Po jak dlouhé známosti představit přítele rodičům?

Po jak dlouhé známosti představit přítele rodičům.
Odpovědět
To je dost individuální.
Odpovědět
Řekla bych jak se to hodí a jak to vyjde. Snoubenec mě svým rodičům představil asi po dvou týdnech, ale to bylo tím, že jsme se dali dohromady za docela zvláštních okolností a rodiče se na mě dívali trochu nedůvěřivě - takže nám přišlo fér, aby mě co nejdřív viděli a nemuseli mít pochybnosti. Já jsem ho vzala k našim cca po třech týdnech, aby to bylo vyrovnané :-) Jinak (podle mě) záleží na tom, jak daleko rodiče žijí, jak často se nimi vy jako děti vídáte a tak. No a samozřejmě jak vážně se ten vztah bere.
Odpovědět
Profilova fotka
Naši poznali manžela den po našem zasnoubení, byli jsme v té době spolu skoro 5měsíců. Už předtím poznal naše po telefonu,ale z osobního setkání byl nervózní,ale proběhlo to naprosto v pohodě,naši ho mají moc rádi a mamka mi ještě před svatbou řekla,že ho berou jako svého syna :-) Já poznala jeho rodiče asi po měsíci,co jsme spolu chodili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nasim pritele vzdy ukazala skoro hned.Mamka je docela zvedavy clovek :-) a hlavne jsme z toho nikdy nedelali neco oficialniho.Jen cau to je ten a ten...Manzela myslim poznali jeste kdyz jsem mela byvaleho pritele:-D Takze zalezi jake mate doma vztahy.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendys7 já ho vzala na rodinnou oslavu po dvou měsících ;-)
Odpovědět
My naše teda seznamovali docela pozdě, byli jsme už přes 3 roky spolu, nějak jsme neměli potřebu... ale teď, když se blíží svatba, už to bylo nutný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jeho rodiče poznala de facto na druhém "rande" - jeli jsme na chatu na oslavu jeho narozenin a oni nás tam vezli. A já jsem se s Pepou objevila doma po třetím rande, ale to bylo neplánované, potřebovali jsme jen něco hodit do ledničky a neočekávala jsem, že naši budou doma...no tak to aspoň proběhlo nenásilně a bez nějakého nervózního připravování se :-) Nač s tím dělat cavyky ;-) A rodiče navzájem jsme představili po cca 4 měsících, když jsme na téže chatě slavili Silvestra a naši mě tam vezli, tak byli pozvaní na kafe. Ale třeba rodiče od sestřiného přítele naši ještě neznají, a to jsou spolu taky přes 4 roky, jenže oni jsou zdaleka a z jejich strany není nějak snaha někam jet a někoho poznat...tak si dělám srandu, že je naši poznají až na ségřiné svatbě v dubnu:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě muž představil rodičům hned na prvním rande...s odstupem času se teď sama sobě divím, že jsem hned neutekla :-D A já muže představila rodičům asi po týdnu chození, trval na tom, že musíme společně ve čtyřech do kina, tak jsme šli :-D
Odpovědět
Mně představil přítel celkem dost pozdě, až rok a něco po našem prvním rande.. moje mamka už ho dávno znala, ale on má zvláštní vztahy s rodičema a já proto k nim domů chodit nechtěla.. jednou jsem tam spala (to mi bylo 16náct) a ráno jsem utíkala aby jsem nikoho nepotkala :- D ale představil mně normálně, s taťkou jsem se srazila ve dveřích, tak nic jiného nezbývalo a jeho mamka na tom trvala, tak jsme museli oficiálně do obýváku :-D Jo s mojí mamkou se seznamovali na akci v trošku přiopilém stavu ale zvládli to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky myslím, že je to individuální... Já jsem jeho rodiče znala ještě předtím, než jsme se dali dohromady. Jeho mamča mě totiž učila na gymplu :D. A přítel se seznámil s našima asi po týdnu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši přítele poznali ještě před tím, než jsme spolu začli chodit jako mého "kamaráda" :-D A já jeho rodiče poznala, když si mě přivedl na návštěvu asi v prvním měsíci vztahu (i když už jsem je znala od vidění, protože s bratrem přítele jsem chodila do tanečních) :-D Takže ano, doba, kdy seznámit své rodiče s partnerem, je individuální. Ale k úctě k nim i příteli bych to zbytečně neodkládala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši přítele poznali po půl roce, já jeho rodiče po měsíci :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To je hodně individuální, s každým jsem to měla jinak.... Ale manžela jsem ukázala mámě asi po dvou měsících? nevím přesně, já se s našima vídám tak jednou za 2-3 měsíce, tak nějak při další návštěvě :-) Pro mě to bylo stejný jako představit ho kamarádce, normálně si potykali, s tátou taky, všichni jsme se opili a od tý doby patří do rodiny :-D Ale naše rodina se vzájemně seznámila až na svatbě :)
Odpovědět
Tak moje a přítelova rodina se známe odjakživa,takže u nás žádné seznamování nebylo potřeba. Všichni jsme se navzájem znali a tykali si :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přítele bych představila, až bych měla vnitřní pocit, že je to něco víc než jen chvilkové poblouznění, což je u mě plus mínus dva měsíce. Protože mám rodiče na druhém konci republiky, pozvala jsem svého teď už manžela až po osmi měsících na oslavu mého svátku, a on odmítl! Je totiž ještě nedůvěřivější než já, a to je co říct! :-D Pak ještě nepřijel na oslavu mých a mamčiných narozenin, bráchova svátku a taťovkých narozenin a svátku a přijal až pozvání na bráchovu svatbu, kde byla komplet celá rodina včetně všech strýčků a babiček :-D To jsme spolu chodili přes rok. Bohužel po celou dobu mě nepředstavil svým rodičům, což mě hodně mrzelo, protože jejich domky mají společnou terasu, takže jsem měla pocit, že mě tají nebo se za mě stydí... Ovšem představil mě hned po příjezdu z bráchovy svatby, pěkně s výslužkou, takže to bylo vlastně vyrovnané ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?