On mého srdce šampion?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat... Poznali jste ve vztahu hned že je to ON? Jsem ve vztahu kde vím že s tímto člověkem bych asi do budoucna nechtěla být......jen je mi ho líto a nevím jak by to vzal protože to asi planuje jinak protože už je starší (37)....Nezlobte se za otázku ale potřebuju slyšet názor :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@nella001 Já si myslím, že můj nastávající je ON, je mi s ním krásně, jsme šťastní, plánujeme budoucnost. Je mu taky 37 ( o 13 let starší než já ), ale pokud si nejsi jistá... Rozhodně bych s někým nebyla jen proto, že je mi ho líto. Je pěkné, že na něj chceš brát ohledy, ale pokud nejsi šťastná ty, tak je to asi zbytečné v tom vztahu zůstávat. Hlavně to pořádně promysli ať nelituješ, držím palce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj..jen chci říct, že pokud už teď víš, že s ním do budoucna být nechceš a jseš si tím na 100 % jistá, tak to utni dřív než bude pozdě. Stejně by takový vztah neměl budoucnost a ani jeden z vás ve finále nebude šťastný. Měl by mít i on právo na to začít případně nový život a ne ztrácet čas s někým, kdo o něho nemá zájem. Ber to i z té druhé strany. Já to vidím jako zbytečnou ztrátu času. Před svým snoubencem jsem měla 9 let vztah, který tedy již poslední 2 roky nestál za nic a já v něm nesmyslně sama zůstávala dál. Pak přišel rozchod - z jeho strany a já litovala, že se to nerozseklo už daleko dřív.
Odpovědět
U nás to byla láska na první pohled :-) Vždy jsem si myslela, že lidi, co se berou po týdnu známosti jsou blázni. Já bych si ho byla schopná vzít hned první den. Máme opravdu mnoho společného, je nám spolu úžasně. A to se potvrdilo i postupem času, že je to skutečně ON. Myslím, že je na místě mu říct pravdu, i když bude pro něho bolestivá. Ale má právo být s někým, kdo s ním chce strávit zbytek života...
Odpovědět
Zeptám se takto: když vydržíš s někým, s kým být nechceš, řekněme 20 let, tak co pak?" Poplácáš se po rameni, jaká jsi šikovná holka, že jsi ho neudělala smutným? Ne, otočíš se zpět a řekneš si, jak jsi tu dobu promrhala. A přitom jste oba dva už dávno mohli být mnohem šťastnější s jinými partnery. Takový vztah opravdu nemá smysl.
Odpovědět
Opravdu není na místě to "utrpení" pro obě strany prodlužovat... Pokud už teď víš, že to není to pravé, tak je pro obě strany fér hledat štěstí jinde. Nedělej ze sebe charitu - být s někým z lítosti je hloupost, ubližuje to oběma stranám.
Odpovědět
Tady bohužel není co řešit.Pevně věřím že ta pravná láska na oba ještě čeká.
Odpovědět
Ano, můj manžel je ON! Myslím, že to člověk pozná. Pokud víš, že s ním být nechceš, neprotahuj to. Bude to chvíli bolet, ale zbytečně bys trápila vás oba. Hodně štěstí! ;-)
Odpovědět
Ja s muzem zacala chodit v 16ti. To, ze je to ON jsem poznala v nejakych 19-20ti, kdyz jsme spolu zacali zit, ale uz v tech zacatcich jsem citila, ze je pro me naprosto vyjimecny...
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to rozhodně nebyla láska na první pohled....mě se třeba strašně dlouho nelíbil vůbec a on mě chtěl dostat jen do postele:-D ale pak se to změnilo všechno....rozhodně bych si nebrala člověka, kde bych si nebyla jistá....a pokud máš jistotu, že s ním budoucnost nevidíš, ukončí to dřív nez později....čím dyl to budeš protahovat tím to bude horší
Odpovědět
U předchozího partnera jsem měla stejné pocity, jako popisuješ. Šla jsem do toho vztahu spíše z rozumu, protože jsem ho na začátku v podstatě obdivovala a vážila si ho. Byl o 13 let starší a očekávala jsem, že o to zralejší oproti předchozím vztahům ten náš i bude. Lítal ale neustále v nějakých malérech, což mě časem neskutečně otupilo a žila jsem v tom vztahu spíše ze setrvačnosti. Věděla jsem ale, jak moc mě má rád a jak moc bych mu rozchodem ublížila, tak jsem se představy o vztahu plném lásky, vášně a všech těch krásných pocitů vzdala a snažila se mu být v těch malérech alespoň oporou. Pak se ale jednoho dne objevil ve dveřích kanceláře manžel a bylo to ... Nic jsem o něm nevěděla a stejně jsem ho nemohla vypudit z hlavy. Rok jsem na něj myslela den co den. Dodnes netuším, čím jsem si to zasloužila, ale měl to stejně, rozhodl se bojovat a vyhrál na plné čáře. Společnou budoucnost jsme plánovali na prvním rande - od barvy kuchyňské linky po děti. Takže ano poznala jsem to hned. Nedokážu popsat jak, ale bylo to naprosto jasné. Po skoro 5-ti letech se pořád těším, až se večer doma sejdeme a uvidíme se a nedokážu si představit, co by nás mohlo rozdělit. Zpětně jsem si pak uvědomila, jak nefér jsem byla k předchozímu partnerovi, protože jsem ho neustále ujišťovala v tom, že se mnou "může počítat" a o to větší rána to pak pro něj byla. Přestože jsem se necítila šťastná roky, neřekla jsem mu to a byla to chyba, která mě vůči němu dodnes moc mrzí. Dnes se má fajn, v relativně pozdním věku má konečně dítě, a už jen proto jsem mu měla dát šanci na lepší život dříve a netahat ho tak dlouho za nos ...
Odpovědět
Profilova fotka
@nella001 Mně by to spíš zajímalo z druhé strany - jak víš, že to není ON? Já jsem se svým nastávajícím už 10 let a rozhodně to nebylo to typické na první pohled (z mé strany), spíš jsem se nechala tak trochu uhnat :-) Něčím nehmatatelným mě přitahoval, jako kdybych ho už znala mnoho let, jako kdyby byl částečně já, ale přitom pravý opak. Nicméně během těch let jsem si prošla různými pocity a přemýšlením, než jsem se definitivně rozhodla - ačkoli "napořád" jsme spolu už od začátku.
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe můžu říct, že přítel se mi "líbil" už asi od první chvíle, co jsme se poznali. Ale nějak mě nenapadlo vůbec přemýšlet o nějakém vztahu. On měl přítelkyni, já se tak různě plácala ve vztazích. Trvalo to 5 dalších let, než jsme se dali dohromady. Doslova šťastnou náhodou jsme se po dlouhé době sešli a pak už to šlo velice rychle. A to jsem vůbec neváhala a věděla jsem, že je to ON. Svatbu jsme vlastně začali plánovat 3. den vztahu, po 3 měsících jsme začali spolu bydlet. A to jsem, prosím pěkně, byla do té doby strašný cynik a velmi racionální člověk :-) Teď si každý den říkám, jaké mám štěstí. A i když mě občas štve, tak prostě vím, že s ním chci být po zbytek života. Do té doby jsem na to vůbec nevěřila.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nella001 Asi budu citovat výše zmíněné, ale jestli jsi napsala: "Jsem ve vztahu kde vím že s tímto člověkem bych asi do budoucna nechtěla být......jen je mi ho líto" tak sis vlastně odpověděla sama. Jestli je mu 37, ještě nějaké šance na vztah a případně děti má, přeci jen, my ženy to máme v tomhle horší ;-). Ale jestli už teď víš, že s ním nechceš strávit zbytek života, nemá cenu udržovat vztah na základě lítosti... Je to i Tvůj život a ten žijeme jen jednou ;-).
Odpovědět
@nella001 Tak ho nech jít, ať má čas najít si někoho pro společnou budoucnost.Tobě by se taky nelíbilo kdyby tě někdo tahal za čumák a kradl ti drahocenné roky.
Odpovědět
Holky děkuji moc :) Ted když to čtu všechno je mě ze mě uplně zle.. :( :( @hlasimse Nevím nějak to cítím...jsem hrozná ale asi s ním ani nikam radši chodit nechci a tak....
Odpovědět
@tamaraad Máš pravdu! děkuji moc :)
Odpovědět
Ze je to ON jsem od prvního večera tušila, od prvního rande v to věřila a doufala, ze se nepletu, dnes jsem o tom přesvědčená. Odejít z letitého vztahu, zvlášť pokud je ten druhy hodný člověk, co ti "neudělal nic špatného", je strašně těžké, v predpredminulem vztahu mi to trvalo rok. Zpětně jsem si vyčítala, ze jsem mu ten rok "vzala", naštěstí je dnes snad spokojený. Seber sílu, přijmi fakt, ze rozchod není nikdy hezká věc a ze te treba on i lidi z okolí budou nenávidět. A hlavně necekej, až se objeví někdo lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj názor je, že je to od Tebe strašně sobecké a tak nějak namyšlené. Jako by sis myslela, že bez Tebe se mu zboří svět a nenajde si někoho lepšího, kdo ho bude milovat :-S Já to nepoznala hned, jen jsem citíla, že mě něčím hrozně přitahuje. Po pár vycházkách jsem věděla, že si s ním umím představit zbytek života :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nello, zkus začít být dospělou a řeknu mu, cos napsala sem. To, že někdo je ten pravý, nemusíš poznat ihned, ale za pár měsíců vztahu, bys měla mít jasno. A ty máš jasno, že to ten pravý není. Pokud tě u něho drží pouze to, že je ti ho líto, je sobecké ve vztahu pokračovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si byla jista, ze si ho chci vzit po 3 letech (bylo mi 21) , predtim jsme O tom mluvili, ze jednou svatba a deti. Takze jizdu jsme si byli zanedlouho, ale vdavat jsem se chtela az po tech 3 letech, driv by me to ani nenapadlo. Vim, ze muj manzel Je pro me nejlepsi na svete :) takze ano, clovek to poZna. Nezustala bych s nim pokud bych mela stejne pocity jako ty.. Akorat budes lutovat, ze jsi nekoho noveho nepoznala driv
Odpovědět
@barter to ja si nemyslim jako ze by on to nejak nezvladl...jen to do mě všichni hučí, že nikdy nebyl schopen s nikým být a že s nim musím být a nesmím být zlá aby to zvládl a tak... celkem mě to úplně ,,škrtí" :(
Odpovědět
Profilova fotka
@nella001 A čí život žiješ, že posloucháš co ti kdo říká? Souhlasím s @mofa81 .. :-)
Odpovědět
@nella001 Ne, nepoznala jsem to zdaleka hned...na druhou stranu jsem si ale ani neřekla "s ním bych nechtěla být"... Jen soucitem vztah neudržíš, navíc 37 dneska není pro chlapa žádný fatální věk... ;-)
Odpovědět
Jestliže víš, že s ním nechceš být, tak nebuď. Obíráš o čas nejen jeho, ale především sama sebe. On získá možnost hledat dál a třeba narazí na ženu, se kterou si sedne a zrovna tak ty. Na názor lidí nedej. Svůj život žiješ ty, nikdo jiný jej za tebe žít nebude. Teď jste ještě oba relativně mladí, máte před sebou kus života - tak proč neužít ještě nějakou tu lásku, radost a pochopení?
Odpovědět
@mofa81 @barter @zorro4 @elvira Holky děkuji moc...asi zním kdoví jak...ale potřebovala jsem to probrat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
16let se známe, 4roky jsem byla utajovanou milenkou a 3roky jsme spolu ofiko, vím že není lepší chlap, kterýho bych si přála po svém boku...je to prostě ON. Okolí říká že jsme ukázkový příklad partnerského soužití, asi je to tím, že jsme ty 4roky fakt trpěli a nyní si užíváme vzájemnou blízkost :)
Odpovědět
Ahoj, ano, já to věděla po pár týdnech, co jsme se seznámili. A cítím to tak pořád :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?