Rada,aneb Svatba trochu jinak

Dobrý den,Nevěsty Chtěla bych poradit....Jsem na Mateřské máme syna kterému je 16měsíců a na příští rok chystáme svatbu.Naše představa :-) Rodiče s Ženichem přijedou k nám,kde by jsme připravili chlebíčky,zákusky,řízečky+polévku(pohoštění)....Dále by pokračoval obřad,focení a místo klasického oběda,by následoval u našeho rodinného domu PoSvatební užívání stylem rautu,kde by bylo úplně vše.Kdo by chtěl tak se převlékne do pohodlnějšího.Co myslíte vy?Je to divné...
Odpovědět
Myslím, že je to fajn uvolněný způsob. Pokud byste nechtěli přijít o společnou svatební tabuli, je také možnost si spolu dát polévku a pak místo druhého chodu raut, i takto jsem to už několikrát viděla :)
Odpovědět
My to měli také tak. ;-) Bez oběda, obřad byl až ve 14 hodin, focení a pak raut a zábava až do noci... Také jsme to měli všechno na zahradě.
Odpovědět
@bekyc .....A než jste tedy šly na obřad tak jste měli pohoštětí,aby nikdo nebyl hladový.Nebo do jste podávali před obřadem?
Odpovědět
@michaelapaulu Před obřadem byly jen koláčky a nějaké chlebíčky. Lidi přijeli až na obřad. Předtím jsme měli oběd jen my a úzká rodina, která tam byla už od rána a pomáhala s přípravami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?