seznámili později, při sledování fotbalu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se řešilo jen seznámení maminek. Oba máme rodiče rozvedené, můj táta je mimo rodinné dění už mnoho let a manželův poznal mou mamku na svatbě a po pár skleničkách, jako by se znali léta :-). Povahy a hlavně zájmy našich mamin jsou úplné dva protipóly, tak jsem ze seznamování neměla úplně dobrý pocit. Hlavně se mimo předávání vnučky, asi nikdy osobně scházet nebudou. Ale jak už psaly dámy, vybrali jsme neutrální půdu - restauraci s dostatečně velkým stolem, aby se každý na své části cítil bezpečně :-D . Pár témat k hovoru jsem měla připravených, ale holky si poradily ;-) . Nesměly chybět historky z našeho dětství, nějaké to slíbení další schůzky, naplánování letního grilování, potykání, dala se večeře a šlo se domu. Přeji, ať vše proběhne v klidu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?