Podvádí mě přítel? A co dál?

Ahoj,s přítelem jsem 4 roky.Na podzim plánujeme svatbu.Občas chodíme spolu se bavit,občas zvlášť.Od letoška si našel novou práci.Cca od dubna se mi začalo zdát,že se více chodí s kolegy bavit,sportovat apod.Vím,že jsem to neměla dělat,ale podívala jsem se do výpisu.Nikdy dřív jsem to neudělala a nemůžu mu to přiznat.Zjistila,že v dubnu jedné kolegyni napsal 80 sms.Je o 10 let starší,rozvedená.Když jsem se ho ptala na věrnost,řekl,že mi věrný je a ať nemyslím na blbosti.V pátek šel s kolegou na pivo.Prý mu to dlužil a domlouvali se přes sms.Nedalo mi to a podívala jsem se do mobilu.Zjsitila jsem,že neposlal sms kolegovi,ale dotyčné kolegyni.Na pivě byl cca 2 hodiny.Já jsem v té době byla s kamarádkou na vínku.Jinak vše funguje perfektně.Máme hodně plánu do budoucna.Přítel mluví o dítěti.Je pravda,že vždycky lépe vycházel s kolegyněmi a řešili spolu různé problémy.Teď nevím,co dělat.Nechci ho ztratit.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
prazanda: je to divné,ale asi to nebude jen čisté kamarádství.A co jí psal v té sms, kterou jsi četla?
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně nebýt paranoidní. Na rovinu si s ním sedni a popovídej si o tom. Jste spolu 4 roky, snad poznáš jestli lže či ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud o nic nejde,tak proč zapírá, že jde s kolegou? Na rovinu mu řekni, že ses mu podívala do mobilu a pak uvidíš, jak bude reagovat.
Odpovědět
Já jsem žádnou konkrétní smsku nečetla. Všechny maže. Nechává si uložené jenom moje smsky. Možná jsem opravdu paranoidní. Možná vím, proč neřekl na rovinu, že nejde s kolegou. Byl před 5 lety krátce ženatý. Exka byla stíhačka žárlivá. Řekl mi nedávno, že občas neřekne pravdu, ale protože má pořád na paměti stíhací mánii manželky.
Odpovědět
praz: v Pasu máš napsáno SVatba byla 30. listopadu 1999 a tady píšeš, že se budete brát.....???tomu nerozumím teda:o)) tak ještě chvilku počkej.....chce to nějakej hmatatelnej, viditelnej důkaz.....snad mi rozumíš. Nebuď jako ta jeho exka....
Odpovědět
Profilova fotka
safovaverca: to datum 30. listopadu 1999 má hodně uživatelek BRMS, je to chyba serveru.
Odpovědět
kater: áha.....to jsem netušila a proto mě to udivilo :-D
Odpovědět
safovaverca je to opravdu chyba serveru jak pise katerinakorbelova viz. já ;-) Praz: Urcite bych si s nim o tom promluvila, nez se takhle trapila! Rekla bych mu ze vim, ze tam byl s kolegyni a ze to nedokazes pochopit, kdyz rekl s kolegou ;-) tak uspesne vyreseni ;-)
Odpovědět
safovaverca: To rozhodně nechci být jako jeho exka. Doteď jsem byla fakt v pohodě. Vždycky jsem stíhačkama opovrhovala. Možná na mě začíná doléhat to, že se máme brát. Celou dobu, co jsme spolu, jsem to chtěla a teď se najednou začínám bát. Ale nevím proč. Upřímně řečeno, žádný důkaz nevěry nechci. Asi si s ním v klidu promluvím. O kontrole výpisu se nezmíním. Uvidím, co mi řekne.
Odpovědět
praz: ty nechceš vědět na čem jsi??? nechceš žádnej důkaz?? on ti stejně nic nepoví....chlapi jsou takový, že zalžou i nos mezi očima dokud jim neteče extra do bot ]-( :-N a nebo buď jako jeho exka, ale nebuď tak blbá,aby to zjistil:o)))))))))))))) :-N :-D ne, nechci to zlehčovat...vím, je to hnus......ale co tak můžeš dělat, když tě nechce? ano, promluv s ním....a když řekne, že odchází, tak ho nepros, nedoprošuj se hlavně (tím by ses mu OPRAVDU úplně zprotivila!) a nech ho jít....ale hned...a ne mu dělat azyl.... :-p
Odpovědět
prazanda, trochu zapominas, ze ti dal on duvod k pochybnostem..stihackama se nerodime, ale delaj je znas chlapi, kterym se neda stoprocentne verit, protoze lzou..nektera z nas je vetsi stihacka a nektera z nas zas mensi...nicmene, to ze prizna, ze obcas nerekne pravdu je uz k pozastaveni..to skoro vypada jako kdyby to diky priznani bylo ok. Nevim jak ty, ale mne nepripada normalni, ze ti tvrdi neco, co neni pravda a za tvymi zady se schazi s kolegyni. Stejne tak by nepripadalo normalni jemu, kdybys ty napsala 80sms svemu kolegovi a sla s nim tajne na kafe.
Odpovědět
Taky jsem si jednu dobu hodně psala s jedním kamarádem. Chodili jsme na pivo, ikdyž jsem měla přítele. Takže si s ním promluvím. Rozhodně už nebudu opakovat, že mu polezu do mobilu. Jeho exka mu kontrolovala výpisy oficiálně. Když mu přišela faktura za mobil, hned si výpis prohlédla.
Odpovědět
Článek se načítá
Jdu dokončit jednu práci a pak dom. Zítra budu informovat o výsledku večerní diskuse. Mějte se fajn 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
prazanda, nic to nemusu znamenat - proste si treba jenom s kolegyni rozumi a rad si s ni povida, ale nema v umyslu te podvest .... no a tobe to nerekl, protoze se boji, ze by se ti to nelibilo - zakonite. Proste si treba opravdu jde sednout do hospy a jen neco resi. Je ale fakt, ze pokud je kolegyne rozvedena a nema partnera, tak ti ho treba muze svest - ja bych asi rekla, ze to vim a dala bych mu ultimatum, stihacka nestihacka - bud se s ni prestane mimopracovne stykat a nebo nebude svatba. Je hezke, ze stihackama opovrhujes, ale musis myslet na sebe a obcas to proste nejde se nezeptat.
Odpovědět
a kdo řekne jen tak, bez nátlaku, ano, byl jsem nevěrný a budu nevěrný, dokud to nepraskne...?Nikoho takového neznám :-| ale třeba opravdu o nic nejde, dej tomu ještě volný průběh a uvidíš..
Odpovědět
Včera jsem koukla do nového výpisu z účtu. Počet sms je poloviční oproti měsíci dubnu, tj. 40 sms za květen. Počet volání je cca stejný, tj. 5 za měsíc. Nevím, jestli mě to má uklidnit?! Je pravda, že poslední dva výpisy má ještě ve svém kaslíku na založení společně s dalšíma obálkama a nijak je přede mnou neschovává. Zařekla jsem se, že to neudělám, ale ještě jsem včera koukla do jeho telefonu. Poslední smsku poslal v pátek a poslední volání bylo před 9 dny. Včera nebyl čas na promluvu, měli jsme návštěvu až do půlnoci a lehce ovíněná jsem nechtěla nic řešit. :-x
Odpovědět
prazanda a v jakych casech ji je posila a kdy ji telefonuje? nemuze to byt pracovni?
Odpovědět
Posílá je různě. Dopoledne/odpoledne/večer. Nemá služební telefon, je to jeho soukromý. Je pravda, že klesl počet hlavně pozdněvečerních zpráv.
Odpovědět
praz: as víš proč mu jeho exka lezla do mobilu, výpisů apod.? stala se stíhačkou...a určitě ne proto, že by se jednoho krásného dve vzbudila a řekla si, bud stíhačku, to určo ne.....Jist jí dal nějaký důvod, když to zašlo až sem...!!
Odpovědět
co myslíš, že by udělal on, kdyby to bylo obráceně????
Odpovědět
Co by udělal on? To fakt netuším. Je pravda, že já jsem si taky jednu dobu psala s kamarádem, šli jsme na véču. A přítel nic nevěděl. Vím, že by se mu to nelíbilo, kdyby se to dozvěděl. Proč mu jeho ex lezla do mobilu a výpisů? Ona je poměrně plnoštíhlá, né moc společenská. Navíc moc neholdovala postelovým radovánkám. On je štíhlý sportovec. Stále ho podezřívala. Samozřejmě nemůžu tušit, jestli mi řekl pravdu, ale nikdy ji nepodvedl.
Odpovědět
prazadna nestihuj ho.jej tak si pise s kolegyni.Ja kdyz se s ne kym rozepisu pres sms,tak zvaldnu i 80 den za den ;-) Treba ma nejake problemy a dobre se jim povida.Chce si te vzit,planuej s tebou rodinu,tak nesil. Ja kdybych zjistila,ze mi pritel leze do vypisu,tak je doma rachot a uz bych mu nikdy s nicim neverila.To se nedela a kdyz mas pochybnosti,tak seho zeptej a nesnupej mu ve vecech.Mozna mas fakt stihu bo mate pred svatbou ;-)
Odpovědět
já si myslím, že není normální, když si píše, volá tak moc s cizí ženskou!! ať je to tak nebo tak....jestli má problém, má se svěřit tobě!! tebe si chce vzít!!! a ne jí....! |-|
Odpovědět
simicak: Máš pravdu. Taky bych mi vadilo, kdyby mi lezl do mobilu apod. Asi jsem fakt paranoia před svatbou. Já se ho zeptám, ale neřeknu mu o mobilu a výpisech. Jestli je vše O.K., nechci ztratit jeho důvěru. ;-)
Odpovědět
prazanda13: docela Te chapu, zkus mrknou na tema Zarlite na manzelovu praci. Mam sice trosku jiny problem, ale manzel mel taky ze zacatku v nove praci az moc pratelsky vztah s kolegyni. Vozil ji do prace autem, domlouvali se pres sms, chodili spolu na obed. Vse v ramci prace. Ale jejich firma je pratelska a rodinna, takze meli ruzne nepovinne firemni akce a kdyz nesla ona, nesel ani on. Casem jsem zjistila ze o me vi uplne vsechno.Resili spolu nase problemy, coz mi vadilo. Vdala se a na chvili dala pokoj, minuly tyden vymyslela, ze by chtela jit jeste ze dvema kolegama- chlapama na pivo. Manzel po nasem asi 3 tydennim dusnu rekl, ze me veme sebou a to se ji nelibi. Mame tam jit dneska a ona jeste nevi, ze prijdu taky, takze bude asi dost sokovana. Ale ma rada pro Tebe, zkus mu rict, ze bys rada poznala lidi, se kteryma dela. Kolegy a kolegyne. Treba je poznas a trochu se uklidnis
Odpovědět
tri.niti: Přítel chodí na akce i kde není kolegyně a naopak. Zkusím navrhnout, že se s nima chci seznám. Díky za radu. Dřžím ti palce, ať to večer proběhne v poho.
Odpovědět
zkustě třeba swingers ;-)
Odpovědět
Ahoj prazanda13. Každý občas žárlíme, někdo míň a někdo víc. Můj přítel má hodně kamarádek a píše si s nima pořád. Má i kolegyně, se kterýma chodí na oběd každý den. Tyhle věci mě nijak nevadí. Tedy přestalo mi to vadit, co jsem je poznala. Co mě drásá nervy, když vím, že o přítele někdo jeví zájem. Přítel je takovej, že nikoho nepošle do háje nebo tak a pro něj není problém si psát i s holkama co ho chtěj. On to bere tak, že s nima nic mít nechce a tak je bere jako kámošky na pokec. A když ty holky jsou jo otravné, tak jim řekne, že má přítelkyni. V tom, že by mě nepodvedl mu věřím, ale stejně v člověku hlodá takový ten brouček pochybností co ta holka chce. A i kdyby vám byl manžel nebo přítel 1000x věrný a začala se kolem něho motat jiná, věřím, že by to vadilo každé.
Odpovědět
Profilova fotka
Já znám zase kluky co jim to dělá dobře když se o nich ví že je ženský chtějí - mužské okolí je jakoby plácá po rameni, neřešme to :-)
Odpovědět
Myslím, že ve vztahu má být čistý vzduch a né zatuchlo, nevětráno a tabuizováno. Což znamená, hodně komunikovat a o všem co nás trápí. Kdybych našla 80 / 40 sms ve výpisu (mne by stačila i jedna) mého skoromanži, dámy, nehrála bych hodnou chápavou ženušku, ale prostě bych se zeptala: "Hele, proč si s ní píšeš? Nějak se mi to nezdá?" A pokud ho znáš tak na jeho odpovědi uvidíš, jestli lže. Tedy já bych viděla. Nemohla bych usnout s takovým podezřením.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?