Nemojansky mlýn

Profilova fotka
Ahoj holky, Měla některá z vás svatbu v nem.mlyne?? Zajímá mě nejen zkušenosti a názory ale hlavně jsem z Brna... straší mě že za místní matriku dam velký peníze. Díky za info 😆😉
Odpovědět
Profilova fotka
Dej si do tady do vyhledavace nemojamsky mlyn a vyplivne ti to diskuzi ☺ neco tu je na tohle tema☺
Odpovědět
Za matriku das 1000.- Kc za to, ze te dojedou oddat na mlyn. Jinak nevim, my sme nic vic neplatili, ale mame bydliste okres Vyškov.
Odpovědět
Profilova fotka
Diskuze ano ale ne skrz tu matriku..a jinak díky už vím že 1000kc a je fuk kde máme trvalé bydliště😉😉
Odpovědět
Profilova fotka
Teď tam bude svatební veletrh. Nejdřív se zeptejte jestli mají volno. Co vím, tak na příští rok už mají volné jen pátky. Jinak je všechno obsazené až do září.
Odpovědět
@anomissv Měli jsme tam obřad i hostinu před dvěma měsíci a můžu je doporučit... Personál byl moc milý, ochotný, ve všem nám vyhověl. Termín si ideálně rezervujte co nejdříve. Nemojanský mlýn je totiž hodně oblíbený a matrika má také vypsané jen určité termíny, kdy oddávají (zaplatíte 1.000Kč). O víkendu se stává, že jsou tam i dvě svatby za den...My se brali v pátek a měli jsme soukromí.
Odpovědět
Profilova fotka
Termín mám už domluvený.. je to tedy pátek ale aspoň něco... měli volnou už jen jednu sobotu (září)a dva patky (srpen)takže nebylo moc co resit..i matriku už mám za mluvenou..💜💜
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?