Příchod nevěsty - Ave Maria

Ahoj všechny přítomné nevěsty. Co si myslíte o instrumentálce AVE MARIA od Bacha na příchod nevěsty ? :-)
Odpovědět
Konkrétně tuto verzi: https://www.youtube.com/watch?v=jCfPG...
Odpovědět
Profilova fotka
a kde tu svatbu máte? přijde mi to takové hodně utahané, až skoro smutné... takže bych si to uměla představit tak leda do kostela a i tak bych měla pocit, že to je zbytečně pomalé
Odpovědět
Budeme to mít venku, v zahradě secesního hotelu... Ano, je to trochu tklivé, ale přesto krásné. Mám dilema, rozhoduji se mezi Ave M. a Pachelbelovým canonem in D :-)
Odpovědět
@terezbride Taky se mi zdá, že Ave Maria spíše patří do církevního prostředí. Jestli ale vy nebo rodina jste věřící, tak proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
to druhé mi přijde takové slavnostnější... budete to mít živě nebo puštěné z nějakého přehrávače?
Odpovědět
@radkaja Věřící nejsme, jen mi to přijde krásné a takové slavnostní. @rolfickova Bude to puštěné z přehrávače, ale myslím, že se správným nazvučením by bylo krásný oboje.
Odpovědět
Profilova fotka
nějak mi ta vážná hudba k venkovním obřadům nejde, ale nakonec si to stejně musíte rozhodnout vy dva, pokud se to líbí vám, tak je to nejdůležitější :-) já teď řeším hudbu taky, vybráno máme, ale spíš přemýšlím, jak to udělat, abych byla na místě ve správnou dobu a vyloženě "k oltáři" šla až od nějaké určité vteřiny té písničky :-D v podstatě na refrén..., asi budeme čekat dole pod schodama s tatíkem a vypočítáme, kdy vyjít :-))
Odpovědět
A co budete mít na příchod vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.youtube.com/watch?v=VKEq8... přesně tahle verze - budeme tam mít kytaristu naživo, příchod by se mi líbil od 1:00 to nějak začíná ten refrén, miluju tu písničku v originále..
Odpovědět
Jo tak ta je nádherná, taky ji mám v plánu zařadit, ale třeba na gratulace. A v téhle verzi: https://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ...
Odpovědět
Profilova fotka
no kdyby to nebylo tak nereálný, tak já bych nejradši klavír, ale ten bohužel do parku nikdo tahat nebude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My na ty svatbe nebudeme. Pust si co chces a co se ti libi.
Odpovědět
Článek se načítá
@rolfickova Leda klávesy :-) @amazonkaaa moc nechápu smysl tvého příspěvku. Jestli chceš bejt nepříjemná, tak nekomentuj, nikdo o to nestojí.
Odpovědět
Profilova fotka
klávesy jsem taky zkoušela, ale ty zas nejedou bez elektřiny a my jí tam nemáme odkud natáhnout, ale kytara taky bude fajn, s pánem je i dobrá domluva :-)
Odpovědět
@rolfickova určitě bude, bude to zas něco jiného, kytaru nemá jen tak někdo. Věřím, že to bude pecka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem zvědavá co teda nakonec vyberete vy :-) Koukala jsem že to máte ve Ville Voyta, na tu koukám skoro denně z autobusu ale nenapadlo by mě tak udělat svatbu :-) vypadá to pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride No smysl je uplne jednoduchej. Pokud chces jit na Ave Maria, bez na Ave Maria. Ja zas nechapu tyhle otazky. Kdyz neco chci, tak to udelam a nepotrebuji na to souhlas neznamych lidi na internetu. A neprijemne sis to asi jen precetla. Pisu to uplne normalne.
Odpovědět
@terezbride Když nám varhaník dával seznam skladeb co se hodně hraje na obřadu, bylo tam i Ave Maria. Sice se to hodí spíš do kostela,ale když tu písničku chceš,tak si jí dej. Svatba je jednou za život ;-)
Odpovědět
@amazonkaaa diskuze jsou od toho, aby se diskutovalo, víš.. @88renca88 no uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to měli na pohřbu teda :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to na svatbu ateistů nesedí. Pořád je to modlitba, jen zhudebněná.
Odpovědět
Profilova fotka
mela ji babicka i mamka na pohrbu, takze za me neee
Odpovědět
krásná melodie, bohužel ji mám také spojenou s pohřby takže za mne ne
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud se ti libi, dej si ji tam a kasli na to, co znamenaji slova, ktera tam stejne nezazni... Je fakt, ze tohle je pomerne znama pisen, ale stejne si to nikdo pamatovat nebude, natoz aby v tom hledali jakykoliv smysl... Takze pokud se libi, sup do toho, to je nejdulezitejsi :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?