Máme vše a přitom nic.. :-)

Tak jsme se zřejmě nadobro rozhodli...! Vzhledem k tomu, že měla být svatba př.rok, udělali jsme razantní krok a dáváme si ještě rok pauzu! :-) Za měsíc poletíme do teplých krajů, podle fotek poletíme spíše do ráje.. :-D A př. rok máme oba dva státnice, bude toho dost na nás oba.. A navíc nechceme nic uspěchat. Užíváme si života :-) Ovšem, ač svatba bude až za dva roky, máme už v něčem jasno - svatba bude v bazilice v Třebíči, hodování na zámku Valeč, hostů +- 70 (velká rodina + mnoho přátel), a barva krémová, se zlatými a černými doplňky. A jelikož je moje nejskvělejší maminka cukrářka a její setra Štěpánka je floristka, dort a kytice máme také vyřešeny! :-D Miluju na svém partnerovi že se dokážeme na VŠEM, bez hádek shodnout! :-) PS. Dámy, pokud budete chtít, pošlu Vám webové stránky na mou maminku cukrářku,abyste měli nějakou inspiraci na dorty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ať Vám to ty 2 roky do svatby vydrží a potom dalších 50 let. ;-)
Odpovědět
Snad joo, teda pevně v to doufám, pokud ho nezabiju dřív za to, že po sobě neuklízí svlečené ponožky! :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo trička, použité nádobí, papírky od čokolády... :-D každý chlap má v tomhle zřejmě nějakou úchylku :-D
Odpovědět
@makajka666 A co má být smyslem téhle "diskuze"?
Odpovědět
Profilova fotka
To letíte asi k nám (Slovácko)... tady je teplo až až :-) A ráj taky, vínečko, slivovička, příjemní lidé. Přeji ať to vyjde.
Odpovědět
@zorro4 Smyslem diskuze je třeba odpovědět na to, co tam píšu - třeba že máš fajn přítele jako já, nebo chceš vidět fotky dortů, co dělá má mamka - což jsem dole zmiňovala a tím se utvoří diskuze. Nebo můžeš napsat "panebože, v bazilice si ho neber, mrkni na fotky z nějakého kostela..." ;)
Odpovědět
@jarcaa2 Nooo, je to sice dál, ale jelikož má rodina pochází od Břeclavi, tak vím, jak se cítíš a hned bych dojela! A třebas pracovat do vinohradu B-)
Odpovědět
@ladysue Všude stejný.... :-D :-D
Odpovědět
@makajka666 k tomu jsou ale hlavne zpravy na fotoblogu :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff no jsem tu poprvé, takže pořádně nechápu celý princip tohoto psaní (resp.nevěděla jsem kam psát článek do fotoblogu), a když jsem chtěla vymazat diskuzi, tak jsem nenašla kde... :-/
Odpovědět
@makajka666 nejsem si jistá, ale mám pocit, že mazat diskuze nejde :-(
Odpovědět
@makajka666 panebože, já mám fajn manžela :-) (právě jsem nechápala, proč nepíšeš do fotoblogu, vysvětleno, nic ve zlém :-D ) jinak nahoď odkaz na mamčin web a správci tě vymažou sami frk mrk :-) (hned jak tě nějakej profík práskne, že děláš reklamu :-) )
Odpovědět
Článek se načítá
@zorro4 Achjooo, tady se už ani člověk nemůže pochlubit mýma webovkama a mamky dortama :-( A že ji reklamu udělám ráda :-D Mimoto - též se omlouvám, chtěla jsem vážně diskuzi smazat a taky to nejde... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@makajka666 můžu poprosit ty stránky?
Odpovědět
Profilova fotka
@makajka666 Taky poprosím o ty webovky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?