Plánování svatby s budoucím manželem?

Profilova fotka
Ahojky Holky, chtěla jsem se zeptat, plánuje s Vámi ženich svatbu? myslím tím, jezdí s Vámi na místa kde by jste chtěli mít obřad a hostinu, má nějaké své názory na to, své představy atd., nebo to nechává jen na Vás?????Děkuju möc za odpověď
Profilova fotka
Blázníš??? Jeho zajímalo jen jedno, jestli bude k obědu svíčková :-) dostat ho do zlatnictví vybrat prstýnky byl nadlidský výkon :-|
Profilova fotka
By mě hnal, kdybych chtěla objíždět půl vokresu a vymejšlet voloviny. Zaplaťpámbu máme rozum vobá. Ale zařizování sudů a prasete, toho se ujal nadšeně a s chutí :-N
Profilova fotka
Mého manžela zase zajímalo jaký přesně že bude ten kuřecí salát jako předkrm :-D ale ne, tak místa se mnou objel, na prstýnky jsem ho taky dostala, při zkoušení obleku mu to trvalo dýl než mě u šatů ale co se týká představ o výzdobě atd prostě ty mín důležité věci ty sem po něm ani nechtěla protože sem věděla že je mu to jedno.
Profilova fotka
Zařizovali jsme ty důležitý věci spolu a zbytek jsem zařizovala já s tím, že jsem vždycky něco vymyslela a pak jsme to spolu pořešili, tak ano, zajímal se i o všechno ostatní, jen já jsem měla daleko víc času to organizovat.
Profilova fotka
Osobně jsem většinu obíhala spíše já, protože zatímco on dělal od rána do večera, já měla zkrácený úvazek, tak jsem měla víc času. Jinak něco si vzal na starost on (jídlo, papírování), něco zase jen já (květiny, dezerty), ostatní jsme plánovali spolu.
Všechna možná místa jsme samozřejmě objeli spolu, do naší vybrané restaurace chodíme také spolu, barvu svatby vybral také nastávající, to jsou takové ty důležité věci,které bych sama rozhodovat nechtěla. Jinak na mě je teď doladění detailů a shánění dodavatelů, jelikož mám v práci čas, zatímco on žádný. Když však s něčím příjdu, nebo vyberu nějakého dalšího dodavatele, vždy se na to mrkne a rozhodneme se společně. Např když jsme teď byli vybírat prstýnky, byl snad náročnější jako já :-)
Nooo to důležité plánoval se mnou, respektive já jsem vybrala nějaká místa a spolu jsme vybrali tu nejlepší variantu. Nebo porůznu schvaloval. Co jsme vybírali společně byli samozřejmě prstýnky. Jinak výzdoba a podobné věci, to nechal na mně, jen barvu jsme vybírali společně. Takže více moje režie, drahý strašně nerad něco organizuje nebo plánuje, takže jsem věděla už od začátku, že budu mít dost volnou ruku :-)
Profilova fotka
Podobná témata už tady jsou (http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s...).
Profilova fotka
Takže možná místa pro obřad jsem musela najít já, dát do záložek v pc odkazy, stejně se nepodíval, tak jsem mu to musela strčit pod nos, řekl dobrý, ale že neví, co bude nejlepší. Tak jsem vybrala místo pro obřad sama, domluvila schůzku na zámečku a po práci ho naložila do auta a jeli jsme tam, celou dobu jsem mluvila jen já a paní ze zámečku, on se vůbec nevyjadřoval a když jsem se ho pak ptala, proč se ani na nic nezeptal a jestli se mu takhle líbí, tak mi řekl, že všechno bylo v pořádku, tak se k tomu vyjadřovat nemusel... a úplně stejným způsobem probíhala i schůzka v restauraci a schůzka s fotografem, byl tam sice se mnou, ale jen protože jsem ho tam dovezla, ale jen tam seděl a nic neříkal :-) taky mi přišlo, že je jak nesvéprávnej, ale oni na to asi fakt nejsou :-D ale říkám si, že to že jen kouká a nic neříká je mnohem lepší, než kdybychom se kvůli těm přípravám hádali :-)
Poprosim o presun do hore uvedenych tem, duplicitna otazka
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?