Přítel neřekl o svatbě mamce. Jak se s ním mám domluvit?

Profilova fotka
Zdravím slečny a paní :) mám menší problém, chceme se brát, ale nevím zda to přítel oznámil svojí mamce(já jsem s ní nemluvila) a teď mám zakázáno s ní o tom mluvit, mám doma šaty a kdykoliv jsme u budoucí tchýně musím se hlídat abych se nepodkecla. Nevím jak mu říct, že by jsme ji to měli říct (ona se to asi stejně co nevidět dozví, ví to jeho ségra a je to pěkná slepice, chtěla bych jí to říct dřív než ona). Poradí mi někdo?? :-(
Odpovědět
Asi nechápu otázku :-D Proč jí to jako přítel neřekne nebo v čem je problém?
Odpovědět
Profilova fotka
@mellie :Nevím asi se jí bojí ona je sice přísná,ale je v pohodě. Taky nechápu proč o tom nemůžu mluvit
Odpovědět
A s kým o tom nemůžeš mluvit - s přítelem nebo s jeho mámou? Prostě příteli řekni to samý, co si napsala sem - že bys ráda, aby se svatba oznámila rodičům...Trošku nerozumím tomu, že nevíš, jestli jí to oznámil - tak se ho na to zeptej ne? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano s jeho mámou, moje rodiče už o všem ví. Ano už sem mu to říkala, ale on prostě prej nechce o tom mluvit s jeho mámou, nevím proč. Pořád se ho na to ptám, jestli už jí to řekl a on že jo ale já mu v tom prostě nevěřím, vím jak jí lže... Přemýšlím že se jí na to zeptám sama, jestli jí to řekl
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 no já bych to vůbec neřešila, tohle si musí oni vyřešit spolu...ale popravdě nevím, jako snoubenka bych byla celkem naštvaná, že ženich o tom odmítá mluvit s rodiči...měl by si za tebou a tou svatbou snad stát, ne? To bych mu klidně řekla, že takhle teda žádná svatba nebude U nás to bylo s tchýní taky obtížnější, ale prostě se jí to řeklo...sice bez všech cirátů, zcela suše, ale řeklo....
Odpovědět
@kasenka113 tak jestli ti tvrdí, že jí to řekl, tak bych se normálně o svatbě bavila i před ní, když by byla příležitost. Nemusíš se jí na to ptát, ale jak si psala, že se bojíš, aby ses neprokecla, tak se prostě přestaň bát, protože vlastně podle přítele nemáš co prokecnout žejo
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b to já mu říkám, když to nebude řešit, že si ho nevezmu, prodám šaty a vše co už mám nakoupený, ale on si myslí že si dělám srandu anebo se nafoukne. Odmítá s nimi mluvit jen o svatbě máme s nimi konečně dobrý vztah... To víš že jsem, ale přímo nasran** :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 přítel se s rodiči taky os vatbě moc nebavil, jednou to zkusil a v podstatě následovala ignorace toho, co říkal....takže už to neřeší....Je to tak popravdě lepší, oni sami pak jeho rodiče začali být zvědaví, ptali se apod. Nevím, kdy máte svatbu, ale jako rok předem svatba ještě nikoho kromě nevěsty nezajímá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b datum ještě nemáme, ale chtěla bych ji jak se říká do roka a do dne(zásnuby 23.12.2011) Jeho rodiče by ho neignorovali spíše naopak tchýně by pomohla vše zařídit a mě by to ani nevadilo, když moje máma nemá zájem něco zařizovat :)
Odpovědět
@kasenka113 na tvým místě bych prostě za každou cenu vydolovala z přítele důvod, proč se o tom s nimi nechce bavit - tam bude zakopanej pes! Možná, že třeba jeho rodiče se svatbou nesouhlasí nebo si třeba opravdu myslí, že je ještě brzy cokoliv rozebírat, protože si to můžete ještě třikrát rozmyslet, apod....Těžko říct, jestli máte být v budoucnu manželé, tak by neměl mít problém říct ti co za tím je (i když to je třeba nepříjemný).
Odpovědět
Profilova fotka
@mellie to zkouším pořád, ale zamlouvá to, vždy nahodí jiný téma.
Odpovědět
@kasenka113 hele to se těžko soudí, když vás neznám - beru to čistě podle sebe ;-) , ale u mě by tohle prostě neprošlo v žádným případě. Když dám otázku, tak chci odpověď, zvlášť, když se jedná o takovýhle problém.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já už sem vzdala nějaký shánění a přípravy na svatbu, když neřeší toto. Holky ale děkuji Vám za názory @mellie a @barbora_b
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 Já bych to udělala jak tu už někdo psal... když ti přítel řekl, že jim to oznámil, tak bych si s tím nedělala hlavu a tu svatbu bych před tchýní schválně vytáhla. A jestli bude tchýně překvapená,tak si bude moct připadat hloupě jenom on, že jí to neřekl a tobě nebude moct nic vyčítat :-) A myslím, že lepší, že se o tom tchýně dozví od tebe než od švagrové ;-)
Odpovědět
@kasenka113 zkus to s ním v klidu probrat ;-) Vždyť manželství je hlavně o komunikaci, vysvětli mu, že je přeci důležitý, aby byl schopný ti na tohle odpovědět.
Odpovědět
To je teda zvláštní situace :-) Můj názor je ten, že jí to řekl, ona z nějakého důvodu udělala scénu a on teď neví, jak z toho ven, aby nenaštval ani tebe, ani mámu. Takže čeká, až to tak nějak vyhnije samo od sebe. Z mých zkušeností dost chlapů takhle řeší problémy - čekají, jestli se náhodou nevyřeší sám :-D Já bych si asi s budoucí tchýní promluvila na férovku, abys po půl roce příprav najednou nebyla nepříjemně překvapená. Nebo nemůže v tom být to, že si přítel najednou není svatbou jistý a proto to nechce moc vytrubovat?
Odpovědět
@zoufala_nevesta mám velmi podobný názor :-) Taky si myslím, že jí to řekl, a že z toho bylo haló, tak teď už se to tom nechce bavit. Co by mě na tom ale děsilo nejvíc je to, že to nechce řešit ani se svojí nastávající, protože kdyby si za svatbou stál, tak by jí prostě řekl, že máma s tím nesouhlasí (podle profilu bych si řekla, že tam bude něco ve smyslu, že jsou ještě mladí), ale že to je mu jedno, a že si to stejně udělají jak chtějí oni nebo něco v tom smyslu. Rozhodně to není nic, co by se dalo přejít - je třeba si to vyjasnit.
Odpovědět
no... my z toho podobným způsobem vynechali babičku. Z jednoho prostého důvodu - věděli jsme, že bude šílet, vařit, péct a zvát další příbuzné, které my na svatbě nechceme. Nakonec jsme to oznámili dříve než jsme chtěli pod nátlakem rodičů, právě z důvodů, aby se někdo neprokec. A dnes jsem za to ráda, bylo by to horší než lepší...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je vyřešeno, jen stačilo říct že prodávám šaty :D a jak byl hned akční :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 No vida! Někdy se na ty chlapy musí po zlém. :-D A řekl jí to sám, nebo jste za ní zašli spolu?
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two Teprve tam zajdem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 Tak snad se z toho chlapec nebude chtít znovu vyvlíknout. Ale asi jsi mu pohrozila patřičně ;-) Tak držím pěsti, ať má z vás budoucí tchýně radost. Pak napiš, jak to dopadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two bych mu nedoporučovala :-D :-D :-D a když to udělá šaty opravdu prodám sice to obrečím... Děkuji a určitě dám vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Dobře to dopadne. Tak hodně štěstí! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš bych se sním nejdřív chtěla domluvit na termínu,protože od toho se odvíjí všechno. A podle jeho reakce poznáš co si myslí. Ono schánět šaty a zahájit přípravy, bez toho,aby jste se nejdřív domluvili co a jak?..Můj se k tomu taky nejdřív neměl k nějakému termínu a na začátku příprav byl zaseklej, ale nám je přes 30. A na to ,že mě požádal nečekaně o ruku .... jsem pak skoro všechno musela vymyslet sama, chlapy to otravuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super vše je vyřešeno dneska jsem to vše s tchýní probrala sama páč jsme jí řekli že čekáme mimčo, což je pravda a rovnou sem s ní řešila svatbu.Sice bude malá ale bude :-p
Odpovědět
Myslím, že u přítele nešlo o svatbu jako takovou, ale o pupek :-D =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?