Může ženich vidět zkoušku účesu/líčení??

Jdu na zkoušku účesu a líčení a budoucí manžel bude po mém návratu doma. Odličovaly byste se a odčesávaly?? :-| není to nějaká tradice, že ani toto ženich vidět nemůže/neměl by?? :-p
Odpovědět
@sessa11 Myslím že tradice to nebude, nebo jsem to alespon tak neslyšela:) ale taky to zrovna ted řeším. Přítel bude doma hlídat malýho, když budu mít zkoušku, asi by to vidět neměl, o to více bude překvapen. Sice mi bude líto to sundavat a hned rozčesávat, ale o to víc bude myslím překvapený. NAvíc jak jsem doma s dítětem tak se téměř nelíčím ani nijak zvlášt nečešu(krom praktického culíku) :)...takže já to bohužel co nejdřív sundám, aby byl pak víc překvapený:)
Odpovědět
Profilova fotka
@sessa11 Ženich viděl zkoušku líčení na živo a zkoušku účesu na fotkách i přes to, že budu utajená nevěsta. Přece jen jsem potřebovala vědět, jak se mu to líbí :-) A vše dohromady pak bude zase úplně jiné :-)
Odpovědět
Asi by mi to také bylo líto sundavat, ale pro ten "wow" efekt ve svatební den...já pořád nevím, myslím, že se rozhodnu, až pojedu s účesem a makeupem domů.. 8-)
Odpovědět
já teda plánuju účes i líčení ženichovi ukázat, i když v šatech mě uvidí až před oltářem. Nemá totiž moc rád výrazné nalíčení, tak nechci riskovat, aby se mu to pak nelíbilo:-)
Odpovědět
@sessa11 Tradice to nebude,víceméně všechny tradice vycházejí z dob,kdy žádné zkoušky líčení ani česání ještě neexistovaly:-) Každopádně si myslím že by bylo hezký nachystat snoubenci překvápko. Já teda ani moc možností neměla,kadeřnice mě načesala,dohodly jsme kde bude upevněný závoj,a zas mě rozčesala...bylo mi to líto,ale zas bylo krásný vidět mého manžela ve svatební den,jak byl ze všeho paf :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sessa11 Účes neviděl, líčení jo. Ale to proto, že u účesu jsem si byla 100% jistá, ale u líčení jsem chtěla vědět, co na to on. Ale to z důvodu, že za normálních okolností mám už leta prodloužené řasy a jinak se nelíčím, tak i když jsem chtěla na zkoušce jen jakože "decent", tak i přesto, zda už to není "moc" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jednaznevest teď už manžel také nemá rád výrazné líčení, téměř se nemaluji. A to jsem šla ze zkoušky dle mého názoru zcela odlíčená a jen jsem slyšela .." bože ty jsi zmalovaná :-)" Takže jsem hóóódně upravila svatební líčení a nakonec byla velká spokojennost:-) raději fakt trochu ukázat, ať není zklamání, že se nelíbíme:-(
Odpovědět
Mě kadeřnice vlasy rozčesala automaticky, ani bych nechtěla lítat s drdolem po městě :-) Naopak vizážistka mě neodlíčila. Večer jsme s přítelem šli vybírat prstýnky, z jeho strany nepadla žádná reakce (neustále mi připomíná, že nechce, abych měla na svatbě "druhý obličej"), tak jsem si řekla, že je to asi ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zkoušce kadeřnice i kosmetička zkoušely více variant, takže ty, s nimiž jsem odcházela na hlavě, nebyly ty finální :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se taky moc nemaluju, sem tam si dám řasenku..přítel moc nemá rád, když sem nalíčená.. když jsem byli na svatbě jeho bratra, tak mě hodně zamrzelo, že když mě viděl nalíčenu a pěkně učesanu, tak na to neřekl nic..spíš měl negativní názor ale neřekl ho..ale když viděl nevěstu tak byl z toho posrany..ja vím, že nevěsta je dycky krásná ale cizí to pochválí a vlastní holce neřekne nic.. a myslím že tradice se spíše váže ke svatebním šatům..ale asi se odčešu a odlíčím :) nechám to jako překvapení..a nechám se naličít velmi jemně..
Odpovědět
Profilova fotka
Mě můj nastávající viděl a vůbec mi to nevadilo, potřebovala jsem mít make-up kvůli citlivé pleti na obličeji co nejdéle jestli mi vyskáče vyrážka. Byl nadšený a ani jemu nevadilo, že viděl jak budu vypadat, ve svatební den je přeci jen na make-up i účes kladen větší důraz a šaty, doplňky.... překvapení to bude stejně! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to bude nějaký jóó honosný účes s tisíce pinetkama a tunou laku, tak bych to sundala, nicméně líčení pokud se povede - co takhle si vzít luxusní prádelko a budoucího manžela mile překvapit/uvítat? 8-) :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Když tady čtu hodně holek,že jejich partneři nemají rádi když se nalíčí,není to divné? Vždyť pak když vidí někde načinčanou ženskou,tak jim div nevypadnou oči. Můj manžel to na mě taky zkoušel,abych se nelíčila,ale v tomhle ho teda neposlouchám.
Odpovědět
No ja mam zkousku v Havirove (protoze se budem brat v mem rodisti) a s pritelem bydlime v Otrokovicich. Cca 120-130 km. Na zkousku jedu sama ale asi si "to" necham aby videl jak jsem krasna :-D Jinak co se tyce toho, ze partneri nemaji radi nalicene polovicky - mojemu je to uplne jedno a ani v okoli to neznam. Myslim, ze to neni uplne pravidlo. A co se tyce tradice - vdavala se mi loni kamaradka a ta dokonce s zenichem i vybrala svatebni saty, takze nekdo na to prdi uplne a taky se stastne vda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci aby videl moje líčení,účes ani šaty:-D;-)vše uvidí až tam....
Odpovědět
Já se ho asi normálně zeptám, jestli to chce vidět nebo ne.. :-) O svatebních šatech nechce slyšet vůbec nic..prý chce aby to bylo překvapení, tak uvidíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nechci aby mě viděl a nechce to ani on;-)až přijede pro mě k nám před barák dají si koláčky venku dovnitř nikdo nepůjde :-D....až udělají kolonu já sednu do auta a vyjede se buď mě uvidí tam před obřadem nebo až u obřadu to uz je mi fuk,ale do té doby nic:-D jsem poverciva a chci to dodržet;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Ono je "nenalíčená a nenalíčená". Já jsem tmavovlasý typ a mám prodloužené řasy, tudíž si připadám "nalíčeně" pořád a doufám, že to nikdy nebudu muset měnit :-D Můj chlap opravdu nemá rád drastický líčení...a právě z těch reakcí na ostatní, to poznávám: "Ty jo, ta když si umeje obličej, no to aby se znovu představila!" "Co to má na obličeji? To je Májka?" "Tu kdyby někdo plesknul, tak se z ní snad aji zapráší." A protože sama tyhle "druhej xicht" akce nepořádám, tak jsem si jen nebyla jistá, zda to pro něj už nebude moc :-)
Odpovědět
No ten můj by popravdě byl rád, kdybych se nemalovala vůbec. Ve volném čase mi to nevadí, ale jít bez líčení do práce, to bych si připadala jako vyjít z domu bez trička :-) Uvidí mě až před oltářem a já se mu chci líbit, musela jsem to na něm preventivně otestovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že může vidět co chcete, aby viděl :-) Jen aby po tom nepřišlo další téma na diskuzi- Mému příteli se nelíbí mé líčení/účes-jsem zdrcená, co mám dělat..jak už tady myslím jedno je..Chlapi si totiž neumí domyslet ty šaty a vše ostatní a když kolikrát některé píšou, že ten jejich je má radši nalíčené minimálně nebo vůbec tak se pak nemůžou divit jejich reakci 8-(
Odpovědět
Zrovna to řeším, protože zítra na zkoušku líčení a účesu jdu :-). Asi se rozhodnu až na poslední chvíli. Stejně ale bude přítel doma a trajdat po městě se mi nechce :-D. Účes asi sundáme hned, půjdu na kafčo s kámoškou a doma se odlíčím. To mi zatím přijde jako nej varianta :-). I když on by přítel stejně ten makeup do svatby zapomněl, jak to vypadalo, je takovej skleróza :-D.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?