Otec před pár dny opustil mamku. Mám chuť odložit svatbu

Ahoj dámy, nacházíme se s přítelem v dost těžké situaci. Před pár dny od mé maminy odešel otec s tím, že má jinou! Údajně neidešel k ní ale je sám a prý si vše musí promyslet. Asi nemusím psát jak je teď mámě po 25letech manželství?! Musím podotknout, že jejich manželství bylo "bezproblémů". Holky vůbec nevím co si počít, mám sto chutí svatbu odložit (15.9), ale přítel se na to moc netvářil, těší se a navíc už je toho dost zaplaceno. S tátou od té doby nekomunikuju nemám vůbec chuť se s ním bavit. Naprosto to odsuzuji. Prosím o rady a názory!! Děkuju :-(
Odpovědět
@elliz22 Do září je ještě času dost. Pokud to půjde, tak vyčkávej jak se situace dál bude vyvíjet. Zrušit svatbu můžeš kdykoliv. Třeba tvá svatba bude šťastným okamžikem v těžkém období ,zkus se na to takto dívat. :-)
Odpovědět
@radkaja děkuju za povzbuzení, ale moc růžově to nevidím!! Máma je jak bez života. Hlavně nevím co sní... štve mě, že musí být v nejistotě, protože jestli to nedopadne dobře tak tu boles bude prožívat ještě větší!! A já hlavně nemám ani chuť teď něco na svatbu plánovat!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že je času dost a dost se toho může ještě změnit. A souhlasím,že třeba bde svatba světlým bodem :-)
Odpovědět
Já to tak vůbec nevidím, kdby šli opravdu od sebe definitivně tak ho tam nechci!!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tohle ti nezavidim ale svatbu bych kvuli toho nerusila jak pise radkaja do zari je jeste dost casu zkus vyckat mozna to dobre dopadne držím palecky
Odpovědět
Mě úplně přešlo těšení :-(
Odpovědět
svatbu bych nepřekládala, přivede mamku na jiné myšlenky ! A otce bych tak neodsuzovala, nikdo nevíme co za tím vlastně vůbec bylo, člověk najednou neodejde..Já bych dala vše za to mít oba rodiče, takže možná i proto ;-)
Odpovědět
No momentálně máma nekomunikuje... Spíš mám i strach aby ji nenadla nějaká blbina! No myslím, že vina je na jeho straně ale to bych musela napsat podrobnosti :-| Ach jo.... určitě si v životě ráda vzpomenu na předsvatební přípravy :-S
Odpovědět
@elliz22 je to spatna zprava, to zajiste, ale je to ted problem mezi tvymi rodici, a ty se musi pokusit si to vyresit. tvoji svatbu by to nemelo nejak omezit/odsouvat - neznamena to prece, ze kdyz se budes vdavat ty, ze to bude nekomu skodit - ze by se z toho mela mama trapit nebo si myslet, ze by to mohlo potkat tebe, to by se clovek jinak desne trapil. pokud je vina vice na tvem otci, tak chapu, asi bych ho tam taky nechtela. drz se, neni to jednoduche, ale vsechno ma svoje reseni.
Odpovědět
Ahoj, tohle je ošklivá situace a ani jedné z Vás nezávidím. Já mám svatbu v srpnu a už teď vím, že tam svoje rodiče mít nebudu, protože jsme se rozešli ve zlém a vím přesně, jak moc se člověk těší a užívá si přípravy. Ale určitě svatbu neruš, tohle období mám za sebou a nakonec je to den můj a mého partnera a beru to jako tu menší z těžkostí, které budeme ve společném životě muset překonat SPOLU. Držím palečky, ať se u Tebe všechno srovná :-)
Odpovědět
Přinejmenším ji neruš nyní.Dej tomu cca 2 měsíce a uvidíš jak se to vyvine.Pak by bylo času na zrušení, nebo v lepším případě na dozařízení až až.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Neruš svatbu, a vem mamku třeba na nějaký welness pobyt a pořádně si to tam užijte. Pak ti maminka určitě ráda pomůže i se svatbou.
Odpovědět
Článek se načítá
@kopiretina147 ta svatba už byla :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?