Má o mě zájem nebo je to divadlo?

Ahoj holky, mám takovej menší problém se kterým si nevím rady. Na horách v únoru jsme se potkali s kamarádem se kterým se známe už 4 roky. Jiskra přeskočila, chemie zapracovala. Sice jsme spolu nespali, protože jsem v té době byla zadaná, ale usínali jsme spolu a tak. S přítelem jsem se následně rozešla a od té doby si píšeme. Píšeme si nejenom jako kamarádi, říkáme, že se nám po sobě stýská, že mě potřebuje, ,,nenápadně" mě oslovuje za větou třeba ,,moje milovaná", zlato a jednou mi řekl lásko. Pak přijde období, kdy z ničeho nic začne dělat že nemá zájem, odpovídá stroze, ačkoliv jsem si byla skoro jistá, že mě opravdu miluje. Navíc to ze mě už několikrát chtěl dostat a ptal se mě nepřímo jestli ho miluju. Respektive ptal jsem, co jsem odpověděla našemu společnému kamarádovi na otázku jestli ho miluju a že asi ví, co jsem odpověděla, ale chce abych mu to napsala ještě já. Já na to neřekla nic. Teď měl 2 dny to svoje období, kdy dělal, že nic. Napsal mi, že už chce s někým chodit, ale že že mu líbí hodně holek, ale s žádnou by nechtěl chodit. Za hodinu ho to přešlo a už mi zase píše ty svoje ,,zamilovaný" věci. Napsala bych mu, že ho miluju, ale prostě bojím se ztrapnit, protože jestli to na mě celé hraje, tak nechci aby věděl, že jsem mu na to skočila. A nějak jsem mu naznačila, že si myslím, že to na mě jenom hraje a on řekl, že to tak není. Ano, asi se chováme jak děti. :-| Jo a bydlíme od sebe docela daleko, proto jsme se ještě nesešli.
Odpovědět
1
2
@merllin Asi jsem naivní, ale pokud by měl vážný zájem, tak snad by se už dávno více snažil, třeba za tebou přijet, ne jen si dopisovat s nejasnými narážkami, prostě by se měl jasně vyjádřit a něco více v tom podniknout.
Odpovědět
Ano, on teď byl měsíc na Maltě a chtěl a chce se sejít. :-) Ale já si nejsem jistá, jestli to má cenu a jestli o to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
@merllin A proč by se chtel asi schazet, kdyz by o to nestal? Holka nebud blba. Hop alebo trop. Proste to skus a bud to vyjde alebo nie. Ale nebudes este za 10 rokov premyslat, ci si neurobila blbost, ze si to neskusila.
Odpovědět
Profilova fotka
@merllin Muzu se zeptat,kolik Ti je? Prijde mi to jako reseni vztahu,kdyz mi bylo 15 :-) coz neber nijak zle. Pokud je Vam vic,tak tomu sanci moc nedavam... Jako abyste si od unora dopisovali a nevideli se? Myslim si,ze neni takovy problem prijet i na druhy konec republiky.
Odpovědět
@merllin No, píšeš, že si takto dopisujete už dlouho -několik let? a on se chce sejít až teď ? To mi nepřipadá jako žhavě zamilovaný.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja ja som pochopila, ze ta jiskra preskoccila az ted.
Odpovědět
@myjusiatko @merllin Aha tak pardon, špatně jsem to pochopila. :-)
Odpovědět
Píšeme si až poslední půlrok :-D Je stejně starý - 22, ano, já si přesně taky teď připadám jak patnáciletá. :-D On mi řekl, že nemá čas, ale že já za ním můžu přijet a on za mnou ne? To mi na to vadí. Kdybych chtěl, tak přijede, nebo ne?
Odpovědět
Jako v únoru zase jedeme na hory, kde bude i on...Asi to teda nechám plavat, třeba se do té doby rozmyslí, nebo tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@merllin ano.
Odpovědět
já bych to být tebou zkusila...stejně jako píše myjusiatko...myslím, že nemáš moc co ztratit..je to buď a nebo..
Odpovědět
@merllin Je vůbec divné, že z tebe tahá vyznání lásky a sám jen mlží a on přijet nemůže a máš jezdit ty za ním ? Já bych se na něho úplně vyprdla i kdyby v únoru dělal kdovíjaké oči- už se měl snažit dávno. :-| :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Suhlasim aj s radkajou. V kazdom pripade by som to skusila, ale iba za "podmienky", ze sa bude snazit on a nie ty. :) Mas svoju cenu. ;)
Odpovědět
@merllin Přesně takové zacházení od kluka jsem zažila když mi bylo 15,tohle není moc dospělé chování. Přijde mi že si s tebou hraje jak kočka s myší. A až povolíš a vyznáš se mu z citů,vysměje se a konec.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak na profilu mas v breznuu ze mate vyroci a tady pises,ze jste se rozesli a cukrikujes s jinym... Tak teda nevim
Odpovědět
@merllin Kolik vám je? Viděli jste se pokud to správně chápu jednou v únoru, ty ses rozešla s chlapem, kterého sis plánovala aspoň dle beremka brát, a z sms tohohle floutka sis už byla jistá, že tě miluje, kvůli tomu, že tě oslovuje 'lásko'? Jako asi nechápu... Ale tedy abych aspoň trochu odpověděla, ne, není to ani divadlo. Když se budeš dost 'snažit', párkrát se s tebou vyspí. Víc bych v tom nehledala.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak mi to prijde jako pubertackej vztah nevztah a podle me to nema budoucnost.
Odpovědět
zcela upřímně... já už bych do toho nešla... většinou naše instinkty a pocity, že není něco v pořádku, neselhávájí, jen je potlačujeme, protože chceme věřit... dát tomu šanci... a ve výsledku bychom si ušetřily spoustu trápení, kdybchom samy sobě nelhaly... taková je má zkušenost... když jsem na počátcích slyšela varovné signály, vždycky to dpadlo blbě... se současným mužem jsme oba věděli od první minuty, že do toho jdeme naplno... tím nechci říct, že se nemůže vyvinout vztah poklidně, z přátelství a tak. ale podle mě se nemůže vyvinout hezky vztah na základě takových ofuků, co on dělá...
Odpovědět
Podle mě nevybouřený 22 letý kluk, který neví, co chce, hraje to nejspíš na víc holek a zkouší, která mu na to skočí. Takhle jsme se chovali v 15, psali jsme si nenápadně lásko, broučku... Ale poznat z toho, že tě opravdu miluje? Zažila jsi někdy, že tě někdo doopravdy miloval? Jéé, já si pamatuju jako by to bylo včera, kdy mi můj nynější snoubenec v nějakých 16 letech poprvé řekl, že mě miluje a já byla celá blažená. A opakoval to tak často, až jsem mu "zakazovala" to říkat pořád, protože jsme tenkrát ani jeden neznali význam toho slova. Dneska ho neříkáme tak často, ale když, tak je myšleno hluboce a upřímně a to je teprve krásný :-) Milovat znamená fakt něco jiného, než si psát a možná se sejít/nesejít. Možná nejsem ta pravá na rady, já jsem ještě mladší než ty, můj snoubenec je stejně starý jako ty, ale chová se úplně jinak, prostě dospěle. Tenhle kluk, o kterém píšeš, ještě dospělý není ani zdaleka ;-) Jsem se zase nějak rozkecala. Chtěla jsem tím říct, že mi to připadá jako divadlo, ale asi to nezjistíš, pokud se s ním neseješ. Takže bych se s ním asi sešla, ale jasně dala najevo, že od nějakého zakoukání se do sebe ještě chvíli potrvá, než z toho bude něco víc. Hlavně mu neříkej, že ho miluješ, protože jsem si celkem jistá, že nemiluješ ;-)
Odpovědět
No jo, jsem blbá :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@merllin Upřímně, co tu tak čtu, nebo i na profilu - je to divadlo a to pekelný. Znám to ze svým divokých let (sice nejsem nejstarší, ale něco jsem si zažila). Jeden nejmenovaný čech mi taky takhle psal, ale jelikož bydlel v Americe, tak jsme si jen psali. Trvalo to asi 2 roky, když mi napsal že se kvůli mě stěhuje do čech a mohli být spolu. Plánoval nám jak spolu budeme bydlet, jak si budeme ránoi dělat čaj a spolu péct buchty. Krásné co? :) Ale opak byl pravdou. Po roce kdy už údajně byl v ČR jsme si stále jen psali a on mi říkal ať za ním dojedu, ale dám dojet nechtěl. Sice mi pořád psal "lásko" "miláčku" a kdejaké sladkosti, ale skutek utek. Kvůli tomu že nebyl schopný za mnou dojet jsme se na to konto pohádali a já mu to vyčernila jak jsem to viděla. Vylezlo z něj, že mu není tolik, kolik mělo být, ale že i celou dobu bydlel ve stejném městě jako já a jen to byla pro něj hra, s tím, že pokud bych dojela, tak by si vrzl. Nuže, pointou je - divadlo to je, ať tomu chceš věřit nebo ne. Kdyby k tobě cítil i to málo, co může chlap cítit za začátku poblouznění (a tím teď nemyslím zamilovanost), tak by za tebou přijel. I pod kompromisem nějakého města uprostřed vaší vzdálenosti mezi sebou. Nechci být zlá, ani tě nijak shazovat nebo rýpat, ale je opravdu potřeba se probrat a říct si vůbec - proč jsi se rozešla se svým přítelem? Kvůli tomuto "zamilovanýmu" čemusi? Pokud ano, je to smutné, protože jak to psaly některé holky nade mnou - je to jako řešit pubertální stavy zamilovanosti jen z toho, že si píšete. Chápu to, měla jsem to stejné, naštěstí jsem z toho vyrostla a mám plnohodnotný vztah. Skutečný. Takže jen pro radu. Buď ať přijede, nebo to nech být - nemá to smysl. Trochu jsem se rozepsala taže za přečtení až sem díky a omluva za mé chybějící čárky či gramatiku je na místě. :-)
Odpovědět
@merllin Všechny jsme byly blbé.. Na druhou stranu přesně tohle jsou ty zkušenosti, díky kterým člověk dozrává, mění se mu hodnotový žebříček a pomáhá mu vážit si potom i jiných věcí. Já třeba nemám s muži zkušenost, které bych zpětně litovala, i když jsem se třeba fakt trápila, všichni měli v mém životě nějaký smysl. To, že takhle zájem opravdu nevypadá, ti můžeme říct proto, že jsme to zažily samy- pokud tedy můžu generalizovat:-). Na druhou stranu, rady jsou jedna věc, ale když si to člověk nezkusí sám, tak tu zkušenost neudělá..
Odpovědět
Je to nevyzraly mladoch :-). Proc se nesnazi Te videt? Preci zacatky jsou tak intenzivni, ze s tou druhou osobou chces byt kazdou volnou minutu - kdy jindy, nez v zacatcich, clovek citi potrebu byt s ni/nim, jak jen to jde? :-D muj Tatka byl vojak z povolani a kdyz dostal propustku, jel v noci vlakem pres pul republiky s tim, ze poslednich 10 km sel pesky... VE SNEHU!! Aby byl rano s mamkou... Tomu rikam snaha! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem schodou okolností četla diskuzi, která byla založená 2009 na podobné téma, že zakladatelka se měsíc před svatbou zamilovala do jiného a pochopila jsem to tak, že se rozešla se svým přítelem, se kterým byla 10 let. Proč to tady píšu, protože zakladatelka této diskuze a diskuze, kterou jsem četla je stejná. Takže možná není jen chyba v mužích, ale i zakladatelka je ještě nezralá na manželství. Nechci posuzovat ani soudit, jen mi to tak připadá. Na profilu máš příspěvek 31.1.2015 že sis zase uvědomila, že tvůj přítel je ten pravý a teď tohle. Asi v tom mám zmatek. Možná by ti prospělo abys byla nějakou dobu sama. Srovnejte se ujasni si priority a pak hledej toho pravého a věř, že srdce to pozná a i ty sama vycítíš, že protějšek tě miluje a nebudeš mít pochyby.
Odpovědět
@konderlova Jestli myslíš diskuzi "Měsíc před svatbou jsem se zamilovala do jiného", která se tu včera obnovila, tak bych úplně neřekla, že se jedná o tutéž osobu, první má nick iranka a diskuze je z roku 2009. Zakladatelka této diskuze má nick jiný a psala, že je jí 22 let, čili v roce 2009 měla 16, takže těžko by se asi v té době chystala vzít muže po deseti letech vztahu.. Ale i to se může možná stát :-D Jen nevím, jestli v česku...
Odpovědět
Profilova fotka
Měla stejnou fotografii :) tak asi toto mě zmátlo, pokud to tak není tak se velmi omlouvám
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita
Odpovědět
@konderlova Jee, tak to možná je ještě nějaká jiná diskuze. Já tuhle včera četla a tam uživatelka obrázek neměla, možná ho pak dala pryč, nevím.. Neomlouvej se, pravdu zná jen ona :-) Nechtěla jsem rýpat nebo tak, jen mi to přišlo jako nesrovnalost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita jasně úplně vklidu :) díky za upozornění :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebude z toho nic. Jen oči pro pláč a ztracený čas, kdy ses mohla věnovat svým koníčkům, nebo někomu kdo za to opravdu stojí. Zažila jsem to. Chlap který o tebe stojí se chová jinak. Chlap který si chce jen vrznout, ale nemá ani na to dost kuráže, se chová přesně takhle.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?