Me snachy se nesnasi

potrebuji radu. Mam dva syny a jejich pritelkyne se navzajem nesnasi. Uz je to u nas doma tak citelne ze mi kluci spolu temer taky nemluvi. Ja se do toho michat nechci, jenom nechci aby se bratri, kteri pri sobe vyrustali, prestali stykat. Holky se predhaneji, navzajem se pomlouvaji, zavidi si. Jednu sem prichytila jak slidila v pokoji jejiho budouciho mozna svagra a vokukovala vsechno. Druha zas sedi jak prikovana v obyvaku a posloucha, vo cem se bavim s tou prvni. Predemnou se snazi vychazet ale vidim, jak mi to rodinu nici. Co delat, abych udrzela rodinu?
Odpovědět
A to spolu bydlíte? Nebo jak je možné, že jedna leze do pokoje druhého z bratrů? Nepletla bych se do toho, jen jim doprala co nejvíce prostoru.
Odpovědět
jeden par s nama bydli, ti uz jsou pracujici a druhy dojizdi o vikendech, od patku do nedele, to jsou jeste studenti. Snazim se byt neutral a nevsimat si toho, ale je to tezke kdyz vidite jak jsou si kluci porat vzdalenejsi
Odpovědět
@marie1956 S tim nic nezmuzete,zalezi na nich jak se k tomu postavi. U nas je neco podobneho,ja mam bratra,vzdy jsme spolu vychazeli velmi dobre,ale pak si nasel prisernou semetriku,ktera ho tak zpracovala,ze se mnou nekomunikuje,a s rodici jen tak neutralne. Ani na svatbu me nepozvali,pritom jsem jim nic neudelala. A ze bysme se meli nekde sejit vsichni dohromady? Z toho by byla nejspis vrazda. Bohuzel vztahy jsou komplikovany,a pokud chcete udrzet rodinu,at se bratri stykaji bez partnerek.
Odpovědět
@marie1956 A nezvýhodňujete náhodou jednu slečnu na úkor té druhé? To se stalo mě. Partnerovi rodiče mě prakticky ignorovali, pak přišla přítelkyně partnerova bratra a hle...společné plesy, společné Vánoce, dovolená, tykání. Obrovští kamarádi, my pořád tak nějak do počtu. Už se hádali i nerozluční bráchové. Nikdo si ničeho nevšiml, vždyť jsme se toho účastnili i my. Trošku zafungovalo až upozornění bratra na takovou zjevnou věc, jako že jedna snacha dostala dárek k narozeninám a druhá nic. Opravdu jsem ji nesnášela, moc jsem chtěla s tchánovcemi vyjít. Bylo to neúnosné a se slečnou jsem si to musela vyříkat. Najednou všechno funguje, už to vidím i z jejího pohledu. Naučila jsem se to vypouštět, prostě jsme jim nesedla. Nám aspoň nemá nikdo odvahu kecat do života. Tím chci říct, že možná ta víkendová žárlí na tu, co je s vámi pořád a možná naopak a studenti jsou vám vzácnější. A to, že si neuvědomuješ, že něco takového děláš, nemusí znamenat, že to tak není.
Odpovědět
Nezasahovala bych nijak, jen v případě, že by jedna ze snach pomlouvala tu druhou, tak bych ji zarazila řekla, že mám ráda obě a nebudu podobné věci poslouchat. Nechala abych to opravdu plavat - ač to jde těžko, ono se to nakonec vytříbí. My jsme se se švagrou nemusely - je to sestra manžela. Pomlouvala mě - do očí mi nic neřekla a potom manželovi vykládala věci, že šla hlava kolem. Z jedné nevinné věty dokázala udělat strašnou komedii... No, tak jsem se stáhla, nenavštěvovala ji, nekontaktovala, sem tam jsme se potkaly při nějaké rodinné události. Ona dozrála, já taky, spoustu věcí neřeším, ona taky ne, sem tam se setkáme - ne, kolem krku si fakt nepadáme, ale jsme schopné vypít spolu kafe a tlachat třeba dvě hodiny o nezávadném tématu. :-D
Odpovědět
nafackujte jim, spratkům
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?