Krize před svatbou

Bojím se. Je půl roku do svatby a začínám trochu krizovat. Za prvé já začínám mít klasické pochybnosti - nemám ještě počkat, bude to vážně navždy, vždyť se všichni všude podvádí. Se snoubencem o tom všem otevřeně mluvíme, on byl pevně rozhodnutý si mě vzít už tak před třemi lety. Poslední dny ale mám pocit, že nad tím taky uvažuje černě - asi jsem ho nakazila.:( Všechno zařizování, do toho dokončuji VŠ, takže diplomka a státnice. Občas mám pocit, že bych se měla věnovat spíš tomu. A přitom já na Petra (snoubence) pořád myslím, vše se točí v mém životě jenom kolem něj, až si někdy říkám, jestli to vydržím. Prostě ho mám tak ráda, až mi to nahání strach. A co když to teda pak nevyjde? Máte před svatbou taky takové pochyby???
@lenikg Já takové pochyby neměla a nemám ani jeden den. Vím, že si budu brát toho nejbáječnějšího muže a chci s ním mít rodinu a strávit život. :-) Ale určitě je zbytečné, aby sis říkala co když to nevýjde, kdyby takhle člověk měl uvažovat u všeho, tak by nikdy nic neudělal a nikdy se nikam dál neposunul. Ať už v osobním nebo pracovním životě. :-) Žijeme jen jednou a život si máme užívat, ne přežívat v pochybnostech a strachu. :-)
Profilova fotka
@lenikg Pochybnosti, strach, nebo dokonce hádky před svatbou jsou naprosto přirozené, je to velký životní krok, takže ať si každý vykřikuje, že je to jen papír, který nic nezmění, já to cítím jinak. K tomu stres s přípravami, často finanční zátěž plus každodenní starosti - však se podívej na tyto diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-...
Děkuji vám oběma... já právě ten pocit, že to je ten nejdokonalejší člověk mám. Jak říkáme: jsme dvě poloviny, co do sebe zapadly. Tak to cítíme oba, prošli jsme dost krizemi a zaváháními. Proto se ale bojím, že nám to svatba nějak utne, překazí... že to bude jinak. A že pro něj nejsem dost dobrá, to mě taky často napadá. :-/
Profilova fotka
@lenikg ak pochybujes, tak so svadbou pockajte. Dokonci si skolu, oddychni si od vsetkeho stresu a potom si uzijes aj pripravu na svadbu a nebudes mat pochybnosti. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
Profilova fotka
@lenikg Ahoj, obrať se prosím na témata doporučená @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Tvé téma jako duplicitní uzamykám. Pěkný den. ;-) J.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?