Našla jsem smsky, který psal opilej přítel jedný holce

Včera šel brzy již nastávající do hospody fandit kvůli hokeji. Někde od šesté večerní se už neozval. Domů přišel hodně k ránu. Nedalo mi to, a koukla jsem mu do telefonu. Domlouval se s jednou holčinou aby se tam stavila za ním že proberou něco ohledně psa ( má teď zdravotní problémy a tak a ona děla na veterině ) to v pořádku ale pak tam byla sms jak jí píše jestli by ji mohl šukat :-( . Furt si řikám že dobrý byl ožralej za střízliva by to nikdy neprovedl ale alkohol přeci není omluva co myslíte vy?
1
2
5
vykašlala bych se na něj..
Profilova fotka
Jestli mate pred svatbou ...rozhodne bych si ho nebrala...
Profilova fotka
Co na to napsat :-( Asi by bylo lepší, to nevědět, že? Jak moc opitý byl? Osobně nevím, co bych dělala..ale nejspíš bych si s ním o tom promluvila na rovinu, ať řekne, co a jak bylo, jestli si to pamatuje..ať ti to vysvětlí, už z toho poznáš, jak zareaguje...podle toho bych se pak zachovala..ovšem každopádně bych byla na něho asi hodně naštvaná a chvíli by to se mnou měl těžké..
Profilova fotka
Já takové věci řeším nekompromisně ale nevydržela bych to a hned bych mu to omlátila o hlavu
Tak primárně jsi mu neměla lést do telefonu, kdo tě o to žádá? A přesně jak říkal, byl zpitej... to člověk dělá věcí a pokud zůstalo o sms, tak bych z toho zase takovou hrůzu nedělal...
Neprislusi mi hodnotit, ale ..... kdyz se nekdo nekomu diva do telefonu naznacuje mi to, ze obecne v tom vztahu neni asi neco v poradku. Ja bych to nikdy neudelala a v pripade podezreni bych se zeptala na rovinu. Ale kdyz uz jsi neco takoveho zjistila a chces mit jasno, nezbyde nez tomu celit a zeptat se na rovinu. Nasledky musite nest uz kazdy sam. J bych od vseho dala ruce pryc, duvera je pro me alfa-omega, ale zalezi, jaky mate vztah, samozrejme.
Profilova fotka
Tak to je mi líto.. Já to vždycky beru tak, že ve víně je pravda.. :-( Takže já bych byla ráda, že to že je takový prasklo ještě před svatbou... Jsou holky, které tohle umí "překousnout", tolerovat.. Já ne.. :-( Takže já bych si ho nevzala.. Není omluva, že byl opilý.. protože kdyby mu na to odepsala kladně, tak je s ní v posteli.. :-(
@wejunca no právě že uplně nejvíc :-( , zjistila jsem to ráno, asi nic nebylo slečna mu napsala ať de dohajzlu ale prostě už to že to vůbec psal :-( nejvic mi je špatně ztoho že když přišel v noci tak si ke mě opatrně lehnul aby me nevzbudil (ikdyž vzbudil ale dělala sem že ne ) objal mě a s rukou na bříšku ( do toho čekáme sviště ) usnul :-(
Profilova fotka
no kdybych našla tohle takl nevím jak bych reagovala ,ale každopádně bych to raději nedělala..nemám důvod se mu tam koukat a když tak bych to raději nechtěla vidět....
Profilova fotka
@ninininininini To je neprijemna situace :-( alkohol neni omluva, ale ta sms mohla byt opravdu jen opilecka sms, ktera nic neznamenala a holcina ji mohla klidne ignorovat nebo ho proste odpalkovat... tezko radit, prokoze kazdy to ma ve vztahu nastavene jinak.. ja osobne bych to asi ale nenechala jen tak byt, urcite bych nevyrukovala s tim, ze vis co ma v telefonu (vim ze nekteri partneri si bezne telefony navzajem pujcuji, ale my to nedelame, takze bych tezko vysvetlovala, proc jsem mu projela zpravy..), ale urcite bych chtela vysvetleni a omluvu za to ze se cely vecer neozyval, mame s manzelem ve zvyku si prubezne behem vecera aspon dat vedet, jestli je vse ok (mam tim na mysli treba 2 sms za cely vecer, ne pravidelne hlaseni 3x do hodiny..)
Profilova fotka
Lezt mu do mobilu,byla blbost..,ale uplne chapu,ze kdyz ti intuice rikala,ze neco neni v poradku, tak jsi to udelala..Nejhorsi je,kdyz hledame pravdu a pak nevime co s ni..Promluvila bych si s nim o tom.Nevim,jak partner komunikuje ( to vis jen ty),ale ta formulace neni zadna lehka forma baleni, to je jasna nabidka :-D ( ikdyz umocnena alkoholem).Ja bych urcite zrusila,posunula svatbu..( pisu zamerne ja, protoze se znam , byla bych plna neduvery a zmatku,ze bych si tu svatbu neuzila).Ale,taky to muzes vzit jako opileckej "vykrik" a hodit to za hlavu.
Nezlob se na mě, ale v první řadě bych řešila sama sebe. Není normální, že se mu díváš do telefonu!!! Já bych teda nedokázala mít vztah bez důvěry.
Článek se načítá
Právě že já ty důvody měla, nříkám že jsem ho každou hoďku bombardovala co děla a tak napsala jsem mu asi 2x za celý večer ale jelikož čekáme mimčo a je před svatbou ( teď si řikím že já kráva do toho šla když vše navrhnul ) a posledních pár dní byl dost divnej tak prostě myšlenky a hormony to nevydržely :-(
@ninininininini a to je o důvod víc proč bych mu vyčinila.. čekáte rodinu, máte před svatbou a on se chová takhle??? opilej neopilej, tohle se zkrátka vůči tomu druhému nedělá..
@starkova123 to ne nebejt toho prcka tak to je všechno uplně jiný ( řekla bych lehčí na vyřešení) . Ale takhle opravdu nevim co dělat ( ikdyž se malá ještě nenarodila )
Profilova fotka
@ninininininini Pokud ho miluješ a chceš s ním být, tak bych to asi neřešila.. Alkohol prostě dělá divy.. Když si s ním promluvíš stejně ti bude lhát, jen proto aby si se cítila dobře.. Musíš se sama rozhodnout..
@ninininininini tak a teď si představ, že si promluvíte, slíbí, že to už neudělá... vezmete se, budete rodina a on to pak udělá znova? pak to bude asi o to horší, že z toho vztahu se bude odcházet ještě hůře... pokud máš zázemí a rodinu, která se za tebe postaví a podpoří tě, tak bych asi neváhala..
@ninininininini no, jsme v podobné situaci, taky máme před svatbou a čekáme miminko ale přítel je teda užasnej. Představit si že jsem v tvý situaci ......... :-( ........... to ani nejde, to bych nezvládla. Hlavu vzhůru a ať vše dobře dopadne. ;-)
Profilova fotka
@ninininininini Jestli mas pochybnosti uz delsi domu, chova se takhle divne casteji, tak pak bych opravdu zvazila, jestli svatbu neodlozit.. ale jestli je to jen vyjimecny ulet (co se tyka hospody a chlastani do rana a narazkam na jine zenske), no tak co, opil se a vyvadel, to se obcas podari kazdemu.. udelala bych mu par dni peklo a pokud by se snazil to urovnat, choval by se hezky a normalne jako driv, tak bych se pres to proste prenesla..
@pezotka206 přece nezruší svatbu kvůli jedné pitomé sms v opilosti !!!!!!!! Neříkám kdyby to bylo na denním pořádku.
Profilova fotka
To nevim co udela ona - ja jsem psala,co bych udelala JA 8-)
Profilova fotka
Čekáte rodinu, jedna sms nic neznamená! Určitě kvůli tomu nechceš rozbít celý Váš vztah..nevím, jak to mezi sebou máte, já bych s mým manželem promluvila na rovinu, kdybych něco takového zjistila (třeba i kouknutím do telefonu omylem, nevím). Myslím si, že ve vztahu je důležitá domluva a hlavně komunikace..čekáte miminko, hormony hrajou svoje, ale pořád jsi to Ty, promluv si s ním...určitě ho miluješ, kvůli takové hlouposti bych netrhala všechno hezké a to mimi si to tuplem nezaslouží.. nasype si popel na hlavu a pojede dál, dobře na něj hromy blesky, ale s rozumem ;-)
@ninininininini za mě alkohol není omluva. Když někdo neumí chlastat, ať nepije (fakt mě baví, jak se spousta lidí vymlouvá na chlast). Tohle já neodpouštím. Ať je to s chlastem nebo bez chlastu. Vmetla bych mu do očí, že sis zprávu úpřečetla a čekala bych na jeho reakci. Pokud začne kopat kolem sebe, jak sis dovolila lézt do jeho mob. atd........., tak máš odpověď jistou......... Ale za mě, opakuji za mě bych se bála, kdy se tohle bude opakovat znovu - nemohla bych být s takovým chlapem. Držím palce, ať to dobře dopadne a hlavně podle tvých představ, ať jsi spokojená.
@martaveg asi máš pravdu asi to tak udělám, pochybnosti jsou asi jen v mý hlavě. Vím na 100% že za střízliva by nic takového nebylo. Do hospody nechodí často opravdu jen vyjímečně. Kdyžby to byla jen sms tak to překousnu já mam strach že i přez to že ho odpálkovala tak jestli se tam náhodou neobjevila jiná která by byla povolnější, pak je na zváženou jestli by něco v tom stavu vůbec zvládl ale stejně si prostě připadám jak absolutní kokot a nevím no jak to dopadne :-(
@wejunca to já si sním promluvím ale říkám si, co když se v něm najednou něco zlomilo a nic z toho už necche a bude jen lhát a bude se to dále opakovat? Achjo :-(
Profilova fotka
@jennyexx Presne.Ted je to moderni "byl opilej / opila " ..pro mne to neni omluva...Ma "hovezi" napady v hlave a ten chlast mu "dava zelenou" posunout je k realite.Drzim palce,at se rozhodnes pro jakekoli reseni.
no... nevím co bych dělala, protože člověk nikdy neví co by dělal, dokud se v té situaci neocitne. A to pak můžou jít všechny morální zasady stranou. To by se člověk i sám sobě divil. Ale řeknu Ti (trošku mimo téma), že jsem přemýšlela poslední dny nad podobnou věcí. Taky čekáme a sexu tedy výrazně ubylo - báli jsme se ze začátku..., a teď jsme ve stresu s příravou svatby a jsme oba unavení, on z práce já z různýho zařizování. A nejednou mě napadlo, jestli třeba nestrádá... Nemám vůbec důvod k nějakým podezřením, ale napadlo mě to prostě. Vztah máme krásný. Zatím to řešíme mazlením tak nějak celkově, takovým tím roztomilým. Víš, jestli třeba nestrádá trochu (ale nevím jak to mezi sebou máte) a tak má takové nápady, které třeba pak nerealizuje, jenom mu třeba něco chybí.
Profilova fotka
@ninininininini tak to, že byl opilej úplně maximálně není omluva přeci. Kdyby to neměl v hlavě v běžném stavu, v opilosti by ho to ani nenapadlo. Šla bych od něj, protože tohle je teda síla. Minimálně bych zrušila svatbu...Když si představím, že by mi tohle můj udělal, tak to bych si okamžitě pakovala věci a šla. Ale měla by sis zároveň uvědomit, že za to co jsi udělala ty, si taky zasloužíš ztratit důvěru tvého přítele. Kdyby mi tohle někdo udělal, a jako že nemám co skrývat, tak by u mě na dost dlouho skončil teda. Mimochodem to, že by to za střízliva neudělal - promiň ale tomu nevěřím. O psychologii a funkci lidského mozku za střízlivého a normálního stavu něco vím.
@pezotka206 jj je sranda, jak se na chlast hodně lidí odvolává, je to ubohé. Protože pokud člověk něco takového udělá. Má to v hlavě i za střízliva. Akorát z alkoholem si to dovolí 100% udělat. Snad to @ninininininini vyřeší ke své spokojenosti.
@olivazelena jestli mu něco chybí tak ale s někyym jinym ne se mnou. Milostnej život byl ok ale poslední dva týdny tedy nic moc ( z jeho strany že je unavenej z práce ( je fakt že dělá od rána do noci ) z nemoci ( měl rýmičku ) a v tuto dobu mě začal hlodat červik jestli se jen nevymlouvá a pak zjistím toto :-(
1
2
5

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?