Před obřadem NE !

Holky, chtěla bych, aby mě ženich viděl až jak k němu kráčím při nástupu s tátou..Měla jste to taky některá?...Kde jste se před obřadem schovávaly? :-D a povolili vám to na zámku nebo i jinde? ;-) ;-)
Odpovědět
už je tady na to několik diskusí! :-)
Odpovědět
Nedávno jsem koordinovala svatbu česko amerického páru (nevěsta byla američanka)na zámku v Pardubicích. Ženich a ostatní svatebčané přijel na zámek s předstihem a přivítal se s hosty. Pak jsme všechny hosty posadily a přišel na místo obřadu ženich v doprovodu maminky( ta se posadila a ženich čekal na obřadním místě spolu se svědky. Pak teprve přijelo auto s nevěstou a když byli všichni na místech, zazněla nevěstou vybraná hudba a nevěsta přichází v doprovodu tatínka... Velké a dojemné antré... Bylo to krásné. Zkuste se domluvit na koordinaci profesionálem, ušetří Vám to hodně starostí...A výsledek bude dokonalý.
Odpovědět
Profilova fotka
taky to tak budu mít. budu zavřená v pokojíku a neuvidí mě kromě družiček nikdo. počkám, až ženich přijde k nám, dostane vývazek, jeho rodina také. a pak všichni vyjdou a půjdou (obřad bude v místě bydliště) a jakmile budou všichni pryč, tak já vyjdu z domu a přijedu na místo autem. v tu dobu už budou všichni sedět a čekat, ženich bude na místě před oltářem. teprve vcházím já. (výhoda je, že ve 12 na kostele zvoní zvony a pro přítele to je doba, kdy bude na to vcházet s mamkou do kostelíka a já budu vědět, že už tam je :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
My meli obrad venku,na louce.asi 200m jsem prichazela s dcerou po pesince mezi pastvinama.nejhezci z celeho dne,pohled muze :-) A nejenom jeho.vsechny zensky brecely :-D za me utajena nevesta jednoznacne ANO!:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?