Odhalená nevěra. Jak vy jste řešili takovou situaci?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu. S přítelem jsme plánovali svatbu na příští rok - léto 2009, ale nedávno jsem přišla na to, že měl před pár měsíci utajovaný vztah s jinou ženou. Podle informací které mám vztah brzy ukončil z vlastní iniciativy. Zatím jsem mu neřekla, že to vím, rozmýšlím se, zdá ve vztahu pokračovat. Setkal jste se někdo s něčím podobným a jak jste to řešili?
Odpovědět
1
2
16
Jak dlouho ten vztah trval a jak dlouho jste v té době byli spolu vy dva?
Odpovědět
Profilova fotka
předpokládám, že mě tu za můj názor bude brzy někdo pranýřovat :-) , nicméně, pokud je to minulostí a víš, že to sám z vlastní iniciativy skončil, není důvod se v tom šťourat a řešit to. akorát by se tím váš vztah narušil. nikdo není neomylný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych mu rekla, ze to vim. At se kaje. Zalezi, ale na tve povaze zda mu to dokazes odpustit. Ja nevim, jestli bych to dokazala, ne ze bych nechtela, ale desne bych zarlila
Odpovědět
Profilova fotka
Aktaka: já tě nebudu pranýřovat, já s tebou souhlasím ;-) Alivia: podle mě je fakt důležité to, že vztah ukončil sám. Záleží, jak dlouho trval a jak dlouho jste spolu byli a také proč takový vztah vyhledal. Ale myslím si, že fakt nemá cenu se v tom rýpat. Pokud ho miluješ a dokážeš mu odpustit, tak není co řešit ;-)
Odpovědět
Nevim jak bych to resila...nicmene muj nazor je, ze mala nevera neni duvod k ukonceni jinak fungujiciho vztahu. Delší poměr je ale podle mě něco jiného a asi bych mu pak uplne neverila už nikdy (a má pak smysl ve vztahu zustavat?)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych mu řekla, že o tom vím a žádala bych vysvětlení proč to udělal, ale asi bych mu odpustila, nerýpala se v tom. Hlavně, že si uvědomil sám od sebe, co (nebo spíš kdo) je pro něj důležitý!
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych to už nepitvala a nedala bych vědět, že to vím. Je to už pryč. Navíc to ukončil on sám, takže si asi uvědomil, že vztah s Tebou je pro něj ten důležitější, což bych si z toho vzala jako to podstatné. ;-)
Odpovědět
tak já bych byla ráda, že máme teprve před svatbou, zabalila bych mu kufřík a letěl by 8-) kdyby se jednalo o dlouholeté manželství, tak jednoznačně bych nejednala záleželo by na dosavadním životě ;-)
Odpovědět
Tak já bych to neřešila, pokud je to minulost a ukončil to on.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze musis vedet sama, jestli bys na to dokazala zapomenout a pokracovat v klidu nebo jestli by ti to porad vrtalo hlavou... kdo to byl, jak dlouho to trvalo, atd. Asi by bylo lepsi to prejit, ale ne kazdej neco takovyho dokaze odpustit... Ja bych se urcite bala, ze to mozna nebylo poprvy a ze by se to mohlo opakovat... Mozna by bylo lepsi si to vyjasnit, nevycitat, ale aspon to jednou pro vzdycky uzavrit
Odpovědět
Já bych před tím nezavírala oči. :-| Pokud Tě to trápí, tak bys to pořád jenom dusila v sobě a dobrotu by to nedělalo. Já osobně bych chtěla mít jasno a v Tvém případě bych si to chtěla vyříkat.
Odpovědět
Profilova fotka
alivia, musíš si sama ujasnit, jestli to dokážeš překousnout, nepatlat se v tom a jít dál. pokud ano, pak bych to neřešila. jestli by tě to mělo žrát a odrážet se to negativně ve tvém vztahu k příteli, pak bys mu to asi měla říct. beru podle toho, jak bych se zachovala já, asi by mi nedělalo problém to přejít, když vím, že to sám z vlastní iniciativy ukončil.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja souhlasim s aktatou, ale treba jak se znam, nemela bych na to, jen tak to prejit, me by to trapilo a chtela bych vedet proc.
Odpovědět
Když si to představím v našem vztahu: tak bych to s ním probrala a dala mu najevo, že by se to nemělo opakovat, že to ale mažu, že si nejsíš uvědomil, že já jsem pro něho důležitější (což je bezva ;-) ) a chci být s ním a chi si ho vzít... je to asi jiný situace, jak kdyby ses dozvěděla, že měl těch vztahů víc a je záletník, to bych ty kufry balila, ale takto?? pokud vám to jinak funguje, pokračovala bych v životě s ním.... ale je to můj názor. nejsem žárlivec ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se v tom teda nedokázala nepatlat...a i kdybych nechtěla, tak by na mě bylo poznat, že se něco děje...jak psala jindri, když máte před svatbou, tak bych mu zabalila kufry a pááá
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že u chlapů často není žádné proč. resp. žádné takové, co by pro ženskou bylo pochopitelné. prostě a jednoduše o něj mohla mít zájem, jemu to zalichotilo, zvítězil v něm pud, že na to má ještě dostat nějakou ženskou a chvíli ho to bavilo, ale jednou ráno přestalo, tak to skončil. problém je v tom, že pokud to mělo takový "důvod", tak můžeš čekat, že to nebylo naposledy.
Odpovědět
Profilova fotka
právě
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju vsem za nazory, s pritelem jsme spolu 5 let a vztah funguje, i kdyz v dobe nevery si zpetne vzpominam na mensi neshody - nic zavazneho to ale nebylo. Jinak nevim, jestli je chlap schopen odpovedet na otazku "proc" ;-( Jeste nevim, co udelam, zvazuju obe moznosti...
Odpovědět
Profilova fotka
na druhou stranu, jestli bude příště a pokaždé chytřejší a ty to nezjistíš, můžete spolu šťastně žít až do smrti x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no prave a proto bych chtela vedet proc, jestli utikal k jine proto, ze se mu na me neco nelibilo, ze byl nestastny, nespokojeny a nebo jen z hloupeho chlapskeho pudu (pak bych predpokladala, ze to nebude naposledy a ty kufry mu zabalila), ale jestli to bylo zduvodu spatne komunikace ve vztahu a nepochopeni, tak se to da snad vyresit. Kazdopadne tuhle situaci nikomu nepreji a nezavidim.
Odpovědět
Profilova fotka
šiši :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kdybych se to já takhle dozvěděla, tak bych tomu chlapovi už nikdy nemohla věřit a při jakémkoliv náznaku neshody bych si hned kladla otázku, jestli někoho nemá.....proto jsem já jednoznačně za sbalené kufry ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Problém byl i v tom,, že v době nevěry partner pracoval mimo naše město a vídali jsme se asi tři měsíce stěží o víkendech.
Odpovědět
Profilova fotka
no a? to ho opravňuje, aby strkal pindíka tam kam nemá?
Odpovědět
Profilova fotka
alivia, tři měsíce zase není tak dlouhá doba, aby kvůli tomu musel hledat zábavu jinde, na to bych to asi nesváděla. a pokud je to skutečně ten důvod, tak by to pro mě nebyl asi vhodný partner, pokaždé, kdy by vytáhl paty z baráku bych řešila, co asi s kým kde dělá
Odpovědět
Profilova fotka
elis :-D :-D :-D Alivia, ty si to snad taky vydrzela...on jako nemohl jo? Ja bych to asi nedokazala prekousnout uz jen proto, ze sam neprisel a nerekl "udelal jsem chyby, lituju toho a nechci to opakovat"... a ne to zasit a rikat si "uff, tak jsem si uzil a jeste mi to proslo bez reci"
Odpovědět
těžké poradit nám, které jsme to neprožily, asi tak, pokud ta žádost o ruku přišla z jeho strany, a až po té nevěře, tak bych mu dala ještě šanci, ale připrav se na to že už mu nebudeš nikdy 100% věřit, že už ho budeš vždy podezřívat, záleží na tobě, jestli jsi schopna s ním být i přes to co udělal a nedat to najevo, protože jestli se to pořád bude stavět mezi tebe a jeho, tak ten vztah raději ukonči, zbytečně bys ubližovala sobě i jemu
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem to prožila a řešila jsem to sbalenými kufry ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jestli žádost o ruku přišla až po té nevěře, tak bych si tím tuplem myslela, že měl jen špatné svědomí a normálně by mě o ruku nepožádal
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych si sbalila svuj kufr a sla... ani ne tak kvuli ty nevere, ale kvuli tomu, ze jsem se to musela dozvedet jaksi bokem a ze mi udelal za zady... ze nedokazal prijit jako chlap, postavit se k tomu celem a zachranit tak aspon posledni zbytky nasi duvery
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?