Matrika

Ahoj všem :),chtela bych se zeptat,musi se predem objednat po tel.na matriku k vuli terminu nebo tam muzeme jit bez objednani?
Odpovědět
@gramanka matrika je klasický úřad, kde jsou úřední hodiny, takže můžeš i bez objednání. Je možné, že někde objednání umožňují - to ale záleží asi na konkrétní matrice.
Odpovědět
Nám rezervovali termín po telefonu, takže staci zavolat, ale jinak presne tak, je to úřad, který má úřední hodiny
Odpovědět
Ta rezervace po telefonu taky všude nejde, já se musela dostavit osobně pro papíry a pak mi to předběžně rezervovali na měsíc, v té době jsem musela donést papíry vyplněné..... Doporučuji tam zavolat a informovat se o postupu.
Odpovědět
Dekuju vam
Odpovědět
Profilova fotka
Hned jak jsme věděli s přítelem datum a čas, tak jsme tam šli a zamluvili to. :) Je lepší tam jít co nejdřív, my jsme mysleli jak jdeme brzo zamluvit datum a ono ne, protože pře námi byli už dva páry. :)
Odpovědět
Profilova fotka
matrika ma normalne uredni hodiny, ja tam zasla pro papiry a rovnou si zapsala i datum jak do diare tak na ty papiry a rekla ze staci tri tydne pred tim terminem donest papiry:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky asi záleží na tom, jak velký ten úřad je a kolik má matrikářek. Nemoci či jiné nenadálé události se neptají, kdy jsou úřední hodiny, a tak by se obzvláště na menších úřadech mohlo stát, že byste tam jeli zbytečně. Viděla bych to taky na variantu "zavolat a domluvit se po telefonu na dalším postupu".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?