Poraďte! Fotograf/ka na 4.9.2015

Profilova fotka
Dobrý den, na poslední chvíli nám odřekla focení domluvená fotografka. :-| Potřebujeme tedy najít někoho jiného... Můžete mi prosím někoho doporučit? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poradit vám nemohu, musela bych poradit sebe :-D . Každopádně záleží na lokalitě, odkud má fotograf být. Pokud máte chuť se pobavit, mrkněte na naši svatební kalkulačku AMAKA, na našich stránkách. Tam si můžete nacenit svatbu dle libosti a nezávazně si výpočet poslat na email. Jinak termíny máme volné, nepočítali jsme s tím, že v tomto období budeme v ČR. Hezký den a hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
@amaka_cz Dobrý den, vaše fotografie se mi moc líbí, pokud máte termín volný, tak je to "značka ideál". Musím to však ještě prokonzultovat s mým nastávajícím... každopádně se vám ozvu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám termín ještě volný (poslední ze 2 zářijových termínů). Dívám se, že jste z Ostravy, já jsem z Klimkovic, pokud byste chtěla, mohly bychom se i nezávazně sejít a něco zkusit vyfotit. Čas mě netlačí a focení mě baví, takže není problém :-). U fotografování kladu důraz na přirozenost a nestrojené záběry. Posílám pár fotek na ukázku a ceník do zprávy. Mariana Ryšavá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?