Odložení svatby - jak to veme rodina?

Holky, s partnerem rekonstruujeme dům a nějak se to protahuje a nestíháme. Oba bychom si raději ted užívali budování domu ale začátkem září nás čeká svatba. Jsme téměř rozhodnutí, že svatbu odložíme na příští rok a obojí si vychutnáme. Rodina i přátelé už ale ví o termínu svatby. Co myslíte, jak to vemou? Přijde pochopení, nebo spíše ne? Pořád si říkám, je to naše svatba, naše rozhodnutí ale potom mám i myšlenky, co na to rodina, nebude to brát nějak špatně? :( co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím to, co jste sama řekla. Je to vaše svatba a vaše rozhodnutí. Rodina a přátelé by vás měli pochopit a podpořit. Jen bych jim to tedy řekla co nejdřív. Je rozdíl říci o změně 3 měsíce předem versus 3 dny předem taky. Myslím, že jste-li si tím rozhodnutím jisti, čím dřív o tom informujete, tím líp. :)
Odpovědět
Udělejte to tak, jak to cítíte vy... Ano, lidi se budou ptát, někdo to možná nevezme dobře, ale je to jen a jen na vás a rozhodně bych se do toho nenutila! Navíc toto je naprosto pochopitelný důvod a rozhodně na vysvětlení příjemnější, než odložení svatby z důvodu rozchodu atd.
Odpovědět
Ahoj, mě by teda vůbec nepřišlo divné, kdyby někdo odložil svatbu, protože teď zrovna rekonstruuje dům. Myslím, že to pochopí všichni, nerušíte ji úplně, jen přesouváte..Dokonce o jednom takovém páru vím, všichni to chápali a neměli připomínky. .A i kdyby, je to jen Vaše věc, podle mě do toho nikomu nic není. :-) Ale souhlasím se slečnou, řekla bych to co nejdřív :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přikláním se k ostatním :) Je to Vaše věc a hlavně Vaše svatba :) Vy si to máte všechno užít a nikdo jiný!! :) Já se třeba měla účastnit svatby letos a bylo nám oznámeno, že z důvodu početí miminka se svatba přesouvá na příští rok a nikdo nic nenamítal :)..
Odpovědět
@maja91 no jak píšou holky, je to vaše věc, nevidím důvod, proč by to mělo ostatním nějak vadit, ale oznamte to co nejdřív, ať všichni počítají se změnou termínu
Odpovědět
Já v tom problém nevidím. Každého věc přeci. My taky odložili svatbu, ne teda z důvodu rekonstrukce, spíš z důvodu, že najednou nastalo dost hádek a odcizili jsme se, a já naráz zjistila, že v takovém vztahu nejsem šťastná ( měla jsem pocit, že přítel to bral jakože tak, že mě požádal o ruku a víc už se nemusí snažit, že mě má jistou a není potřeba už dělat nic navíc, žádná pomoc v domácnosti, žádný kytky, žádná romantika. tak jsem řekla, to teda ne. Pokud se chceš chovat jak se chováš, radši se rozejděme., protože takový vztah o ničem nechci...) pravda, rodina z toho byla trošku zaskočená, a pořád se vyptávali, proč jsme ji odložili a jestli vůbec bude no a po půl roce zase opět plánujeme náš svatební den :-D,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?