Nevěra těsně před svatbou. Stalo se vám to?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se někomu stala stejná věc jako mě, protože mi to příjde jako z filmu, 4 roky jsem chodila s přítelem poté jsme se vzali (1 rok jsme spolu před svatbou bydleli), jenže v den svatby mi volal, že nepřijede, že se na to necítí, brala jsem to jako jeho slabou chvilku a nakonec obřad proběhl, ale hned dva dny na to, na svatební cestě mi řekl, že už týden má novou holku a že se se mnou rozvede, opravdu po 2 měsících jsem byla rozvedená, je tady někdo takový, kdo měl tak krátké manželství? Ale jak se říká, vše zlé je pro něco dobré, teď mám takového skvělého přítele, že vůbec nepochopím, jak jsem s tím bývalým mohla tak dlouho vydržet.
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Pajinecka, tak to je opravdu jak z filmu... Ne, naštěstí se mi tohle nestalo
Odpovědět
Zajimavy pribeh... ale jak se rika, vse zle je pro neco dobre. Mas to za sebou, nemusis se tim uz trapit a uz muzes byt jenom stastna:) Btw - teda se divim, ze si te vubec vzal, kdyz si to pak za dva dny rozmyslel. To bud rada, ze uz jsi od takoveho noumy pryc. Hodne stesti!!
Odpovědět
Profilova fotka
No, mě se to zrovna nestalo, ale kadeřnice mojí mamky dávala žádost o rozvod den po svatbě (teda dva dny, brali se v sobotu) – na hostinu vlítla taková zmalovaná ženština, postavila se před ženicha a “ty parchante, já s tebou čekám dítě, co budeš dělat?”
Odpovědět
Profilova fotka
Trissie - tak to je síla ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
jezis holky to je sileny :-S
Odpovědět
Profilova fotka
to je teda sila.Moji kamaradce se stalo, ze ji 3 dny pred svatbou rekl, ze ji asi pred 8 mesici podvedl(vyspal se jednou s nejakou holkou).svatba sice byla..rok a pul spolu byly oddani a ted se ale rozvadeji.jinak spolu puvodne chodili 6 let!!!
Odpovědět
Profilova fotka
No asi to není nic neobvyklého.Já s tím naštěstí zkušenost nemám, ale znám manželský pár, kdy ženich nevěstu podvedl přímo o svatební noci, navíc s její kamarádkou :-o .Ale mladá paní to asi rozchodila, mají spolu už dvě děti. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
pajinecka a jak probíhala ta vaše svatebka??Vše jste zrušili a odjeli domů nebo jsi musela po jeho boku ještě nějaký ten den strávit?To je fakt hrozná představa :-N
Odpovědět
Profilova fotka
pajinecka: ty sis uzila :-( no hlavne ze jsi nakonec nasla skvelyho chlapa!
Odpovědět
Profilova fotka
trissie, nechci to v žádným případě zlehčovat, ale podobný fórky dělají taky kamarádi. Zrovna dneska mi kamarád líčil, jak známýmu na svatbu přivezli ženskou v pokročilým stádiu těhotenství - ženich jí neznal, ale kamarádi se s ní domluvili. Proto mě napadlo jako první, že je to fórek. pajinecka - nezávidim ani trochu. Ale buď ráda, že máš teď toho skvělýho :)
Odpovědět
Profilova fotka
to je teda sila,doufam me se eco takoveho nikdy nestane
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, to jsou docela hustý příběhy.. Osobně nikoho takového neznám, ale jak je vidět, dějou se různý věci. Ta nevěra o svatební noci-síla!!!! To byl opilej nebo co? A ta kamarádka taky musela být mimo... Jak to vlastně je, dá se manželství do určité doby anulovat bez rozvodu? Slyšela jsem něco o 48hodinách od sňatku, ale nevím..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aaa asi byl opilý akamarádka nejspíš taky.Ale jinak on je typ, který ji podle mě podváděl i před svatbou :-S
Odpovědět
Profilova fotka
aaa, mam pocit, že už se to tu několikrát řešilo se závěrem, že ne, známe to akorát z US filmů...
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, americký filmy nám vymývají mozky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
tady v usa se snatek da anulovat,myslim az dva nebo tri dny po svatbe
Odpovědět
aaa, to není vymývání, ale každý stát má jinou právní úpravu a jiné právní instituty, co je v USA nemusí být tady, a ty rozdíly jsou umocněny i tím, že v USA mají úplně jiný systém práva než v kontinentální Evropě
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,co se anulace snatku týče...tak pokud vím,u nás se dá anulovat církevní sňatek.Já měla svatbu církevní a když jsme před svatbou absolvovali "ponaučení"tak nám to kněz říkal.
Odpovědět
já jsem byla oddaná na zámku a anulace by měla jít myslim že do 24 nebo 48 hodin ale o víkendu ti to stejně nikdo neudělá,jsem ráda že jsem od takového ňoumy pryč to máte pravdu jen bych mu přála aby se mu stalo to samý co on mě udělal, svatební cestu jsme ukončili o jeden den dřív ale stejně to bylo hrozný on se mi den ode dne přiznával co všechno s ní dělal, a když jsem si přečetla jeho sms co si psali tak jsem se úplně zhroutila ale můžu mu poděkovat shodila jsem 6 kg. Tvrdí že jsem ho k svatbě donutila a že mi nechtěl ublížit proto si mě vzal.
Odpovědět
Profilova fotka
civilní účinky sňatku v ČR anulovat nejdou. Jak jednou řeknete oba ano, a pokud nejde opravdu mezní a hraniční případ (třeba na vás svědek mířil pistolí, abyste to řekly, nebo jste nevědomky s ženichem bratr a sestra, po narození oddělení a vyrůstající každý v jiné adoptivní rodině a tak podobně), tak jste vdané/ženatí a tečka. Totéž platí, i pokud jste oddaní v kostele, tedy před církví. Co jde anulovat, jsou církevní účinky sňatku. Civilně zůstanete oddaní a musíte se řádně rozvést před soudem, ale z hlediska církve manželství už neexistuje, což je zvlášť důležité pro lidi, jejichž církev neuznává rozvod a tedy neumožňuje civilně rozvedeným druhou církevní svatbu (třeba u katolické církve). Jednou z možností, na niž lze sňatek anulovat, je nekonzumace - tedy že nedojde k pohlavnímu styku. Ale smůla je v tom, že pokud ti dva předtím spolu bydlí, tak se to považuje za automaticky konzumované a jako důvod to použít nejde. Tolik exkurs do rodinného a církevního rodinného práva v Čechách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pajinecka tak to ti ted opravdu nechtel ublizit,kdyz ti hned dva dny po svatbe zacal vykladat co vsechno s ni delal ]-( nuzky na nej na zmetka
Odpovědět
Profilova fotka
bednaroi-souhlas, někdy nechápu mužské myšlení... On jí nechtěl ublížit, tak si ji vzal, aby se s ní mohl hned na svatební cestě rozejít... ]-( ]-( ]-( paji-naštěstí se v tvém případě potvrdilo, že všechno zlé je pro něco dobré... ;-) . Zůstali spolu? Myslím tvůj ex a ta slečna?
Odpovědět
Profilova fotka
.Holky člověk by měl asi koukat i na druhou stranu.Nikdy nevíte, jak to mezi nimi bylo.Tím ho teda neobhajuju, to co udělal není fér. |-| Ale nemůžeme znát jeho pocity, třeba se tolik do ženění nikdy nehrnul, třeba jí něco naznačoval a ona to neviděla.Samozřejmě se zachoval jako slaboch, ale jak říkám, nevidíme do toho 8-)
Odpovědět
aaa - přesně tak já jsem tak moc šťastná že mám už pomalu půl roku toho nejskvělejšího chlapa až se toho bojim že je to tak krásný, těsně před našim rozvodem se pohádali protože zjistila co je to za herce ale stejně myslim že jsou spolu nevim já už ho od rozvodu neviděla.
Odpovědět
Profilova fotka
bednaroi souhlas, nuzky na nej 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
consti souhlasim ze nevidime na jeho stranu,ale vzit si nekoho a pak mu dva dny po svatbe rict ze mam jinou a jeste vykladat co vsechno s ni delal a dela,to je podle me vetsi prasarna nez nechat holku stat pred oltarem.
Odpovědět
Profilova fotka
bednaroi jasně, taky nesouhlasím s tím, co udělal.Na druhou stranu, příklad ze života.Pár, ona chtěla dítě, on se do toho moc nehrnul.Ona mu dala nůž na krk, bu´d dítě nebo rozchod.Měl ji rád, takže s ní zůstal...ona otěhotněla, on ji chvíli potom opustil...Samozřejmě jeho chování neschvaluji, ale neschvaluji ani její chování, kdy ho zahnala do kouta...takže tak 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
byl to kreten a hotovo, muze byt rada ze se ho zbavila ale mel ji to rict pred svatbou a ne na svatebni ceste a detaily si mohl laskave nechat pro sebe
Odpovědět
já si pořád říkám že jsem měla u toho oltáře říct ne a byl by pokoj,můžu vám říct že po tom všem jsem zkončila i u psychiatra
Odpovědět
Profilova fotka
paji a on se chtěl ženit??Plánovali jste svatbu spolu, plánovali jste rodinu atd.Nikdy jsi neměla podezření, že něco není v pořádku, že by ti mohl být nevěrný???A co v ten den, jak ti volal, že se neožení, cos mu na to řekla?
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?