Pár dní do svatby - jak se cítite?

Profilova fotka
Svatba za pár dní, má to taky někdo tak? To je šílený, pocity, starosti, atd hl. to počasí. Má to někdo také tak? Popř. nějaké varování, rady pár dní před svatbou?
Odpovědět
@alenasimona mám svatbu týden po tobě a jsem celkem v klídku. Jenom teda doufám, že nezmrzneme :-D
Odpovědět
Já mám svatbu "až" za měsíc a dneska jsem se dívala na počasí, má být 18 stupňů a slabý déšť :-D mám objednaných 20 stupňů a slunečno, tak snad tu objednávku nespletou :-D jinak nervózní jsem jak kdy, někdy jo, někdy ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nám mám v sobotu pršet, tak uvidíme, ...
Odpovědět
Počasí bych věřila až tak 2 dny dopředu, dřív ne.
Odpovědět
My už to máme 2tydny za sebou, nervozita byla až do pátečního večera, pak odešla a už se nevrátila ;) Říkala jsem si,že to, co jsme mohli zařídit, připravit, jsme udělali a teď už nic neovlivnime....kdyz se něco pokazí,tak se prostě pokazi, důležité je si tim nenechat zkazit celou svatbu..počasí jsme tedy měli luxusní,takže mohl proběhnout obřad venku, z čehož jsem měla velkou radost.
Odpovědět
@alenasimona to dáte! určitě to máte krásně nachystané vše a připravené. :) těšte se! už je to skoro tady! berete si určitě parádního chlapa a moc si to užijete! :))
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky ...
Odpovědět
Já byla před svatbou těžce v pohodě. Večer jsem ale nemohla spát (ani chlap ne). No a pravá nervozita uhodila až ráno před obřadem - když jsem 10 minut před odjezdem běhala po bytě v kalhotkách a totální panice, že nic nestihnu :-D Do té doby jsem se uklidňovala tím, že všechno je zajištěné a že ať se stane cokoliv, stejně už to neovlivním. Počasí jsme měli objednáno: teplota kolem 25 stupňů, slunečno, vánek. Doručili nám: Zataženo, bouřka, dusno jako prase a vítr žádný :-D A stejně to bylo super :) Slunce nakonec vylezlo, aby se udělalo pár fotek, k večeru se ochladilo a bylo fajn. Razím heslo: nestresuj se problémy, které ještě ani nenastaly. Takže pokud máte všechno zajištěno, tak hlavně zhluboka dýchejte a ono to nějak půjde samo a na ten zbytek máte rodinu/svědky/přátele :) Pokud si nejste něčím jistá, je dobré to zkontrolovat - zavolat, zeptat se, byť si budete připadat jako blázen - bude se vám líp dýchat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?