Líčení a účes Ostrava

Profilova fotka
Zdravím :-) máte nějaký typ na svatební líčení a účes ? Chtěla bych aby dáma,či dámy přijeli ke mně domů, nechce se mi v náš den nikde cestovat. A taky máte někdo zkušenosti s http://www.krasnenalicena.cz/ Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě líčila Lucie Konečná, přijela domů a mohu jen doporučit :-) a myslím, že spolupracuje i s kadeřnicí a jezdí společně.
Odpovědět
Profilova fotka
@alsae Děkuji za doporučení ale jak se dívám tak by vyšlo líčení a účes cca na 4000 což je vcelku hodně..
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary Ahojky ja můžu na líčení rozhodně doporučit Markétu Londinovou, na fb ji najdeš pod Markéta Londinová Makeup and hair Artist. Mě loni líčila, ale teď už dělá i účesy. Není, ale přímo z Ostravy :-)
Odpovědět
@stakary s p. lucií konečnou máte naprostou pravdu, moc peněz, a já třeba s líčením spokojená nebyla. Nakonec jsem se líčila sama a jsem moc ráda, že jsem se takhle rozhodla, ušetřila jsem hromadu peněz a výsledek je perfektní (viz foto ze svatby)
Odpovědět
Profilova fotka
@meginka2010 tak já jsem antitalent na líčení zvládnu leda tak dát řasenku a nanést jen makeup z lahvičky a tím to hasne :-D takže právě chci nalíčit od někoho aby to i vydrželo celý den a hlavně nějak vypadalo, mám problematickou pleť a na fotkách nechci aby to šlo vidět :-) A vám to moc slušelo já bych to tak nedokázala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary Já mám na líčení vizážistku Markétu Večeřovou. Byla u mě minulý týden na zkoušce a musím říct, že naprostá spokojenost. Je z Ostravy, najdeš ji na facebooku - Vizážistika-Market. Stačí napsat zprávu. Soustředí se hlavně na svatební líčení, neboť je na mateřské. Mě zkouška vyšla na 400 Kč (je v tom i doprava a něco navíc) Dělala mi pin-up líčení a strávila u mě více jak hodinu. Jinak se sama nabízela, že pomůže i s vlasy :) Zkus jí napsat a uvidíš sama.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvmatonka @sadamka90 Díky za tipy
Odpovědět
Ahoj, zkus Martinu Köhler. Je z Ostravy a cena líčení je včetně zkoušky. Účtuje si ale cestovné. Spolupracuje i s nějakou kadeřnicí (nabízela mi její služby). Já mám ale svoji, která češe dokonale, takže tu jsem nevyužila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?