Moderní šaty pro maminku ženicha

Profilova fotka
Milé nevěsty, chci se zeptat, jestli některá z vás nemá tip, kde sehnat šaty - nějaké modernější pro maminku ženicha (krátký rukáv, krajka, délka ke kolenům, raději světlejší barva). Je jí 50, ale většina lidí jí hádá méně, vypadá opravdu dobře, Šaty si nechce nechat šít, raději by si nějaké koupila, popřípadě vypůjčila. Jsme z Plzně, kde jsme narazili na jeden salon, kde měli širší výběr kratších společenských šatů, ale nic, co by nás nadchlo. Chystá se do Prahy, že by zkusila štěstí tam... Nemáte někdo zkušenost, kam zajít?? Nebo klidně na internetu, kde sehnat hezké šaty - aby i cena alespoň částečně odpovídala kvalitě..? :-) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme ve fázi, kdy take shanime, ale pro zmenu pro moji maminku :)) take toho moc nemuzeme sehnat a chystame se do Prahy, jdine webovky , ktere mam ulozene jsou tyto http://glamor.cz/spolecenske-saty/#/k... jsou tam nejake komplety s krajkou, tak treba bude aspon inspiraci, drzim palce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje mamka si právě nechává šít, protože v obchodech ani nikde na internetu si nevybrala. Děkuji za odkaz, mrkneme se. :)
Odpovědět
Profilova fotka
V Marks&Spencer mají řadu šatů "wedding guest dress", odkaz na e-shop tu: http://www.marksandspencer.com/l/wome... Asi ne všechny, ale nějaké určitě budou mít i v kamenných prodejnách u nás. Největší je na Václaváku, tak ji tam pošli; rovněž tam je umístěn Debbenhams a Van Graaf, to jsou takové lepší obchody, kde by měli mít i šaty tohoto stylu.
Odpovědět
přesně, jak píše @pirek Debenhams, tam si snad musí vybrat každý, M&S (ale záleží zrovna na kolekci), Van Graaf (to už bude dražší), případně Next.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji, určitě vyřídím a pošlu jí tam. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s M&S vetsinou se tam da neco sehnat :-)@
Odpovědět
souhlas s van graaf, kdyby ani tam ne, tak peek clopenburg na pankráci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?