Nadmerna nevesta

Jaky je vas nazor na nadmerne nevesty (velikost 42 a vyse)?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mám velikost 40/42 a za nadměrnou nevěstu se rozhodně nepovažuji! :-) Každá žena je krásná, tak proč mezi hubenými a "nadměrnými" dělat rozdíly?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Úplně nevím, jak tento dotaz uchopit? Jako že silnější žena nemá nárok na svatbu či hezké šaty? Spíše myslím, že je to otázka vkusu, sexy holka s postavičkou jako lusk může vypadat jako strašilo, protože je prostě nevkusná. Co se týká např. vel. 42 a 44 nemyslím, že by se jednalo o nadměrné ženy.
Odpovědět
Profilova fotka
To je nějaké "aprílové" téma? :-D
Odpovědět
Mám velikost 34 a velikost 42 určitě nepovažuji za nadměrnou. :) Jinak si myslím, že každé postavě sluší trošičku něco jiného a je potřeba na to brát ohled. Nevěsta se jen nesmí nechat zblbnout fotkami modelek nebo se snažit nacpat do šatů, které si možná celý život přála, ale holt jí nesluší. Mám kamarádku, která má velikost 52, byla mi za družičku a vybrali jsme jí šaty, ve kterých vypadala naprosto božsky - teď se bude vdávat ona a věřím, že jí to bude opět náramně slušet. Ale nutno říct, že ona má vkus a ví, jak se oblékat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že nadměrná nevěsta může být opravdu krásná, ale stejně jako u malých velikostí se musí ctít nějaká pravidla. Mě osobně byly velikosti 34 v salonech volnější a opravdu to nevypadalo dobře. Takže za prvé zvolit správnou velikost šatů! Moc bych nedávala korzetové, jakmile se korzet utáhne, tak se můžou vytvořit nehezké faldy. Na nevěstách s většími velikostmi podle mého názoru vypadají velice pěkně šaty s širšími rameny s krajky a klidně bych nešetřila s výstřihem když bych měla co ukazovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám velikost 42 a myslím, že nejsem nijak nadměrna :-) ;-) Možná do vysky, mam 184cm :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weruberu :D haha
Odpovědět
42 je nejrozšířenější konfekční velikost, rozhodně ne nadměrná... A jak už psala @simone5 je to jen o tom najít ten správný střih... ;-)
Odpovědět
@novanevesta Pro tebe jsou holky s velikostí 42 nadměrné? A co s velikostí 52? Nebo s 34? O těch řekneš že jsou kostlivci? :-) Každá může vypadat krásně,když se zvolí vhodný střih šatů.
Odpovědět
Ahoj, ja bych 42 taky nebrala automaticky jako nadmerne. Hodne zavisi i na vysce a celkove postave nevesty. Pokud ale muzu napsat svuj nazor (a je mi jasne, ze hodne nevestam tady se to libit nebude), bile saty mi do jiste miry symbolizuji cistotu a nevinnost spojenou s mladim. Jako starsi nevesta, svobodna matka nebo treba hodne nadrozmerna nevesta bych se do nich nehrnula. Prijde mi to trochu "nepatricne" a existuje spousta mnohem elegantnejsich reseni.
Odpovědět
Profilova fotka
42 neni nadmerna velikost...
Odpovědět
Článek se načítá
@coullie a jak souvisí mládí, popř. nevinnost nevěsty s jejími rozměry?
Odpovědět
Faaajn takže jakožto žena s velkými rozměry, cca 48-52 podle toho jak které oblečení, pokaždé mi přijde že si ze mně výrobci dělají srandu, a než se můj chlap vyjádří bude mi třicet, možná i přes, se můžu jít akorát tak zahrabat. "Čistotná" jsem-nebo jak byla ta čistota myšlena (máme porouchanou pračku tak jsem dnes cca tři pračky vyprala v ruce:D) a pokud jde o nevinnost...mám ten dojem že dnes by na takové šaty měla nárok asi tak jedna nevěsta ze sta i kdyby se vdávala v 18. Takže děkuju za zvýšení sebevědomí a další důkaz toho jak se v dnešní době klade důraz na vzhled.
Odpovědět
Profilova fotka
@coullie nadrozmerna nevesta nemuze mit bilou protoze, bila je znak nevinnosti?Co to je za blabol? Jsem nadrozmerna jak ty rikas a mam bily saty. Jen proto,ze mam kilo tady a tam navic se mam vdavat v barevnym?
Odpovědět
Profilova fotka
@hitchhiker mame porouchanou pracku tak jsem dnes prala v ruce :-D :-D to je koment roku :-D
Odpovědět
Byla jsem nevěsta velikost 40/42 a není to taková hrůza, ne? :-) Myslím, že každá žena je ve svůj den D krásná ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k will you mary me? Ty me vzdy presvedcis,ze v jednoduchosti je krasa <3 A uz tu nemas zadny fotky :(
Odpovědět
Profilova fotka
40/42 mám teď a nadměrná si nepřijdu,v obchodech je to standardní velikost pro dospělou ženu. Jako nevěsta jsem měla tuším 46 a to už větší bylo,i byl problém s šaty. Dneska bych volila jiné,ale už je to skoro 10 let,tak je to fuk. A názor? Normální,každá nevěsta může a ma být krásná,šťastná, a je jedno jaké číslo má na šatech.
Odpovědět
Profilova fotka
@coullie Tak to jsem v háji, je mi 35, jsem obrovská do výšky i šířky a vdávala jsem se v bílém :-D No, co už :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie ja to snad zachranim aspon tim vekem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni Trochu naštěstí vyčnívám, že nejsem ani svobodná ani jiná matka, tak aspoň něco. Uf :-D
Odpovědět
Byla jsem nadměrná nevěsta, velikost 48. Přiznám se, že o jiných než bílých šatech jsem neuvažovala a opravdu jsem si kvůli nim nepřipadala nepatřičně :-D Jinak souhasím s názory, že je třeba si s rozmyslem vybrat střih a styl šatů a netrvat si na něčem, co mi sice nesluší, ale už dávno jsem si to vysnila. Ale to platí u všech typů postav.
Odpovědět
A tou fotkou jsem se seka, chtěla jsem přidat tuto... ale to už je jedno :-)
Odpovědět
@lucineni Ty jsi zlatíčko :-) ♥. Vystavovala jsem je tu asi na měsíc, aby si je ti, co mě sledovali, prohlédli a pak je smázla ;-). Nestihlas? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k stihla ale ja si rada fotky prohlizim znova a znova:-)
Odpovědět
@izzybickerstaff ne, nesouvisi, to vubec ne :) jen jsem psala, ze kdybych byla nevesta treba z jedne z tech tri kategorii, vybirala bych i mezi jinymi strihy a barvami obleceni. Ja to nikomu neberu, at si ma bile saty kdo chce kdy chce. Jen jsem napsal svuj nazor a mohla napsat, ze "je to tvuj den a vezmi si, co chces", ale to by pak nebyla zadna diskuze. Jinak vys v diskuzi pribyly krasne fotky trochu "vesich" nevest, ty jsou paradni. Ale ne vzdycky se to tak peknr povede...
Odpovědět
@coullie já s tebou souhlasím ohledně starších nevěst a nevěst s dítětem (bílá by mi z principu nevadila vůbec, ale nebrala bych si princeznovské šaty a hledala něco decentnějšího), neshodnem se jenom u plus size nevěst :-) Nevidím důvod, proč by měla bílá vadit, to je podle mě daleko víc o materiálu a o střihu, jestli to bude dobře vypadat, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@coullie To je takové to co by kdyby a nikdy neříkej nikdy. Zjevně nejsi ani starší, ani s dítětem, ani nadrozměrná. Ale co když do svatby třeba otěhotníš? Vzdáš se bílých šatů, protože tím spadneš do kategorie matka a nebudeš na ně mít "nárok"? Ono se to říká jednoduše, když v takové situaci nejsi... upřímně pochybuji, že bych se ohledně šatů rozhodovala nějak výrazně jinak, pokud bych byla o něco mladší/starší, lehčí/těžší nebo s dítětem. Je to spíš o celkové osobnosti nevěsty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám že spadam do te neidealni kategorie ve všech směrech - jsem nadmerna, stara a ještě s dětma :-) ;-) a přesto si myslím, že jsem si vybrala šaty dobře. Vybírala jsem jednoduché a přesto klasické, ne z důvodů uvedenych, ale protoze se mi takové líbi. Takže pokud se v šatech, ať už jakkoli "vhodných" cítí nevěsta dobře a ma jen trochu vkus, bude krásna...i když ji není 20, má děti a nejakej centimetr nebo kilo navíc
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?