Nebudeme spolu po svatbě bydlet.

A ještě jeden problémek - nemám si s tím o kom popovídat. Ta svatba u nás bude spíš takovým přirozeným vývojem. Jsme spolu víc než pět let. Petr má byt v Praze (kvůli práci), ale oba jsme z Moravy, tak společný čas trávíme tady. Já ale už třetím rokem studuji VŠ, tak jsem přes týden na koleji, on je muzikant, takže většinu času cestuje, hlavně v létě a na podzim. Když jsme spolu, tak většinou u nás v bytě, u mých rodičů. Máme svůj pokoj, svoje soukromí, rodičům to nijak zvlášť nevadí. Petr je tu vlastně tak dva dny v týdnu, a to už je hodně. Sice se chceme vzít, ale na naší bytové situaci nechcem nic měnit. Do Prahy nepůjdem určitě, stavět dům u něj ve vsi nechceme, prostě než dostuduju úplně, vyhovuje nám to takhle. Je to divné, nechtít zařizovat společné bydlení? Ještě se na to určitě necítím a děti v dohlednu nejsou. Začali jste spolu bydlet vždy buď už dávno před svatbou nebo těsně po ní?
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Myslím, že nejlepší je to mít tak jak to vám vyhovuje a ne se ohlížet na to jak to mají ostatní.
@gabrieladolezalova Myslím si, že jsme na sebe zvyklí dost a dost. I na bydlení. Ono to vlastně nikdy nebude, že bychom vedle sebe od rána do večera seděli, protože jak říkám, přítel je hudebník a je pořád v luftě. Já sama jsem novinářka, takže večery jsou často trávené na různých akcích. Nechci jen, aby si všichni mysleli, že se honem honem berem, ale bydlet spolu, to ne. Je fakt, že o společném bytě třeba na půl cesty mezi našimi domovy jsme nikdy nemluvili... třeba by to tak špatné nebylo. Zkusím to večer nadhodit ;)
Profilova fotka
@lenikg Ahoj, obrať se prosím na témata doporučená @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Tvé téma jako duplicitní uzamykám.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?